שלום לכולם,
לאחר צפייה ממושכת בפורום הנ"ל אני מוכרח להודות, אתם באמת גדולים, כמות האינפורמציה כאן לא תבייש שום אוניברסיטה לקולנוע ביתי. עד היום לא הרגשתי צורך כלל לעלות לדיון איזו שאלה שלא נשאלה כבר או שלא ניתן לקבל מידע עליה.
לענייני,
רכשתי לא מזמן (שבוע) פלאזמה 42PWD8 שכרגע הכי התאימה לי מבחינת התקציב ואופי השימוש לאחר התלבטות וסקרים וריצה בהרבה חנויות, הגעתי למסקנה שזו הבחירה הנכונה.
יש לציין שאם המחיר לא היה משחק תפקיד מרכזי סביר להניח שהייתי בוחר בפלאסמה של פיוניר החדשה או לחלופין LCD של פילפס מהסדרה החדשה. (שניהם עולים כ 25K) את הפלאסמה רכשתי בעלות של 11K.
חיברתי את הפלאזמה לרסיבר שברשותי ONKYO NR-801 ליציאת הקומפוננט שלו , כאשר המבואות של הרסיבר מחוברות ל- DVD Pioneer 838 קומפוננט, והממיר של YES
מחובר לכניסה SVHS יש לציין שהרסיבר ממיר את האות מSVHS ל-YUV , וסה"כ אני מאוד מרוצה מהתוצאה.
השאלה שלי היא לגבי יכולת האטרנט של הרסיבר. אני מעוניין לחבר את הרסיבר לשרת דרך כניסת האטרנט לא רק לגישה למוזיקה ע"י NetTune אלא גם כחיבור להעברת סרטי ווידיאו מהשרת. לשם כך להערכתי צריך עדכון לחומרה של הרסיבר.
האם מישהו התנסה ביכולות האטרנט של ONKYO והאם ניתן לגשת לחומרה של הרסיבר ולעדכן אותה?
תודה מראש,
אורי.
אני מתנצל מראש על אורך ההודעה.
Onkyo NR801 יכולת עדכון חומרה
לפי תשובה שקיבלתי מ-ONKYO לא ניתן לתמוך בפורמטים שונים למעט MP3 או WAV או WMA הנקלטים באמצעות NETTUNE, פורמטי אודיו בלבד, קודקים אחרים (ווידאו) לא ייתמכו בכניסת ה-אתרנט.
לא ידוע לי איזה פרוססור קייים ב-801 נדמה לי ש- ARM אך ללא תמיכה מ-OMKYO הסיכוי לשדרג את כניסת האתרנט לקודקים נוספים הוא די קלוש.
כרגע, אני יורד מהעניין הזה. (עדיין מחפש קוד תוכנה למכשיר).
לא ידוע לי איזה פרוססור קייים ב-801 נדמה לי ש- ARM אך ללא תמיכה מ-OMKYO הסיכוי לשדרג את כניסת האתרנט לקודקים נוספים הוא די קלוש.
כרגע, אני יורד מהעניין הזה. (עדיין מחפש קוד תוכנה למכשיר).