מנורות
בוקר טוב אכן כן מצד שני אם זה מגבר חדש אז טוב כדי שיעשה בשפה המקצועית " בריקינג" ויפתח וישמע טוב יותר . ב: נכון צריך כמובן לכבות כשסיימת להינות ממנו . ג: כשאתה מדליק לחכות כמה שניות עד דקה שיתחמם ויתן את המיטב
אפרופו לי יש מגבר מנורות .
רב חיי השופפרות(מנורות) הוא כ-10,000 שעות.nat67 כתב:האם השארת מגבר מנורות דולק כל הזמן גומר את המנורות?
ואם כן האם צריך כל פעם לכבות אותו?
ואז שמדליקים לחכות זמן עד שהוא מתחמם?...
צא וחשב כמה זמן זה בשנות האזנה(לא זמן כרונולוגי).
לרב מגברי השפופרות ואו היברדיים (משולבי טרנזיסטורים) יש מצב השהייה.
או stand by בלעז.רצוי תמיד להשאירו במצב הזה.
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש לי מגבר היברידי, ולפי הרגשה סובייקטיבית שלי לוקח לו 20-30 דקות חימום עד לקבלת צליל רצוי.
מנורות מתחממות תוך כמה שניות, אבל לכל שאר הרכיבים לוקח יותר זמן.
אתה יכול להשאיר את המגבר דולק, רק תתכונן להחליף את המנורות בעוד שנתיים-שלוש.
אם אלה מנורות NOS, או שסתם זוג מנורות שאתה אוהב במיוחד, אז לא כדאי.
מנורות מתחממות תוך כמה שניות, אבל לכל שאר הרכיבים לוקח יותר זמן.
אתה יכול להשאיר את המגבר דולק, רק תתכונן להחליף את המנורות בעוד שנתיים-שלוש.
אם אלה מנורות NOS, או שסתם זוג מנורות שאתה אוהב במיוחד, אז לא כדאי.
כאשר המגבר דולק ובפילמנט של השפורפרת עובר מתח על מנת לבצע הגברה כמובן שזה בא על חשבון זמן השפורפרת. כל שפורפרת יש לה את זמן העבודה . תלוי בסוג השפורפרת. אם המגבר שלך נמצאה במצב המנתנה ללא מתח בפילמנט אז אין השפעה לשעות העבודה של המנורה.
אולי תכתוב איזה סוג מנורות יש לך .
אולי תכתוב איזה סוג מנורות יש לך .
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני מקפיד לנתק את כל הציוד שלי (מחשבים, מודם, DAC, מגברים, וכו') מהחשמל ולא משתמש במצב השהייה. חבל על חתימת הפחמן. מגבר מנורות מתחמם למצב עבודה תוך כמה שניות.
אם תשאיר את מגבר המנורות דולק כל הזמן, המנורות ייגמרו יותר מהר. אף פעם ךא הבנתי את ההרגל המאוד ישראלי להשאיר מחשבים דולקים 24 שעות ביום, לא לכבות ציוד, להשאיר מודם דלוק בלי סוף, גם כשלא עובדים.
אם זה לא עובד, לנתק.
אם תשאיר את מגבר המנורות דולק כל הזמן, המנורות ייגמרו יותר מהר. אף פעם ךא הבנתי את ההרגל המאוד ישראלי להשאיר מחשבים דולקים 24 שעות ביום, לא לכבות ציוד, להשאיר מודם דלוק בלי סוף, גם כשלא עובדים.
אם זה לא עובד, לנתק.
דני בלר
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
Hybrid כתב:רב חיי השופפרות(מנורות) הוא כ-10,000 שעות.nat67 כתב:האם השארת מגבר מנורות דולק כל הזמן גומר את המנורות?
או stand by בלעז.רצוי תמיד להשאירו במצב הזה....
שמעת פעם על מנורה שהחזיקה 10,000 שעות?
גם אני לא.
כנראה שאתה עול ימים.grafitis כתב:Hybrid כתב:רב חיי השופפרות(מנורות) הוא כ-10,000 שעות.nat67 כתב:האם השארת מגבר מנורות דולק כל הזמן גומר את המנורות?
או stand by בלעז.רצוי תמיד להשאירו במצב הזה....
שמעת פעם על מנורה שהחזיקה 10,000 שעות?
גם אני לא....
בצעירותי היה בביתנו רדיו שפופרות פיליפס.
כשנולדתי הוא היה בן 5 שנים.
הלך לעולמו כשהייתי בן 12.
חשב לבד.......
(הוחלף ע"י רדיו טרזיסטורי פחות טוב)
והאמן לי בימים ההם רדיו היה הבידור העיקרי
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
Hybrid
גם בימים שלי רדיו היה בידור ענקי. פסגת חיי היה משחק "מקאנו", הייתה לי חליפת רובין מתוך באטמן ורובין (הסידרה מקורית עם אדם ווסט ובארט וורד, לא הדבר מזעזע שעשו בשנות השמונים או התשעים בקולנוע) ואפילו בניתי לוח פיקוד כמו של מנהרת הזמן עם ארגזים, פקקים של NEUSS ן-CINDOR, הבעיה הייתה שבארנגטינה של שנות השישים אי אפשר היה לחזור לשנים 1945-1955, הדיקטטורה מחקה עשר שנים מההיסטוריה, אחרת הייתה דואג לקחת מפרון את המספר הסודי של החשבון בשוויץ והייתי קונה לכולכם מגברי מנורות של AUDIOROMY, שתשמעו מה זה טוב.
היום יש סטרימרים ואייפוד, אבל הם לא מתקרבים לקרסוליים של רדיו GELOSO, TONOMAC או RANCER, במיוחד בגלל שאין להם רמקולים של UCOA.
גם בימים שלי רדיו היה בידור ענקי. פסגת חיי היה משחק "מקאנו", הייתה לי חליפת רובין מתוך באטמן ורובין (הסידרה מקורית עם אדם ווסט ובארט וורד, לא הדבר מזעזע שעשו בשנות השמונים או התשעים בקולנוע) ואפילו בניתי לוח פיקוד כמו של מנהרת הזמן עם ארגזים, פקקים של NEUSS ן-CINDOR, הבעיה הייתה שבארנגטינה של שנות השישים אי אפשר היה לחזור לשנים 1945-1955, הדיקטטורה מחקה עשר שנים מההיסטוריה, אחרת הייתה דואג לקחת מפרון את המספר הסודי של החשבון בשוויץ והייתי קונה לכולכם מגברי מנורות של AUDIOROMY, שתשמעו מה זה טוב.
היום יש סטרימרים ואייפוד, אבל הם לא מתקרבים לקרסוליים של רדיו GELOSO, TONOMAC או RANCER, במיוחד בגלל שאין להם רמקולים של UCOA.
דני בלר
beller כתב:Hybrid
היום יש סטרימרים ואייפוד, אבל הם לא מתקרבים לקרסוליים של רדיו GELOSO, TONOMAC או RANCER, במיוחד בגלל שאין להם רמקולים של UCOA....