השאלה שלי היא האם ניתן למקם את הסאב כפי שהוא ממוקם כעת (מצורפת תמונה)
הבעיה היחידה שלי היא שזה נמצא ליד דלת הזזה של היציאה לגינה.
האם אפשר למקם סאב בסמוך לחלון?
מנגד בצד השני(תמונה)אם אני יציב אותו שם הוא יהיה בחלק שפתוח לכיוון הבית
והחשש שתיהיה בריחה של בס. ובמקום הישיבה(בין שתי הספות)אין מצב מכיוון שאין גישה(מרחק) לא לחשמל ולא coax.
מה מומלץ???
תודה
לא יאומן , אני בדיוק בבעיה דומה לשלך . גם אצלי החלק הסגור , צמוד אליו חלון ענק שזה רע מאוד לבאסים.
בצד השני החלל פתוח לשאר הבית והילדות יחגגו עליו. ( בעיקר זאת שעדיין זוחלת )
בקיצור ברוב בתי ישראל ישנה בעיה עם מיקום סאב ( אלא אם כן יש לך תקציב לחדר יעודי )..
אני עדיין חושב שהצד "הסגור" יותר עדיף אבל זה תשאיר לחברים המנוסים יותר פה.
אם תמקם אותו בחלל צפוף תקבל הגברה של הווליום , אם הסאב חלש זה (אולי) יהיה נחמד.
לדעתי אתה צריך למקם אותו בחלל פתוח כשכיוונו אלייך אבל עם טיפונת זווית ולא ישר לכיוון הקיר , הבס יהיה ככה יותר מדויק ונעים ופחות אגרסיבי.
צירפתי לך 2 מאמרים שמסבירים מצויין , הראשון אפילו בעברית.
NIRO1 כתב:טוב הבנתי שיש לי גרביים יפות.....
אבל בחייאת חברה מה לעזעזל אני עושה עם הסאב הזה ??
...
אלו גרביים HIGH END מחוזקות בסיבי כותנה בכדי לקבל חוזק וגמישות מקסימליים.
במקום לחשוב על המיקום של הסאב לדעתי אתה צריך לחשוב על איפה ממקמים את הגרביים האלה....איזה דבר.
NIRO1 כתב:טוב הבנתי שיש לי גרביים יפות.....
אבל בחייאת חברה מה לעזעזל אני עושה עם הסאב הזה ??
...
אלו גרביים HIGH END מחוזקות בסיבי כותנה בכדי לקבל חוזק וגמישות מקסימליים.
במקום לחשוב על המיקום של הסאב לדעתי אתה צריך לחשוב על איפה ממקמים את הגרביים האלה....איזה דבר.
mwafak
אני לא חושב שהעצה שלך טובה (למרות שהחדר נראה סוף הדרך!!מה זה הפסלים והעמודים האלה ? אתה גר בטירה ?)
סאב שממוקם ישירות אל מול הקיר יגביר את הגלים העומדים , אמנם אפשר לטפל בזה בעזרת RC טוב אבל עדיף להימנע בכלל ובכל מקרה אין לו אפשרות למקם כמו
שמיקמת אלא רק באחד בצדדים.
אני מסכים עם ארז_וחני כמו שרשמתי כבר בדף הקודם , צמוד לקיר הבס יתגבר בעצמתו אבל יהיה מרוח - כלומר "בומים" יהיו אבל לדעתי לא הרבה יותר מזה , לעומת זאת
בחלל הפתוח יהיה ללא ספק צליל יותר עשיר ומדויק השאלה האם הסאב יכול לעמוד בזה...אין ברירה אלא לנסות