למה רסיברים של רוטל לא מפורסמים כמו אחרים בארץ ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3067
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #1 

אני מסתכל על הרסיבר הזה של רוטל -
http://www.rotel.com/UK/products/Produc ... ab=2&Pic=1

לדעתי המחיר שלו לא יקר מפיוניר גדול או אונקיו וימהה. מה הסיבה שחברה כזו מכובדת , שאמורה לתת ערך מוסף
לסאונד דו ערוצי , לא מוכרת כמו החברות האחרות בארץ ?
אולי אני טועה ואלה שכן קונים אותם פשוט לא נמצאים פה.. לא יודע.
למי שיצא לשמוע רסיבר כזה או דומה מחברה אחרת , אשמח לשמוע התרשמות.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

העניין הוא שחברה כזו מציעה הרבה בדו-ערוצי ו"עושה את העבודה" ברב ערוצי אך פחות או יותר שם זה מסתיים.
היום כשאדם קונה רסיבר הוא רוצה עיבוד תמונה , חיבור לרשת , רום קורקשיין , חיבורי USB לאייפוד ועוד המון פיצ'רים מסביב שברסיברים כאלה פשוט אין.
מעבר לכך כמובן שזה עניין של יבואנים ופרסום.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #3 

אוריאל כתב:העניין הוא שחברה כזו מציעה הרבה בדו-ערוצי ו"עושה את העבודה" ברב ערוצי אך פחות או יותר שם זה מסתיים.
היום כשאדם קונה רסיבר הוא רוצה עיבוד תמונה , חיבור לרשת , רום קורקשיין , חיבורי USB לאייפוד ועוד המון פיצ'רים מסביב שברסיברים כאלה פשוט אין.
...
אם נחשוב על זה לעומק, האם אכן צריך עיבוד תמונה?, חיבור לרשת? וכד' אני באופן אישי לא מנצל כלל את האופציות הללו כי אין לי את הצורך.

השאלה היותר מעניינת היא, האם במידה ובאמת אין לך צורך באופן אישי לפיצ'רים הללו האם רסיברים כ - Rotel יפיקו סאונד איכותי יותר (סטריאו\ק"ב).

מסקרן מאוד...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

Almogc כתב:
אוריאל כתב:העניין הוא שחברה כזו מציעה הרבה בדו-ערוצי ו"עושה את העבודה" ברב ערוצי אך פחות או יותר שם זה מסתיים.
...
אם נחשוב על זה לעומק, האם אכן צריך עיבוד תמונה?, חיבור לרשת? וכד' אני באופן אישי לא מנצל כלל את האופציות הללו כי אין לי את הצורך.

השאלה היותר מעניינת היא, האם במידה ובאמת אין לך צורך באופן אישי לפיצ'רים הללו האם רסיברים כ - Rotel יפיקו סאונד איכותי יותר (סטריאו\ק"ב).

מסקרן מאוד...
...
ראשית אני מאמין שיש המון אנשים שמשתמשים בזה,במיוחד עיבוד תמונה עבור השידורים שמגיעים מהכבלים.
שנית לדעתי הבדל מאוד גדול קיים בתחום בRC שברסיברים כאלה פשוט לא קיים , מבחינתי בק"ב RC הוא חובה
והרסיברים האלה בתחום הקולנוע לא יעמדו (לדעתי) בשורה אחת עם הרסיברים הבכירים של אונקיו ימהה פיוניר וכו'.
לגבי מוסיקה אני די בטוח שהם ישאירו לכל הרסיברים הנפוצים אבק , השאלה היא אם זה כדאי כלכלית לרכוש רסיבר כזה,כשאתה רוכש רסיבר של פיוניר או דומיהם אתה יכול ביתר קלות לשרשר אליו מגבר סטריאו אם אתה רוצה לעלות ברמת הסטריאו שלך , לעומת זאת כשאתה רוכש רסיבר מהסוג שמדובר עליו כאן ואתה רוצה לעלות ברמת הק"ב ועיבוד התמונה אתה צריך לרכוש מעבד תמונה בנפרד וערכת RC בנפרד וזה כבר יעלה לך לא מעט...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

אוריאל כתב:
Almogc כתב:
...

מסקרן מאוד...
...
ראשית אני מאמין שיש המון אנשים שמשתמשים בזה,במיוחד עיבוד תמונה עבור השידורים שמגיעים מהכבלים.
שנית לדעתי הבדל מאוד גדול קיים בתחום בRC שברסיברים כאלה פשוט לא קיים , מבחינתי בק"ב RC הוא חובה
והרסיברים האלה בתחום הקולנוע לא יעמדו (לדעתי) בשורה אחת עם הרסיברים הבכירים של אונקיו ימהה פיוניר וכו'.
לגבי מוסיקה אני די בטוח שהם ישאירו לכל הרסיברים הנפוצים אבק , השאלה היא אם זה כדאי כלכלית לרכוש רסיבר כזה,כשאתה רוכש רסיבר של פיוניר או דומיהם אתה יכול ביתר קלות לשרשר אליו מגבר סטריאו אם אתה רוצה לעלות ברמת הסטריאו שלך , לעומת זאת כשאתה רוכש רסיבר מהסוג שמדובר עליו כאן ואתה רוצה לעלות ברמת הק"ב ועיבוד התמונה אתה צריך לרכוש מעבד תמונה בנפרד וערכת RC בנפרד וזה כבר יעלה לך לא מעט...
...
מסכים לחלוטין (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”