קנית רסיבר חדש
לאחר שכבר כמעט החלטתי סופית על קנית ימאהה 3067, עולים בי הרהורים האם באמת שווה להשקיע ברסיבר ברמה כזו או אפשר להסתפק בסידרה מעט נמוכה יותר.
המערכת שיש לי כיום בבית היא קדמיים B&W 804 כל השאר מוניטור אודיאו סילבר. ההגברה בסטריאו וכן לקדמיים מיוזיקל פידליטי A300.
ההתלבטות נובעת מכך שממילא הקדמיים מוגברים ע"י מגבר חיצוני ולכן הרסיבר משמש בעיקר כקדם ופרוססור עבור קולנוע ביתי בלבד, ולכן בכסף שאחסוך על הרסיבר אפשר לקנות סנטר ברמה הרבה יותר גבוהה (כנראה B&W HTM2).
המערכת שיש לי כיום בבית היא קדמיים B&W 804 כל השאר מוניטור אודיאו סילבר. ההגברה בסטריאו וכן לקדמיים מיוזיקל פידליטי A300.
ההתלבטות נובעת מכך שממילא הקדמיים מוגברים ע"י מגבר חיצוני ולכן הרסיבר משמש בעיקר כקדם ופרוססור עבור קולנוע ביתי בלבד, ולכן בכסף שאחסוך על הרסיבר אפשר לקנות סנטר ברמה הרבה יותר גבוהה (כנראה B&W HTM2).
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם ממילא ההגברה היא חיצונית, ה 2067 יתן תוצאה זהה ל 3067 כפרוססור אודיו/וידאו.
אם אין ברצונך להשתמש ברסיבר גם לעיבוד תמונה (אפסקייל וכד') ולהשתמש בו כפרוססור אודיו בלבד, גם 1067יתן תוצאה זהה .
אם אין ברצונך להשתמש ברסיבר גם לעיבוד תמונה (אפסקייל וכד') ולהשתמש בו כפרוססור אודיו בלבד, גם 1067יתן תוצאה זהה .
- טלHD
- גורו

2067/3067 מצויידים במעבד תמונה HQV high-class chipset VHD1900CCHAOSS כתב:מהי רמת עיבוד התמונה של הרסיברים האלו? ביחס למעבד תמונה חיצוני...
שנחשב איכותי מאוד עם ביצועים מצויינים.
לא ביצעתי השוואה למעבד חיצוני ולכן לא אוכל לתת דעה על ההבדלים בינהם.
האם יש הבדל משמעותי בין 2067 ל 3067
האם מלבד הספק שהוא לא דבר חשוב במקרה שלי כיוון שממילא הקדמיים מוגברים חיצונית, האם יש הבדלים באיכות העיבוד גם של התמונה וגם של הסאונד בדגש על קולנוע ביתי?
אולי אם ההבדלים לא גדולים מספיק 1067
אולי אם ההבדלים לא גדולים מספיק 1067
- טלHD
- גורו

Re: האם יש הבדל משמעותי בין 2067 ל 3067
כבר עניתי על זה...2067 ו 3067 זהים בעיבוד וידאו/אודיו ועם אותו צ'יפ.reg11 כתב:האם מלבד הספק שהוא לא דבר חשוב במקרה שלי כיוון שממילא הקדמיים מוגברים חיצונית, האם יש הבדלים באיכות העיבוד גם של התמונה וגם של הסאונד בדגש על קולנוע ביתי?
אולי אם ההבדלים לא גדולים מספיק 1067...
1067 עיבוד תמונה יהיה פחות טוב. עיבוד אודיו זהה.