דנון AVR 1912
ראיתי שיצא בחו"ל דגם חדש של דנון שלהבנתי יגיע לארץ רק לקראת סוף אוגוסט.
אני רוצה להביא אותו מארה"ב דרך EBAY.
בדקתי ואמרו לי שיש מס קניה של 15 אחוז ועוד מע"מ.
האם יש למשהו ניסיון בהבאת מכשיר מארה"ב?
האם ישנן בעיות ידועות בתפקוד המכשיר?
תודה מראש
אני רוצה להביא אותו מארה"ב דרך EBAY.
בדקתי ואמרו לי שיש מס קניה של 15 אחוז ועוד מע"מ.
האם יש למשהו ניסיון בהבאת מכשיר מארה"ב?
האם ישנן בעיות ידועות בתפקוד המכשיר?
תודה מראש
שאלה טובה. יש את הבעיה של הספק ששונה ממה שיש בארץ (220V) ולכן תצטרך ממיר מתח. כמו כן יכולים להיות יש הבדלים בקפיצות התחנות בטיונר 50HZ לעומת 60HZ.
אני מניח שיש פה עוד מומחים שייטיבו לענות יותר ממני.
רני,
אני מניח שיש פה עוד מומחים שייטיבו לענות יותר ממני.
רני,
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
ממיטב ידעתי חוץ ממיר מתח ומסים של 34 אחוז לא צריך לדעת מבחינת כלכלית שוב דבר נוסף. הרסיבר יפעל בסדר גמור בארץ חוץ מהאפשרות לשמוע רדיו (לא ברור אם זה באופן חלקי או מוחלט).
כמו כן, המליצו פה כמה חברים להשתמש בחברות שילוח ישראליות מכיוון שזה מוזיל את עלות השילוח משמעותית.
כמו כן, המליצו פה כמה חברים להשתמש בחברות שילוח ישראליות מכיוון שזה מוזיל את עלות השילוח משמעותית.
יש לך שם או כתובת אינטרנט של כזו חברה שגם מביאה מוצרים מאירופה? (גרמניה).liorparente כתב:ממיטב ידעתי חוץ ממיר מתח ומסים של 34 אחוז לא צריך לדעת מבחינת כלכלית שוב דבר נוסף. הרסיבר יפעל בסדר גמור בארץ חוץ מהאפשרות לשמוע רדיו (לא ברור אם זה באופן חלקי או מוחלט).
כמו כן, המליצו פה כמה חברים להשתמש בחברות שילוח ישראליות מכיוון שזה מוזיל את עלות השילוח משמעותית....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
במרבית המקרים לא משתלם להביא מוצרים מאירופה מכיוון שהמחירים שם בתוספת מיסים ושילוח כבר די קרובים למחירים בארץ, ובארץ אתה מקבל 3 שנים אחריות...
בגדול זה נכון אבל תלוי מה מביאים. רסיבר אונקיו דגם 609 עולה שם לאחר מס קניה כ2400 ש"ח פחות מחצי ממחירו בארץ. אז לפי דעתי כדאי להביא משם.epony כתב:במרבית המקרים לא משתלם להביא מוצרים מאירופה מכיוון שהמחירים שם בתוספת מיסים ושילוח כבר די קרובים למחירים בארץ, ובארץ אתה מקבל 3 שנים אחריות......
השאלה היא אם אני לא נוסע אז איך ניתן להביא רסיבר מנגיד גרמניה בצורה הפשוטה והזולה ביותר?
2400 זה לא פחות מחצי, זה הרבה יותר מחצי. הוא לא עולה בארץ 5000 ש"ח, אלא הרבה פחות.rannyz כתב:בגדול זה נכון אבל תלוי מה מביאים. רסיבר אונקיו דגם 609 עולה שם לאחר מס קניה כ2400 ש"ח פחות מחצי ממחירו בארץ. אז לפי דעתי כדאי להביא משם.epony כתב:במרבית המקרים לא משתלם להביא מוצרים מאירופה מכיוון שהמחירים שם בתוספת מיסים ושילוח כבר די קרובים למחירים בארץ, ובארץ אתה מקבל 3 שנים אחריות......
השאלה היא אם אני לא נוסע אז איך ניתן להביא רסיבר מנגיד גרמניה בצורה הפשוטה והזולה ביותר?...