Bowers & Wilkins P5, דעות, חוויות מישהו ?
אוזניות מעניינות מאוד של חברה לא כ"כ מוכרת בתחום. מביקורות שראיתי הן גם לא רעות בכלל:
1)
הביקורות אמנם מפורטות, אבל לדעתי הן לא כ"כ 'יעילות', הראשונה קצת מוגזמת והשניה לא נשמעת לי כ"כ אובייקטיבית / נייטראלית. מעניין אותי אם מישהו כאן שמע אותן ואם כן אשמח לתגובות וחוות דעת.
תודה
רועי
1)
הביקורות אמנם מפורטות, אבל לדעתי הן לא כ"כ 'יעילות', הראשונה קצת מוגזמת והשניה לא נשמעת לי כ"כ אובייקטיבית / נייטראלית. מעניין אותי אם מישהו כאן שמע אותן ואם כן אשמח לתגובות וחוות דעת.
תודה
רועי
נערך לאחרונה על ידי sivan77 ב 29/05/2011 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה מודע למחיר שלהם...כן?
הן לא רעות ממה שקראתי ב-head fi אבל גם הן לא שוות את המחיר המופקע שלהן. יש אוזניות יותר טובות לדעתי שהן ניידות: Beyerdynamic dt1350, Senhheiser HD25-1 ii וגם כמובן אוזניות IEM מעולות (Westone למיניהן, ER4P, SE530...).
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
יצא לי לשחק איתן כמה שעות כשהייתי בניו יורק לפני כמה חודשים. הן בנויות ומעוצבות בצורה יצאת מן הכלל ואני חושב שזה נאמר בכל סקירה שעשו עליהן. הבידוד רעשים שלהן ממש טוב, אבל לא רק. האוזניות גם נשמעות טוב מאוד, אני לא ציפיתי שהן ישמעו כלכך טוב. האם יש אוזניות שנשמעות יותר טוב? בהחלט כן האם הן שוות את המחיר שלהן? לדעתי בהחלט כן.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא ציפית שאוזניות ב 2,000 ש"ח לא ישמעו טוב?slavazh כתב:יצא לי לשחק איתן כמה שעות כשהייתי בניו יורק לפני כמה חודשים. הן בנויות ומעוצבות בצורה יצאת מן הכלל ואני חושב שזה נאמר בכל סקירה שעשו עליהן. הבידוד רעשים שלהן ממש טוב, אבל לא רק. האוזניות גם נשמעות טוב מאוד, אני לא ציפיתי שהן ישמעו כלכך טוב. האם יש אוזניות שנשמעות יותר טוב? בהחלט כן האם הן שוות את המחיר שלהן? לדעתי בהחלט כן....
שמעת פעם אוזניות ב 2,000 ש"ח שלא שמעו בהן טוב?
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא יודע מה עם slavazh, אבל לי יצא לשמוע אוזניות שעולות כמעט 5000 שקל שלא שמעו בהן טוב.
^^ הבנאדם הזה (טייל) הוא אחד המצחיקים בביקורות. אבל בדיוק מהסיבה הזאת קשה להסתמך על הביקורת שלו ולהחשיב אותה כאובייקטיבית (כלומר תלויה רק בהעדפה האישית שלו מבחינת צליל, ולא מבחינות אחרות). אני לגמרי אוהב את ההומור, אבל אני חושב שמה שהוא עושה זה קצת מעבר ולפעמים לא כ"כ במקום.
אני בהחלט לא הולך לקנות אותן כחדשות, במיוחד לא בארץ, אבל עניין אותי לשמוע עוד דעות.
אז תודה
אני בהחלט לא הולך לקנות אותן כחדשות, במיוחד לא בארץ, אבל עניין אותי לשמוע עוד דעות.
אז תודה
נערך לאחרונה על ידי sivan77 ב 01/06/2011 2:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לדעתי האישית ה-GS1000 של גראדו לדוגמה נופלות בכל פרמטר מה-P5 ועולות הרבה יותר אז אני מקווה שזה עונה לך על השאלה. אבל כמו שסיון אמר הכל תלוי בהעדפה אישית, מה שטוב לי לא בהכרח מתאים לך.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.