הקרנה על קיר לבן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לכל הפחות - הייתי שם מסגרת שחורה עבה - אם מצייר ואם שם מסגרת פיזית. - זה ייתן לך תוצאות מדהימות בעין.
כמובן שמסך ייתן לך תוצאות טובות - ואני מקווה שאם השקעת לא מעט במקרן - תבין שרצוי להשקיע גם במסך.
כמובן שמסך ייתן לך תוצאות טובות - ואני מקווה שאם השקעת לא מעט במקרן - תבין שרצוי להשקיע גם במסך.
- SplendorPRO
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
אצלי גם כרגע יש מקרן שמקרין על הקיר (אופטומה HD20)ורואים פצצה ,אבל אצלי גם תקועה טלויזה 42 אינץ כך שאני חייב מסך .ואכן קניתי היום מסך חשמלי שעדיין בקרטון(מחר אני מרכיב אותו)של דרפר 213 *213 .לאחר התפשרות בגודל
(מרחק הצפיה שלי עד למסך הוא 3.5 מטר האם זה מספיק גדול לדעתכם),
.חשבתי על יותר גדול אבל בדרפר זה קופץ ל244 וזה גדול לי מידי(אין לי רוחב תמונה כזה מהמקרן) ואת המסכים הסינים לא רציתי.
ד"א הדרפר שקניתי מיוצר בארצות הברית ומחר אדע עם עשיתי עיסקה טובה ונכונה.
בקיצור אם יש לך אפשרות להקרין תמיד על הקיר על תקנה מסך.
.חשבתי על יותר גדול אבל בדרפר זה קופץ ל244 וזה גדול לי מידי(אין לי רוחב תמונה כזה מהמקרן) ואת המסכים הסינים לא רציתי.
בקיצור אם יש לך אפשרות להקרין תמיד על הקיר על תקנה מסך.
איך אתה? מרוצה מהמקרן?Barel77 כתב:אצלי גם כרגע יש מקרן שמקרין על הקיר (אופטומה HD20)ורואים פצצה ,אבל אצלי גם תקועה טלויזה 42 אינץ כך שאני חייב מסך .ואכן קניתי היום מסך חשמלי שעדיין בקרטון(מחר אני מרכיב אותו)של דרפר 213 *213 .לאחר התפשרות בגודל
בקיצור אם יש לך אפשרות להקרין תמיד על הקיר על תקנה מסך....
OPTOMA HD 20
נדרש חושך מוחלט בשביל צפייה איכותית?
הקרנה על קיר
אין ספק שמסך טוב משפר את חוויית הצפייה, אעפ"י שפקטור יותר משמעותי היה אצלי כשצבעתי את קיר ההקרנה (עליו תלוי המסך) בשחור.
חווית הצפייה, הקונטרסט - פשוט קפצו בכמה דרגות.
חווית הצפייה, הקונטרסט - פשוט קפצו בכמה דרגות.
האופטומה מקרן ברמה טובה מאוד.תמורה מלאה למחיר יחסית נמוך.בכל מקרן חייבים לדעתי חושך מוחלט כדי ממש להנות .ככל שתוסיף אור בבית רואים פחות טוב.אני יכול לומר לך שבדקתי מול האפסון 3600 והאפסון נראה מעט יותר טוב אבל לא משהו שנופלים מהכיסא,וההבדלים בסכום היו מאוד גבוהים.אני בכלל הבאתי אותו מארצות הברית ב4500 שח (מחיר מגוחח).
בכלל קבל עצה :על תשקיע יותר מידי מכוון שאותתו כל המקרנים עוברים לתלת מימד ואני קורה לזה תקופת מעבר.
לכן לא הלכתי על הכי יקר בשבילי זה מקרן ראשון וזה מלכתחילה אני רואה בו כמקרן מעבר.
מוכר אחד בחנות מאוד ידוע ואיכותית לחש לי באוזן שפחות או יותר בתקופה של שנתיים שלוש כל המקרנים שעולים היום באזור ה12000 שח יהיו פשוט מאחור.
בכלל קבל עצה :על תשקיע יותר מידי מכוון שאותתו כל המקרנים עוברים לתלת מימד ואני קורה לזה תקופת מעבר.
לכן לא הלכתי על הכי יקר בשבילי זה מקרן ראשון וזה מלכתחילה אני רואה בו כמקרן מעבר.
מוכר אחד בחנות מאוד ידוע ואיכותית לחש לי באוזן שפחות או יותר בתקופה של שנתיים שלוש כל המקרנים שעולים היום באזור ה12000 שח יהיו פשוט מאחור.
