תעשיית הפורנו בחרה ב-Blue Ray ?
-
DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
נלקח מהכתבה הבאה
--------------------------------------------------------------------------
המלחמה בין Blue Ray ל-HD-DVD
רון וגנר, מנהל מחלקת התפעול הטכנולוגי ברשת הטלוויזיה "אי אנטרטיינמנט", אמר באחרונה בראיון למגזין המקוון "מק וורלד": "בימים אלה מתנהלת מלחמה בעולם התקליטורים בין Blue Ray ל-HD-DVD, שתי שיטות הקלטה ושידור שאמורות להחליף את תקליטורי ה-DVD של היום. החברה שלנו כבר החליטה לבחור ב-Blue Ray כי השמועה היא, שזוהי השיטה המועדפת על תעשיית הפורנו".
אם וגנר צודק, ואם אכן זוהי הבחירה של עולם הפורנו, קואליציית סוני, שעומדת מאחורי ה-Blue Ray, עומדת לגרוף את כל הקופה. גם טכנולוגיית ה"מולטי קאמרה" - שילוב בין כמה מצלמות המצלמות אותו אירוע עצמו - פותחה במקור לפני למעלה מעשר שנים לצרכי תעשיית הפורנו. היום שום רשת טלוויזיה שמכבדת את עצמה לא תעלה על דעתה לשדר משחק כדורסל בלי להראות את ההטבעה לסל מארבע זוויות צילום לפחות.
--------------------------------------------------------------------------
המלחמה בין Blue Ray ל-HD-DVD
רון וגנר, מנהל מחלקת התפעול הטכנולוגי ברשת הטלוויזיה "אי אנטרטיינמנט", אמר באחרונה בראיון למגזין המקוון "מק וורלד": "בימים אלה מתנהלת מלחמה בעולם התקליטורים בין Blue Ray ל-HD-DVD, שתי שיטות הקלטה ושידור שאמורות להחליף את תקליטורי ה-DVD של היום. החברה שלנו כבר החליטה לבחור ב-Blue Ray כי השמועה היא, שזוהי השיטה המועדפת על תעשיית הפורנו".
אם וגנר צודק, ואם אכן זוהי הבחירה של עולם הפורנו, קואליציית סוני, שעומדת מאחורי ה-Blue Ray, עומדת לגרוף את כל הקופה. גם טכנולוגיית ה"מולטי קאמרה" - שילוב בין כמה מצלמות המצלמות אותו אירוע עצמו - פותחה במקור לפני למעלה מעשר שנים לצרכי תעשיית הפורנו. היום שום רשת טלוויזיה שמכבדת את עצמה לא תעלה על דעתה לשדר משחק כדורסל בלי להראות את ההטבעה לסל מארבע זוויות צילום לפחות.
אני רוצה להבין את זה!
ברצינות שאני רוצה להבין את זה!
אני אשמע קצת בוטה אז סלחו לי.
לצלם סרט פורנו ברזולוציה של 1080i שאתה יכול לראות כל דבר על מסך 42 אינץ (ממוצע), זה פשוט מגעיל!!!!
כל נקודת חן כל כתם לידה כל האזור שם למטה בכזה רזולוציה זה פשט מגעיל!
תוך כדי צילום הסרט הם גם מצלמים את הסרט המשך ל"עבודת נמלים" (מי שהבין הבין).
דוגרי כמה שפורנו ברוך הבא וכל זה, זה פשוט מבחיל אותי!

לצלם סרט פורנו ברזולוציה של 1080i שאתה יכול לראות כל דבר על מסך 42 אינץ (ממוצע), זה פשוט מגעיל!!!!
זה כבר לא חדש כבר לפני חטדשיים דיווחו על זה, YNET קצת לא מעודכנים
בכל מקרה זה עדיין לא סופי, אבל כנראה שתעשיית הפורנו אכן תבחר ב-BLUE-RAY, בגלל האינטראקטיביות שלו והנפח הגדול של הדיסקים
שוב זה עדיין לא כל התעשייה, אבל בהחלט בשורות טובות לסוני
בכל מקרה זה עדיין לא סופי, אבל כנראה שתעשיית הפורנו אכן תבחר ב-BLUE-RAY, בגלל האינטראקטיביות שלו והנפח הגדול של הדיסקים
שוב זה עדיין לא כל התעשייה, אבל בהחלט בשורות טובות לסוני
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
פשוט מאוד:tevel3 כתב:אני רוצה להבין את זה!
...
הם יכנסו גם ללימודי גניקולוגיה באוניברסיטאות...
(אין ספק שהכותרתשל השירשור הזה יותר קליטה מהכותרת שרשמתי בבוקר...
זה יקרה, עם כזה רזולוציה.... בעעעguyezra כתב:פשוט מאוד:tevel3 כתב:אני רוצה להבין את זה!
...
הם יכנסו גם ללימודי גניקולוגיה באוניברסיטאות...
(אין ספק שהכותרתשל השירשור הזה יותר קליטה מהכותרת שרשמתי בבוקר...)
...
-
DannyZ
- חבר ותיק

