מחפש NAS בסיסי.
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שלום לכולם.
אני אסביר קצת מה יש לי לפני הכל.
עד יום חמישי עבדתי אך ורק עם PopCorn Hour A200 שכלל דיסק של 1.5T פנימי וביצע הורדות אוטומטיות של טורנטים. הדיסק שימש גם לגיבוי של קבצים כגון תמונות.
ביום חמישי הבאתי הביתה ילד חדש - בוקסי בוקס וה-PCH נדחק לאחורי הארונית ללא חיבור לטלויזיה אלא משמש אך ורק כסוג של NAS.
עד כאן הכל טוב ויפה עד שאשתי שאלה אם ניתן להעביר את ה-PCH לחדר השינה כדי שגם שם נוכל לצפות בדברים שאני מוריד.
כיוון שבחדר השינה אין לי נקודת רשת והוא יהיה מחובר באופן אלחוטי אני לא רוצה להשתמש בו ב-NAS ומחפש NAS בסיסי (לא צריך שיהיה RAID) שיוכל להחליף לי את ה-PCH .
מה שחשוב זה יכולות של הורדות טורנטים (עדיף באופן אוטומטי כמו שיש ב-PCH עם TorrentWatc אבל לא חובה, יכול לעבוד גם אם יש טורנט קליינט שיודע ל"צפות" על תיקייה בשביל קבצי טורנט).
האם יש משהו כזה?
תודה מראש,
אמיר
אני אסביר קצת מה יש לי לפני הכל.
עד יום חמישי עבדתי אך ורק עם PopCorn Hour A200 שכלל דיסק של 1.5T פנימי וביצע הורדות אוטומטיות של טורנטים. הדיסק שימש גם לגיבוי של קבצים כגון תמונות.
ביום חמישי הבאתי הביתה ילד חדש - בוקסי בוקס וה-PCH נדחק לאחורי הארונית ללא חיבור לטלויזיה אלא משמש אך ורק כסוג של NAS.
עד כאן הכל טוב ויפה עד שאשתי שאלה אם ניתן להעביר את ה-PCH לחדר השינה כדי שגם שם נוכל לצפות בדברים שאני מוריד.
כיוון שבחדר השינה אין לי נקודת רשת והוא יהיה מחובר באופן אלחוטי אני לא רוצה להשתמש בו ב-NAS ומחפש NAS בסיסי (לא צריך שיהיה RAID) שיוכל להחליף לי את ה-PCH .
מה שחשוב זה יכולות של הורדות טורנטים (עדיף באופן אוטומטי כמו שיש ב-PCH עם TorrentWatc אבל לא חובה, יכול לעבוד גם אם יש טורנט קליינט שיודע ל"צפות" על תיקייה בשביל קבצי טורנט).
האם יש משהו כזה?
תודה מראש,
אמיר
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
http://www.hometheater.co.il/vt140860
אבל ה-NAS בו השתמשתי, לא נראה לי הכי בסיסי שבעולם... מדובר ב-QNAP ts-212
אבל ה-NAS בו השתמשתי, לא נראה לי הכי בסיסי שבעולם... מדובר ב-QNAP ts-212
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין לך מחשב "רגיל" בבית? למה לא לרכז את כל האחסון שם?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
pixies כתב:אין לך מחשב "רגיל" בבית? למה לא לרכז את כל האחסון שם?...
אצלי היה הכל במחשב הרגיל, וב-NAS זה הרבה יותר שקט והרבה יותר חיסכוני מבחינת חשמל
בעיניי זה מגוחך להחזיק מחשב עם מעבד quadcore דלוק 24/7 רק בשביל הורדות רציפות ואיחסון של סדרות/סרטים
סליחה על התגובה המאוחרת, לא הייתי בארץ....
לא יודע אם זה עדיין עדכני אבל בכל אופן, אני מזרים לXtreamer Pro ישירות ממנו באלחוטי. עובד נהדר.
לא יודע אם זה עדיין עדכני אבל בכל אופן, אני מזרים לXtreamer Pro ישירות ממנו באלחוטי. עובד נהדר.
Duct tape is like the force. It has a light side and a dark side and it holds the universe together...
שלום אמיר,
יש לי NAS ביתי מדגם D-link DNS 320
יש בו מקום לעד שני כוננים קשיחים, תומך ב-raid (וגם בלעדיו)
הוא יודע להוריד טורנטים, וגם להזרים וידאו.
הוא כמעט חדש (באריזה ובניילונים) אני מוכר אותו ב-400 ש"ח.
אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי אם זה מעניין אותך.
יש לי NAS ביתי מדגם D-link DNS 320
יש בו מקום לעד שני כוננים קשיחים, תומך ב-raid (וגם בלעדיו)
הוא יודע להוריד טורנטים, וגם להזרים וידאו.
הוא כמעט חדש (באריזה ובניילונים) אני מוכר אותו ב-400 ש"ח.
אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי אם זה מעניין אותך.