הקרנה על קיר לבן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
rleitman פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם הקרנה על קיר לבן ממקסמת את איכות המקרן ? אני מקרין על קיר והכל נראה מצויין, יש טעם להשקיע במסך ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ממקסמת בטוח לא.
רצוי מסך ייעודי או לפחות לצבוע בצבע מיוחד כמו Goo Systems, אשר תוכל לראות בפעולה בתערוכת HT Show 2011.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

חשוב לשאול איזה מקרן יש לך, למרות שאם עבורך "הכל מצוין" אז אני לא חושב שיש סיבה לשדרג (מסך / צבע יעודי), אלא למען השדרוג.

4X4
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

לי יש מקרן HD ואני מקרין על קיר לבן ורואים מעולה. אני לא מצאתי לנכון להשקיע אלפי שקלים על מסך יעודי. בטח שלא לקנות מסך זול שיקבל גלים! מקרין על הקיר ומאושר!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

לכל הפחות - הייתי שם מסגרת שחורה עבה - אם מצייר ואם שם מסגרת פיזית. - זה ייתן לך תוצאות מדהימות בעין.
כמובן שמסך ייתן לך תוצאות טובות - ואני מקווה שאם השקעת לא מעט במקרן - תבין שרצוי להשקיע גם במסך.

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

אני אישית מקרין על קיר לבן איכות התמונה ניראת מדהימה גם בהדגמות של מקרנים על מסך יעודי לא הבחנתי בשינוים משמעותיים.

SplendorPRO
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 2
נתן תודות: 0

שליחה #7 

[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]

Barel77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #8 

אצלי גם כרגע יש מקרן שמקרין על הקיר (אופטומה HD20)ורואים פצצה ,אבל אצלי גם תקועה טלויזה 42 אינץ כך שאני חייב מסך .ואכן קניתי היום מסך חשמלי שעדיין בקרטון(מחר אני מרכיב אותו)של דרפר 213 *213 .לאחר התפשרות בגודל
(מרחק הצפיה שלי עד למסך הוא 3.5 מטר האם זה מספיק גדול לדעתכם),

.חשבתי על יותר גדול אבל בדרפר זה קופץ ל244 וזה גדול לי מידי(אין לי רוחב תמונה כזה מהמקרן) ואת המסכים הסינים לא רציתי.
ד"א הדרפר שקניתי מיוצר בארצות הברית ומחר אדע עם עשיתי עיסקה טובה ונכונה.
בקיצור אם יש לך אפשרות להקרין תמיד על הקיר על תקנה מסך.

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

Barel77 כתב:אצלי גם כרגע יש מקרן שמקרין על הקיר (אופטומה HD20)ורואים פצצה ,אבל אצלי גם תקועה טלויזה 42 אינץ כך שאני חייב מסך .ואכן קניתי היום מסך חשמלי שעדיין בקרטון(מחר אני מרכיב אותו)של דרפר 213 *213 .לאחר התפשרות בגודל
(מרחק הצפיה שלי עד למסך הוא 3.5 מטר האם זה מספיק גדול לדעתכם),

.חשבתי על יותר גדול אבל בדרפר זה קופץ ל244 וזה גדול לי מידי(אין לי רוחב תמונה כזה מהמקרן) ואת המסכים הסינים לא רציתי.
ד"א הדרפר שקניתי מיוצר בארצות הברית ומחר אדע עם עשיתי עיסקה טובה ונכונה.
בקיצור אם יש לך אפשרות להקרין תמיד על הקיר על תקנה מסך.
...
איך אתה? מרוצה מהמקרן?

OPTOMA HD 20
נדרש חושך מוחלט בשביל צפייה איכותית?

RoyK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 28 פעמים

הקרנה על קיר

שליחה #10 

אין ספק שמסך טוב משפר את חוויית הצפייה, אעפ"י שפקטור יותר משמעותי היה אצלי כשצבעתי את קיר ההקרנה (עליו תלוי המסך) בשחור.

חווית הצפייה, הקונטרסט - פשוט קפצו בכמה דרגות.