וזו, דרך אגב, ידידיי הגניקולוגים המלומדים, הייתה כוונתי מלכתכילה:
האם החלטה זו של התעשיה, בוודאי בגיבוי מלא של SONY, יגרפו את כל הקופה ? (בניגוד לאיך ש-SONY הפסידה את כל הקופה עם ה-BETA)
ואגניב ברשותכם שאלה (יתכן מפגרת):
האם הבחירה ב-BLUE RAY משפיעה איך שהוא על תקן HD? על המסכים HD שאנו קונים היום?
האם החלטה זו של התעשיה, בוודאי בגיבוי מלא של SONY, יגרפו את כל הקופה ? (בניגוד לאיך ש-SONY הפסידה את כל הקופה עם ה-BETA)
האם הבחירה ב-BLUE RAY משפיעה איך שהוא על תקן HD? על המסכים HD שאנו קונים היום?
דרך אגב אחת הסיבות שסוני הפסידה פעם קודמת הייתה בגלל תעשיית הפורנו שבחרה ב-VHSDannyZ כתב:וזו, דרך אגב, ידידיי הגניקולוגים המלומדים, הייתה כוונתי מלכתכילה:
האם הבחירה ב-BLUE RAY משפיעה איך שהוא על תקן HD? על המסכים HD שאנו קונים היום?...
לא אין שום קשר בין BLUE-RAY לתקן של הטלוויזיה, כל טלוויזיה HD תעבוד מעולה גם עם HD-DVD וגם עם BLUE-RAY
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני מבטיח לכם שהם ילכו בתלם ויוציאו מכל הסוגים - הם הרבה יותר גמישים (LITERALLY) מאשר שאר התעשיה.
אגב, כמה עורכי סרטים ב-AVS דיברו על כך שהם מגיעים בקלות לגבול העליון של היכולות של HD DVD כבר עכשיו ושהם כבר צריכים להתפשר על איכות הסאונד והוידאו במקרים מסויימים... כדאי לטושיבה מהר מאוד להתחיל לייצר דיסקים HD DVD DL.
אגב, כמה עורכי סרטים ב-AVS דיברו על כך שהם מגיעים בקלות לגבול העליון של היכולות של HD DVD כבר עכשיו ושהם כבר צריכים להתפשר על איכות הסאונד והוידאו במקרים מסויימים... כדאי לטושיבה מהר מאוד להתחיל לייצר דיסקים HD DVD DL.
-
DannyZ
- חבר ותיק

ואו אז יתחילו התלונות על פיקסלים שרופיםtevel3 כתב:לצלם סרט פורנו ברזולוציה של 1080i שאתה יכול לראות כל דבר על מסך 42 אינץ (ממוצע), זה פשוט מגעיל!!!!
כל נקודת חן כל כתם לידה כל האזור שם למטה בכזה רזולוציה זה פשט מגעיל!...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
וואלה?ntk כתב:הם לא צריכים להמתין, כבר התחילו להוציא סרטים בפורמט HD-DVD ושיצא הBLUE -RAY הם ישתמשו גם בו, או שבכלל יזנחו את ה-HD-DVDguyezra כתב:בכל מקרה, אין ספק שחובבי הפורנו,
הממ... כוססים ציפורניים...בהמתנה ל-XXX ב-HD?......
את זה לא קראתי בפירסומים או בביקורות...
חחח נו באמת.... "כבר צריכים להתפשר על איכות הסאונד"oferlaor כתב:אני מבטיח לכם שהם ילכו בתלם ויוציאו מכל הסוגים - הם הרבה יותר גמישים (LITERALLY) מאשר שאר התעשיה.
אגב, כמה עורכי סרטים ב-AVS דיברו על כך שהם מגיעים בקלות לגבול העליון של היכולות של HD DVD כבר עכשיו ושהם כבר צריכים להתפשר על איכות הסאונד והוידאו במקרים מסויימים... כדאי לטושיבה מהר מאוד להתחיל לייצר דיסקים HD DVD DL....
מי ישמע איזה כבר סאונד יש בסרטי פורנו...
הם סוגרים את כל עניין הסאונד עם איזה 128 וזהו נגמר הסיפור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: