מחפש ביקורת על רמקולים JBL SCS200.5
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום.
אני חושב לקנות את הרמקולים האלה של JBL (עניין של תקציב - מצאתי אותם ב-700 ש"ח) ואני לא מוצא באינטרנט אף ביקורת רצינית.
למישהו כאן יש את הסט הזה? מה דעתכם על הסט?
לחבר שלי יש CANTON 80. האם הסט הזה דומה באיכותו?
השימוש שלי הוא 50-50 מוזיקה וסרטים עם רסיבר ימהה 467.
תודה לעוזרים.
נ.ב - אני יודע שהכי טוב ללכת ולשמוע, אבל אני מעדיף גם לשמוע חוות דעת מאנשים שמבינים קצת יותר ממני...
אני חושב לקנות את הרמקולים האלה של JBL (עניין של תקציב - מצאתי אותם ב-700 ש"ח) ואני לא מוצא באינטרנט אף ביקורת רצינית.
למישהו כאן יש את הסט הזה? מה דעתכם על הסט?
לחבר שלי יש CANTON 80. האם הסט הזה דומה באיכותו?
השימוש שלי הוא 50-50 מוזיקה וסרטים עם רסיבר ימהה 467.
תודה לעוזרים.
נ.ב - אני יודע שהכי טוב ללכת ולשמוע, אבל אני מעדיף גם לשמוע חוות דעת מאנשים שמבינים קצת יותר ממני...
למחשב אלו רמקולים מצויינים לדעתי. לחיבור לרסיבר...פחות.
לפני כחודשיים קניתי את הסט הזה יחד עם רסיבר דנון 1611. לפני זה לא היו לי לא רסיבר ולא רמקולים ככה שאין לי יותר מדי למה להשוות. אחרי שההנהלה החליטה של סאטאלייטים משיקולי עיצוב, השיקול היה תקציבי בעיקרו וגם אהבתי איך שהם נשמעו בחנות.
בגדול, הסט הזה נחמד ומשדרג לי את הסאונד בסלון בכמה רמות למרות שהסלון שלי רחוק מלהיות מודל לאקוסטיקה מושלמת. מהבחינה הזו אפשר לומר שהרמקולים עומדים בדיוק בצפיות מהם.
אבל במחשבה שניה לא הייתי רוכש אותם שוב.
רמקולים קונים לכמה שנים והיום הייתי משקיע עוד אלף ש"ח וקונה רמקולים אחרים (אולי סט כזה http://www.ushops.co.il/ushopsnew2/prod ... 6&prid=402) או אפילו מדפיים וסנטר בהתחלה ואח"כ מוסיף סאב ורק בסוף אחוריים וכו'.
לפני כחודשיים קניתי את הסט הזה יחד עם רסיבר דנון 1611. לפני זה לא היו לי לא רסיבר ולא רמקולים ככה שאין לי יותר מדי למה להשוות. אחרי שההנהלה החליטה של סאטאלייטים משיקולי עיצוב, השיקול היה תקציבי בעיקרו וגם אהבתי איך שהם נשמעו בחנות.
בגדול, הסט הזה נחמד ומשדרג לי את הסאונד בסלון בכמה רמות למרות שהסלון שלי רחוק מלהיות מודל לאקוסטיקה מושלמת. מהבחינה הזו אפשר לומר שהרמקולים עומדים בדיוק בצפיות מהם.
רמקולים קונים לכמה שנים והיום הייתי משקיע עוד אלף ש"ח וקונה רמקולים אחרים (אולי סט כזה http://www.ushops.co.il/ushopsnew2/prod ... 6&prid=402) או אפילו מדפיים וסנטר בהתחלה ואח"כ מוסיף סאב ורק בסוף אחוריים וכו'.
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה NANGEL.nangel כתב:למחשב אלו רמקולים מצויינים לדעתי. לחיבור לרסיבר...פחות.
רמקולים קונים לכמה שנים והיום הייתי משקיע עוד אלף ש"ח וקונה רמקולים אחרים (אולי סט כזה http://www.ushops.co.il/ushopsnew2/prod ... 6&prid=402) או אפילו מדפיים וסנטר בהתחלה ואח"כ מוסיף סאב ורק בסוף אחוריים וכו'....
העניין הוא שכרגע יש לי בעיית תקציב והסט הזה עולה רק 700 ש"ח. האם הוא שווה 700 ש"ח??
אשמח לעוד חוות דעת מאנשים.
.
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובות.nangel כתב:בשביל 700 ש"ח התמורה לדעתי מצויינת....
לעוד אנשים יש ניסיון עם הסט הזה? אני לא שולל גם סט אחר באותו טווח מחיר...
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

אין המלצות? יש רק בנאדם אחד בפורום שמכיר את הסט הזה?
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי את הסט לפני יומיים ולא היה לי יותר מדי זמן לבחון אותו לעומק, אבל על פניו נראה שהסט הזה עולה על הציפיות. למוזיקה הוא קצת פחות מתאים (הרמקולים הסטלייטים לא חזקים מספיק למוזיקה) אלא אם כן אתה משדך את הסט לזוג ריצפתיים (כמו שאני עשיתי).yzafrir כתב:נו , קנית את הסט הזה ??
אני חושב לקנות אותו גם כן מאותן סיבות כמוך (תקציב) וראיתי שבדיוטי פרי הוא עולה ממש זול....
אצלי הוא ישמש בעיקר לסרטים (בסלון 4X3)
אתה ממליץ ?...
מבחינת סרטים הסט עושה את העבודה ושומעים מעולה. יש לציין שהסאב הוא גולת הכותרת של הסט ובסרטים הוא נשמע מדוייק מאוד (תלוי גם ברסיבר ועם הגדרות נכונות ברסיבר כמובן. ד"א - איזה רסיבר יש לך?...).
בהתחשב בזה שהסט עולה 680 ש"ח (נכון להיום) בדיוטי פרי - אין מה לחשוב בכלל. רק הסאב שווה את הסכום הזה, שהוא סכום של מערכת "מדבקה" פשוטה.
נ.ב - אם תרכוש את הסט - אל תשכח לעדכן את התרשמותך לאחר הקנייה גם בשביל שאר חברי הפורום (כפי שראית, אני חיפשתי "בנרות" המלצות...