עיתון הארץ מפרסם היום שהוט תשיק בתוך חודשים אחדים ממיר מקליט hd
הוט ו hd לא הולך ביחד.
יהיה ממיר....לא יהיה מה להקליט...
יהיה ממיר....לא יהיה מה להקליט...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
הגיוני, זה היה הפיתרון ההגיוני היחיד לאחר שהוחלט להפסיק לעבוד על NPVR.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אז שלפחות יוזילו אותו
(עריכה: את ה-TOTAL)
אם אני צריך 3-4 כאלה (לילדים לא מגיע HD?)
חשבון הכבלים שלי ימריא אל על
אם אני צריך 3-4 כאלה (לילדים לא מגיע HD?)
חשבון הכבלים שלי ימריא אל על
נערך לאחרונה על ידי liorreem ב 30/05/2011 14:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

liorreem
הם מנסים לאסוף אותם ולהפטר מהם... הזאפרים מתו, הם לא יספקו אותם יותר.
הם מנסים לאסוף אותם ולהפטר מהם... הזאפרים מתו, הם לא יספקו אותם יותר.
- oferlaor
- מנהל

Elad8
יש כאן כמה תהליכים:
1. העלות של הממירים הזו יקרה, אבל כל העתיד של יס תלויה בהם.
2. המחירים הללו ירדו עם הזמן
3. התלות שלהם בממירים הללו רק תעלה
4. הביקוש כרגע די גבוה לממירים הללו
5. ניתן לקבוע את הביקוש כפונקציה של כמה כסף הממיר יעלה
6. יש לחברה אשראי מסויים, האשראי הזה הוא בין היתר פונקציה של כמה ממירים כאלה עדיין לא החזירו את הערך שלהם.
כלומר, עם זמן, המחירים יורדים, הם יקבלו יותר אשראי והעלות של הממיר תרד ובמקביל יהיה יותר ביקוש. המסקנה? המחירים רק ירדו...
יש כאן כמה תהליכים:
1. העלות של הממירים הזו יקרה, אבל כל העתיד של יס תלויה בהם.
2. המחירים הללו ירדו עם הזמן
3. התלות שלהם בממירים הללו רק תעלה
4. הביקוש כרגע די גבוה לממירים הללו
5. ניתן לקבוע את הביקוש כפונקציה של כמה כסף הממיר יעלה
6. יש לחברה אשראי מסויים, האשראי הזה הוא בין היתר פונקציה של כמה ממירים כאלה עדיין לא החזירו את הערך שלהם.
כלומר, עם זמן, המחירים יורדים, הם יקבלו יותר אשראי והעלות של הממיר תרד ובמקביל יהיה יותר ביקוש. המסקנה? המחירים רק ירדו...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
למרות שעדיף מאוחר מאשר לעולם לא, אני חושב ש- HOT ממש איחרו את הרכבת בכל הנוגע לממיר מקליט HD.
בשנתיים שיש ל- yes את הממיר המקליט HD הם כבר הכניסו לתוכו VOD, יכניסו לתוכו סטרימינג ומי יודע מה עוד צופן העתיד - כי yes תמיד מחפשים חידושים טכנולוגיים - כי בסופו של דבר - זה, בצרוף התוכן שלהם, מבדל אותם מ- HOT ומאפשר להם להישאר במשחק.
לגבי ממירי HD רגילים ב- yes - אני לא מבין מה צריך את זה - לי היה אחד וסוף סוף נפטרתי ממנו. לקחתי במקומו MaxHD (עם VOD) נוסף, וזה עלה לי רק 15 ש"ח בחודש, לעומת ממיר HD רגיל שעלה לי 40 ש"ח בחודש. חיסכון של 25 ש"ח בחודש וממיר מתקדם בהרבה.
בשנתיים שיש ל- yes את הממיר המקליט HD הם כבר הכניסו לתוכו VOD, יכניסו לתוכו סטרימינג ומי יודע מה עוד צופן העתיד - כי yes תמיד מחפשים חידושים טכנולוגיים - כי בסופו של דבר - זה, בצרוף התוכן שלהם, מבדל אותם מ- HOT ומאפשר להם להישאר במשחק.
