שרשור הצעות לקראת פרסום מפרטים מומלצים לאביב-קיץ 2011
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני ו-iakovl עומלים לקראת סיום הכנת מאמר מעודכן עם המפרטים המומלצים.
המאמר יאורגן בצורה שונה ויחולק לפי קבוצות מחיר במקום מספר סידורי, וכרטיסי הטלוויזיה והשלטים לא יהיו חלק מהמפרטים הבסיסיים אלא יעברו לסעיף התוספות.
כרגע החידושים הצפויים במאמר הם:
- מפרט מחיר רצפה של 1200-1300 ש"ח המנגן גם 1080P וריפים מלאים של בלוריי.
- סדרת ה-Sandy Bridge של אינטל.
- סדרת ה-Brazos (המעבד E350) נמוכת ההספק של AMD.
- כמה מארזים שלא הוזכרו קודם, בעיקר בתחום הזול של המפרטים.
אם מישהו רוצה להעלות רעיונות או בקשות לעניין זה שלא הוזכרו כאן, זהו בדיוק המקום.
תודה,
pixies ו-iakovl
המאמר יאורגן בצורה שונה ויחולק לפי קבוצות מחיר במקום מספר סידורי, וכרטיסי הטלוויזיה והשלטים לא יהיו חלק מהמפרטים הבסיסיים אלא יעברו לסעיף התוספות.
כרגע החידושים הצפויים במאמר הם:
- מפרט מחיר רצפה של 1200-1300 ש"ח המנגן גם 1080P וריפים מלאים של בלוריי.
- סדרת ה-Sandy Bridge של אינטל.
- סדרת ה-Brazos (המעבד E350) נמוכת ההספק של AMD.
- כמה מארזים שלא הוזכרו קודם, בעיקר בתחום הזול של המפרטים.
אם מישהו רוצה להעלות רעיונות או בקשות לעניין זה שלא הוזכרו כאן, זהו בדיוק המקום.
תודה,
pixies ו-iakovl
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בגלל כל נושא ה3D.
הייתי שמח לראות מפרט המאפשר להריץ 3D גם מקובץ ( כמובן שצריך תוכנה מתאימה ) וגם מהכונן האופטי.
לא מחייב להוסיף דיסק קשיח או דיסק קשיח באופן גדול כי הרי אנחנו יודעים שזה לא מה שחשוב במחשב כזה וכל אחד יבחר מה מתאים לו.
הייתי שמח לראות מפרט המאפשר להריץ 3D גם מקובץ ( כמובן שצריך תוכנה מתאימה ) וגם מהכונן האופטי.
לא מחייב להוסיף דיסק קשיח או דיסק קשיח באופן גדול כי הרי אנחנו יודעים שזה לא מה שחשוב במחשב כזה וכל אחד יבחר מה מתאים לו.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמובן שיהיה.
בעקרון, רק לידע כללי, כל מחשב שיש בו כרטיס מסך לא מובנה לוח אם מסדרת ה-HD6xxx של ATI (או GT 4xx/5xx של אנוידיה) הוא בעל יכולת מלאה לניגון 3D כולל MVC. כיום, כרטיס המסך הכי זול בעל היכולת הזאת הוא ה-Sapphire HD6450 העולה 230-250 ש"ח.
בנוסף, כל מפרט מבוסס Sandy Bridge של אינטל (Core ix 2xxx) הוא בעל היכולת הזו ללא כרטיס מסך חיצוני.
בעקרון, רק לידע כללי, כל מחשב שיש בו כרטיס מסך לא מובנה לוח אם מסדרת ה-HD6xxx של ATI (או GT 4xx/5xx של אנוידיה) הוא בעל יכולת מלאה לניגון 3D כולל MVC. כיום, כרטיס המסך הכי זול בעל היכולת הזאת הוא ה-Sapphire HD6450 העולה 230-250 ש"ח.
בנוסף, כל מפרט מבוסס Sandy Bridge של אינטל (Core ix 2xxx) הוא בעל היכולת הזו ללא כרטיס מסך חיצוני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני לא מכליל אותו מהסיבה הפשוטה, 99% ממארזי הITX באים עם ספק כחלק מהמארז, לא רואה סיבה להמליץ על ספק שבא להחליף ספק קיים במיוחד שאין זמינות בארץ (אם הייתי יכול להמליץ על כל מה שיש בחול המפרטים שלי היו "קצת" שונים)
דעות נוספות?
בגדול סיימתי את הכתיבה שלי להיום (חם מדי), מחר נבצע עריכה נוספת לטקסט
דעות נוספות?
בגדול סיימתי את הכתיבה שלי להיום (חם מדי), מחר נבצע עריכה נוספת לטקסט
- theotg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
קירור פסיבי
אני יודע שלי קירור פסיבי הוא חובה למחשב שעומד בסלון. לא רוצה לשמוע את המחשב בכלל (חוץ מדיסק
)
אורן
אורן
בקרו בגלרית התמונות החדשה שלי, יש תמונות מרחבי הארץ והעולם, ואם תרצו הן גם למכירה על קנבס!
http://orensarid.photography
צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!
http://orensarid.photography
צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
theotg - נכתב בתור סעיף בנושא קירור ושקט (קשה לשלב כחלק מהמערכות) המלצות כבדות על חברת SCYTHE
כרגע אנחנו עומדים לפני טיוטה כמעט סופית... הזדמנות אחרונה להשפיע (עלינו) לפני שהמפרטים החדשים יפורסמו
כרגע אנחנו עומדים לפני טיוטה כמעט סופית... הזדמנות אחרונה להשפיע (עלינו) לפני שהמפרטים החדשים יפורסמו