Barel77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

האופטומה מקרן ברמה טובה מאוד.תמורה מלאה למחיר יחסית נמוך.בכל מקרן חייבים לדעתי חושך מוחלט כדי ממש להנות .ככל שתוסיף אור בבית רואים פחות טוב.אני יכול לומר לך שבדקתי מול האפסון 3600 והאפסון נראה מעט יותר טוב אבל לא משהו שנופלים מהכיסא,וההבדלים בסכום היו מאוד גבוהים.אני בכלל הבאתי אותו מארצות הברית ב4500 שח (מחיר מגוחח).
בכלל קבל עצה :על תשקיע יותר מידי מכוון שאותתו כל המקרנים עוברים לתלת מימד ואני קורה לזה תקופת מעבר.
לכן לא הלכתי על הכי יקר בשבילי זה מקרן ראשון וזה מלכתחילה אני רואה בו כמקרן מעבר.
מוכר אחד בחנות מאוד ידוע ואיכותית לחש לי באוזן שפחות או יותר בתקופה של שנתיים שלוש כל המקרנים שעולים היום באזור ה12000 שח יהיו פשוט מאחור.

b007
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 906
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #12 

Barel77 כתב:האופטומה מקרן ברמה טובה מאוד.תמורה מלאה למחיר יחסית נמוך.בכל מקרן חייבים לדעתי חושך מוחלט כדי ממש להנות .ככל שתוסיף אור בבית רואים פחות טוב.אני יכול לומר לך שבדקתי מול האפסון 3600 והאפסון נראה מעט יותר טוב אבל לא משהו שנופלים מהכיסא,וההבדלים בסכום היו מאוד גבוהים.אני בכלל הבאתי אותו מארצות הברית ב4500 שח (מחיר מגוחח).
בכלל קבל עצה :על תשקיע יותר מידי מכוון שאותתו כל המקרנים עוברים לתלת מימד ואני קורה לזה תקופת מעבר.
לכן לא הלכתי על הכי יקר בשבילי זה מקרן ראשון וזה מלכתחילה אני רואה בו כמקרן מעבר.
מוכר אחד בחנות מאוד ידוע ואיכותית לחש לי באוזן שפחות או יותר בתקופה של שנתיים שלוש כל המקרנים שעולים היום באזור ה12000 שח יהיו פשוט מאחור.
...
תודה.
- מה המרחק מהקיר שנדרש לשים אותו בשביל לקבל תצוגה סבירה מבחינת גודל מסך...
- הזמנת מחו"ל או קנית בחו"ל. איך עבר עליך במכס?

Barel77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

מסך דרפר תוצרת ארצות הברית .

שליחה #13 

חברה אתם חייבים לקרוא טוב את מה שאני כותב כרגע כי מה שקרה לי עם המסך יכול לעזור פה להרבה אנשים,
אז ככה ,הקרנתי על קיר לבן כמה ימים כדי לחוש את גודל המסך שאני רוצה ועל הקיר לבן שצבוע היטב רואים מעולה ,אבל בכול זאת אני חייב להתקין מסך (יש טלויזה שתקועה על הקיר),
החלטתי שאני לא משתגע עם מסך מבחינת מחיר וכיונתי את עצמי לכיוון המסכים הסינים שיש בשוק (לא אנקוב בשם המסך שקניתי מכוון שכל המסכים הסינים בשוק הם מאותו מפעל ובאותה רמה ),
התקנתי מסך כזה בסלון ופשוט רציתי לבכות מהתמונה המחורבנת שרואים ,הזזתי אותו והקרנתי שוב על הקיר ורואים פצצה על הקיר כלומר המסך הפשוט הורס את התמונה.
החזרתי את המסך מיד לחנות הוספתי כסף ולקחתי את הדרפר (שמיוצר מארצות הברית)213*213 וחברה רואים אם הדרפר פצצה שווה להשקיע עוד כסף ולקבל תוצאה לגמרי אחרת.זה בדוק.
על איכות משלמים ונהנים.ובלי שום קשר המוצר עצמו לגמרי משודרג בכמה רמות מהסינים מבחינת רעש מנוע (קניתי חשמלי עם שלט רחוק =שווה כל שקל)וגם מבחינת עיצוב הקסטה ,פשוט להסתכל עליו ולהנות.

לשאלתך :אני מקרין ממרחק של 3.80 ומקבל תמונה נטו של 2.30 רוחב על הקיר (ככול שאתה תתקרב עם מסך התמונה תיקטן)

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”