לגבי ממירי HD רגילים ב- yes - אני לא מבין מה צריך את זה - לי היה אחד וסוף סוף נפטרתי ממנו. לקחתי במקומו MaxHD (עם VOD) נוסף, וזה עלה לי רק 15 ש"ח בחודש, לעומת ממיר HD רגיל שעלה לי 40 ש"ח בחודש. חיסכון של 25 ש"ח בחודש וממיר מתקדם בהרבה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
איך קיבלת MAXHD ב-15 ש"ח?smallville4r כתב:
לגבי ממירי HD רגילים ב- yes - אני לא מבין מה צריך את זה - לי היה אחד וסוף סוף נפטרתי ממנו. לקחתי במקומו MaxHD (עם VOD) נוסף, וזה עלה לי רק 15 ש"ח בחודש, לעומת ממיר HD רגיל שעלה לי 40 ש"ח בחודש. חיסכון של 25 ש"ח בחודש וממיר מתקדם בהרבה....
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הייתי צריך לחדש את המנוי על התוכן, ורציתי להחליף את הממיר HD הרגיל שעלה לי 40 ש"ח בחודש, שכבר לא היה בהתחייבות ולכן ביקשתי מבצע משולב של תוכן + מקס HD כמו שיש ללקוחות חדשים.Mistoffelees כתב:איך קיבלת MAXHD ב-15 ש"ח?smallville4r כתב:
לגבי ממירי HD רגילים ב- yes - אני לא מבין מה צריך את זה - לי היה אחד וסוף סוף נפטרתי ממנו. לקחתי במקומו MaxHD (עם VOD) נוסף, וזה עלה לי רק 15 ש"ח בחודש, לעומת ממיר HD רגיל שעלה לי 40 ש"ח בחודש. חיסכון של 25 ש"ח בחודש וממיר מתקדם בהרבה.......
ב- 2 שיחות ראשונות, הציעו לי לשדרג ל- TOP (במקום CHOICE שיש לי כיום) ולקבל מקס HD אבל זה ייקר את החשבון החודשי ב- 20 ש"ח, וזה אחרי החזרת ממיר ה- HD הרגיל, אז לא הסכמתי.
בשיחה שלישית הסברתי לנציגה שהמבצעים שהציעו לי לא טובים ושאני לא מעוניין לשדרג חבילת ערוצים קיימת לחבילת ערוצים שאין לי צורך בה ושאני מרגיש שכובלים אותי לחבילות ערוצים שאני לא רוצה. אחרי איזה 10 דקות שהמתנתי, בזמן שהיא בדקה את העניין, היא חזרה אלי עם המבצע הזה של החלפת HD רגיל במקס HD ב- 15 ש"ח לחודש (כמובן, שה- 40 ש"ח לחודש בוטל) ואותה חבילת ערוצים בתוספת של 13 ש"ח לחודש. אז בסה"כ הוזלתי את המנוי ב- 12 ש"ח לחודש, והחלפתי סוף סוף את ה- HD הרגיל במקס HD.
אציין בנוסף שכל השיחות התנהלו ברוח טובה וללא צורך במלחמות ורוחות קרב.
את פירוט התשלומים החדש ניתן למצוא בהודעה כאן.
מעניין מדוע לבסוף הוט החליטוו להשיק ממיר מקליט את זה היה להם כבר מיזמן
והבעלים החדשים של הוט לא הסכים לכך
אז הם עברו לתוכנית חלופית שבעיניי טובה הרבה יותר וזה הקלטה על גבי הרשת ולא על גבי דיסק קשיח
כך שגם עם קרה משהו לממיר החומר המוקלט נמצא זמין
2 מגבלת הנפח מוסרת
והבעלים החדשים של הוט לא הסכים לכך
אז הם עברו לתוכנית חלופית שבעיניי טובה הרבה יותר וזה הקלטה על גבי הרשת ולא על גבי דיסק קשיח
כך שגם עם קרה משהו לממיר החומר המוקלט נמצא זמין
2 מגבלת הנפח מוסרת
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.