איך אתם משיגים את המוזיקה שלכם?
שלום לכולם!
אני תוהה איך רובכם קונים את המוזיקה שאתם אוהבים באיכות הכי גבוהה שיש?
האם אתם קונים עותק פיזי כגון CD דרך אתר אינטרנט מסויים אם כן, איזה? או האם אתם הולכים לחנות שקרובה לבית ושם מעיינים שם באוסף?
או אתם מעדיפים להוריד אלבומים או שירים ספציפיים דרך האינטרנט מאתרים דיגיטליים שמוכרים? או אתם בכלל מורידים בחינם מהאינטרנט?
אני מתעניין בנושא מכיוון שכרגע אני מוריד באופן פיראטי אלבומים שאני אוהב וחשבתי אולי לשנות כיוון ולנסות משהו אחר כגון דיסקים או הורדה דיגיטאלית בתשלום.
אשמח לתגובות!
אני תוהה איך רובכם קונים את המוזיקה שאתם אוהבים באיכות הכי גבוהה שיש?
האם אתם קונים עותק פיזי כגון CD דרך אתר אינטרנט מסויים אם כן, איזה? או האם אתם הולכים לחנות שקרובה לבית ושם מעיינים שם באוסף?
או אתם מעדיפים להוריד אלבומים או שירים ספציפיים דרך האינטרנט מאתרים דיגיטליים שמוכרים? או אתם בכלל מורידים בחינם מהאינטרנט?
אני מתעניין בנושא מכיוון שכרגע אני מוריד באופן פיראטי אלבומים שאני אוהב וחשבתי אולי לשנות כיוון ולנסות משהו אחר כגון דיסקים או הורדה דיגיטאלית בתשלום.
אשמח לתגובות!
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אני קונה דיסקים באתר ישראלי http://www.musicaneto.com/ שולחים לי למייל כל חודש את מה שהכי הכי , ואת המבצעים וכאלו.. גם קונה באיביי משומשים וחדשים - אין על איביי. אחכ עושה grab למחשב והמרה אם צריך
GO VEGAN
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני ממתין עד ש Elad8 קונה ב HdTracks ואז אני גונב ממנו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
עכשיו ברצינות. להפתעתי המרובה (!!!) אחד השינויים שאמזון עשו לאחרונה הוא שניתן להזמין מהם גם דיסקים משומשים (בעבר היה אפשר לקנות רק חדש ורק ישירות מאמזון ולא מחנויות שהיא מפרסמת).
הזמנתי 3 דיסקים של אחינועם ניני לפני כמה ימים וזה עלה לי 12 פאונד כולל משלוח (אמזון UK)
הזמנתי 3 דיסקים של אחינועם ניני לפני כמה ימים וזה עלה לי 12 פאונד כולל משלוח (אמזון UK)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פניקה עדיין קיימים?... זה מדהים איך יש דברים ברחובות שלא השתנו מאז שנות ה-80...אלי777 כתב:דיסק קלאב לפעמים דרך החנות לרוב דרך האתר באינטרנט פאניקה רחובות (תקליטים)
אמזון ו איבי
אני מעדיף מדיה פיזית...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
להזמין 3 דיסקים של אחינועם מימיsagyle כתב:עכשיו ברצינות. להפתעתי המרובה (!!!) אחד השינויים שאמזון עשו לאחרונה הוא שניתן להזמין מהם גם דיסקים משומשים (בעבר היה אפשר לקנות רק חדש ורק ישירות מאמזון ולא מחנויות שהיא מפרסמת).
הזמנתי 3 דיסקים של אחינועם ניני לפני כמה ימים וזה עלה לי 12 פאונד כולל משלוח (אמזון UK)...
להתקין בשבילה את האימיול לא הייתי טורח
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברור שלא שלילי...
הם עדיין מכינים קלטות עם מיקסים?
הם עדיין מכינים קלטות עם מיקסים?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"