זאקרברג: "אני שוחט בעצמי חיות שאני אוכל"
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
כשאתה עשיר, להיות שרוט נקרא להיות "אקסצנטרי". ככה זה שיש יותר מידיי כסף ועודף זמן פנאי.
אני חושב שהגישה נכונה בסה"כ. כשהבשר שכולם צורכים מגיע ארוז באריזות פלסטיק הייחס לבעלי החיים שאנחנו אוכלים הוא כמו לכל מוצר תעשייתי אחר. אין שום הבנה או כבוד לטבע שהיתה בעבר כשלכל אחד כמעט הייתה "היכרות" אישית עם החיות שאותן הוא אכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

רעיון מצויין. ממחר אני מציע שתתחיל לגדל בעצמך את כל המזון שאתה צורך. אני מציע גם שנחזור לחיות במערות. תפסיקו להיות כאלו יומרניים, אין דרך כיום לחזור ל"הבנה וכבוד לטבע" בלי לצמצם משמעותית את מניין האוכלוסין. על מנת לספק מזון בשפע לאוכלוסיה האנושית בסד"ק שלה כיום יש צורך בתיעוש. כל הכרזה אחרת היא התייפיפות ואי הבנת המציאות לשמה.
כמו שציינתי, רק לעשירים כקורח יש את הזמן והמשאבים "לחזור לטבע".
כמו שציינתי, רק לעשירים כקורח יש את הזמן והמשאבים "לחזור לטבע".
אל תיקח את הכל קשה מידיHuber כתב:רעיון מצויין. ממחר אני מציע שתתחיל לגדל בעצמך את כל המזון שאתה צורך. אני מציע גם שנחזור לחיות במערות. תפסיקו להיות כאלו יומרניים, אין דרך כיום לחזור ל"הבנה וכבוד לטבע" בלי לצמצם משמעותית את מניין האוכלוסין. על מנת לספק מזון בשפע לאוכלוסיה האנושית בסד"ק שלה כיום יש צורך בתיעוש. כל הכרזה אחרת היא התייפיפות ואי הבנת המציאות לשמה.
כמו שציינתי, רק לעשירים כקורח יש את הזמן והמשאבים "לחזור לטבע"....
שחיטה עצמאית נשמעת לנו דבר קיצוני , אבל היא דבר שהיה נהוג כמעט בכל בית עד לפני כמה עשורים. האסטנסיטיות של קניית מוצרי בשר היום מביאה לזילות בערך החיות.
למרות כל זה ברור שחזרה אחורה ויישום גישתו של זאקרברג בקנה מידה רחב לא מעשית.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני לא מדבר על דברים שלא יצא לי לחוות בעצמי. בצעירותי היה לי את ההזדמנות לשחוט תרנגול ועז במהלך טיוליי בעולם בחלקים היותר נידחים, כך שאני מדבר מתוך חוויה שעברתי. אבל כמו שאין לי זמן לגדל את המזון שלי בעצמי, אין לי את הזמן לשחוט כל חיה שאני צורך ולעבד את החיה השחוטה למצב צריכה סופי. אין לי בעייה עם השחיטה עצמה ואני לא חושב שזה דבר קיצוני - רק לא ריאלי במציאות של ימינו. אפילו במאות קדומות יותר לא כל אחד היה שוחט ומעבד את המזון בעצמו, בשביל זה היו קיימים קצבים בכל חברה מסודרת. כיום ההתמחות לתתי מקצועות אפילו יותר מוגדרת וברורה ואפילו הקצב לא שוחט את החיות בעצמו. זוהי המציאות בחיים המודרניים ולכן אני שוב אומר, מה שאדון זאקרברג עשה הוא מותרות של אלו שיש להם יותר מידיי משאבים (כסף וזמן) פנויים ותו לא.
שני דברים לפני שאתה מתחיל עם זה :amiti כתב:אני חושב שהגישה נכונה בסה"כ. כשהבשר שכולם צורכים מגיע ארוז באריזות פלסטיק הייחס לבעלי החיים שאנחנו אוכלים הוא כמו לכל מוצר תעשייתי אחר. אין שום הבנה או כבוד לטבע שהיתה בעבר כשלכל אחד כמעט הייתה "היכרות" אישית עם החיות שאותן הוא אכל....
1 - אתה הולך להראות לילד הקטן שלך ממה בדיוק הוא אוכל את השניצל ו/או הסטייק שלו ?
2 - אני מניח שאם אתה מדבר על סטייק , אתה גם הולך לפשוט את העור של הפרה , ולוודא שיעששה בה משהו ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
ניסוח שגורם לו להשמע ברברי משהו כשבפועל מדובר עד כה בפחות מחמש חיות שהוא אכל השנה...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עוד בן טיפשעשרה שקם יום אחד והחליט לעשות משהוא שונה.... רק שהספציפי הזה בעלי פייסבוק.
אין מה להתייחס.... אם זה היה רק המשפט הראשון ללא חלקו השני אף אחד לא היה חושב להתייחס.
אין מה להתייחס.... אם זה היה רק המשפט הראשון ללא חלקו השני אף אחד לא היה חושב להתייחס.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
רובנו חיים במערה, היא אמנם ורטואלית אבל מערה. קוראים לה face book. זאת מנהרה מיוחדת. זאת המנהרה היחידה בעולם שלא ניתן לראות ממנה את הקצה .. אבל אם מקשיבים טוב טוב, אפשר לשמוע צעקות של חזיר בר שרץ אחוז אמוק ואיזה ג'ינגי נמוך שרודף אחריו עם סכין בין השיניים.Huber כתב:רעיון מצויין. ממחר אני מציע שתתחיל לגדל בעצמך את כל המזון שאתה צורך. אני מציע גם שנחזור לחיות במערות. תפסיקו להיות כאלו יומרניים, אין דרך כיום לחזור ל"הבנה וכבוד לטבע" בלי לצמצם משמעותית את מניין האוכלוסין. על מנת לספק מזון בשפע לאוכלוסיה האנושית בסד"ק שלה כיום יש צורך בתיעוש. כל הכרזה אחרת היא התייפיפות ואי הבנת המציאות לשמה.
כמו שציינתי, רק לעשירים כקורח יש את הזמן והמשאבים "לחזור לטבע"....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הוא גם מורט את הנוצות ומנקה חלקי פנים וכו' ??? 
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away