תודה.Barel77 כתב:האופטומה מקרן ברמה טובה מאוד.תמורה מלאה למחיר יחסית נמוך.בכל מקרן חייבים לדעתי חושך מוחלט כדי ממש להנות .ככל שתוסיף אור בבית רואים פחות טוב.אני יכול לומר לך שבדקתי מול האפסון 3600 והאפסון נראה מעט יותר טוב אבל לא משהו שנופלים מהכיסא,וההבדלים בסכום היו מאוד גבוהים.אני בכלל הבאתי אותו מארצות הברית ב4500 שח (מחיר מגוחח).
מוכר אחד בחנות מאוד ידוע ואיכותית לחש לי באוזן שפחות או יותר בתקופה של שנתיים שלוש כל המקרנים שעולים היום באזור ה12000 שח יהיו פשוט מאחור....
- מה המרחק מהקיר שנדרש לשים אותו בשביל לקבל תצוגה סבירה מבחינת גודל מסך...
- הזמנת מחו"ל או קנית בחו"ל. איך עבר עליך במכס?
מסך דרפר תוצרת ארצות הברית .
חברה אתם חייבים לקרוא טוב את מה שאני כותב כרגע כי מה שקרה לי עם המסך יכול לעזור פה להרבה אנשים,
אז ככה ,הקרנתי על קיר לבן כמה ימים כדי לחוש את גודל המסך שאני רוצה ועל הקיר לבן שצבוע היטב רואים מעולה ,אבל בכול זאת אני חייב להתקין מסך (יש טלויזה שתקועה על הקיר),
החלטתי שאני לא משתגע עם מסך מבחינת מחיר וכיונתי את עצמי לכיוון המסכים הסינים שיש בשוק (לא אנקוב בשם המסך שקניתי מכוון שכל המסכים הסינים בשוק הם מאותו מפעל ובאותה רמה ),
התקנתי מסך כזה בסלון ופשוט רציתי לבכות מהתמונה המחורבנת שרואים ,הזזתי אותו והקרנתי שוב על הקיר ורואים פצצה על הקיר כלומר המסך הפשוט הורס את התמונה.
החזרתי את המסך מיד לחנות הוספתי כסף ולקחתי את הדרפר (שמיוצר מארצות הברית)213*213 וחברה רואים אם הדרפר פצצה שווה להשקיע עוד כסף ולקבל תוצאה לגמרי אחרת.זה בדוק.
על איכות משלמים ונהנים.ובלי שום קשר המוצר עצמו לגמרי משודרג בכמה רמות מהסינים מבחינת רעש מנוע (קניתי חשמלי עם שלט רחוק =שווה כל שקל)וגם מבחינת עיצוב הקסטה ,פשוט להסתכל עליו ולהנות.
לשאלתך :אני מקרין ממרחק של 3.80 ומקבל תמונה נטו של 2.30 רוחב על הקיר (ככול שאתה תתקרב עם מסך התמונה תיקטן)
אז ככה ,הקרנתי על קיר לבן כמה ימים כדי לחוש את גודל המסך שאני רוצה ועל הקיר לבן שצבוע היטב רואים מעולה ,אבל בכול זאת אני חייב להתקין מסך (יש טלויזה שתקועה על הקיר),
החלטתי שאני לא משתגע עם מסך מבחינת מחיר וכיונתי את עצמי לכיוון המסכים הסינים שיש בשוק (לא אנקוב בשם המסך שקניתי מכוון שכל המסכים הסינים בשוק הם מאותו מפעל ובאותה רמה ),
התקנתי מסך כזה בסלון ופשוט רציתי לבכות מהתמונה המחורבנת שרואים ,הזזתי אותו והקרנתי שוב על הקיר ורואים פצצה על הקיר כלומר המסך הפשוט הורס את התמונה.
החזרתי את המסך מיד לחנות הוספתי כסף ולקחתי את הדרפר (שמיוצר מארצות הברית)213*213 וחברה רואים אם הדרפר פצצה שווה להשקיע עוד כסף ולקבל תוצאה לגמרי אחרת.זה בדוק.
על איכות משלמים ונהנים.ובלי שום קשר המוצר עצמו לגמרי משודרג בכמה רמות מהסינים מבחינת רעש מנוע (קניתי חשמלי עם שלט רחוק =שווה כל שקל)וגם מבחינת עיצוב הקסטה ,פשוט להסתכל עליו ולהנות.
לשאלתך :אני מקרין ממרחק של 3.80 ומקבל תמונה נטו של 2.30 רוחב על הקיר (ככול שאתה תתקרב עם מסך התמונה תיקטן)