עזרה בבחירת טלויזיה
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מסך טלויזיה לחדר שינה שלי
המטרה היא שהוא ישמש במיוחד כמסך מחשב + המסך של הפלייסטיישן - נדיר שאני אצפה בטלויזיה באופן רגיל.
הנה הדברים שאני יודע שחשובים:
full hd
מעדיך טכנולוגיית LED
שהתמונה תהיה חלקה כמה שיותר ושתהיה טובה ביותר, ברורה לפרטים הקטנים (בכל זאת זה יהיה המסך מחשב שלי) ושהכל ירוץ מהר כמובן...
37-42 אינץ
אני לא מבין יותר מידי בטלוויזיות ובכל מהיומיים האחרונים שאני מנסה למצוא טלויזיה אני מוצא את עצמי מבולבל מאוד מהכל ואני מאוד אשמח לעזרה
טווח מחירים הוא 2500 - 5000
המרחק של הצפייה הוא כמעט 3 מטר
מודה מראש על כל העזרה,
חן.
המטרה היא שהוא ישמש במיוחד כמסך מחשב + המסך של הפלייסטיישן - נדיר שאני אצפה בטלויזיה באופן רגיל.
הנה הדברים שאני יודע שחשובים:
full hd
מעדיך טכנולוגיית LED
שהתמונה תהיה חלקה כמה שיותר ושתהיה טובה ביותר, ברורה לפרטים הקטנים (בכל זאת זה יהיה המסך מחשב שלי) ושהכל ירוץ מהר כמובן...
37-42 אינץ
אני לא מבין יותר מידי בטלוויזיות ובכל מהיומיים האחרונים שאני מנסה למצוא טלויזיה אני מוצא את עצמי מבולבל מאוד מהכל ואני מאוד אשמח לעזרה
טווח מחירים הוא 2500 - 5000
המרחק של הצפייה הוא כמעט 3 מטר
מודה מראש על כל העזרה,
חן.
תודה רבה רבה המסך הזה נראה לי ממש אחלה ובהחלט נראה לי שאקנה אותו
רק עוד שאלה אחת - בהשוואת מחירים מאיפה לקנות את זה - זה מגיע להבדל של כמעט 2000 שקל בין חנויות - רציתי לדעת למה זה. האם העדיף לקנות מהיקר יותר מסיבה זו או אחרת? או האם זה בסדר לקנות מהזול יותר? פשוט נראה ממש מוזר שיש הבדל כזה גדול בין שתי חנויות שקיבלו חמש כוכבים מזאפ..
תודה מראש על התשובה,
חן.
רק עוד שאלה אחת - בהשוואת מחירים מאיפה לקנות את זה - זה מגיע להבדל של כמעט 2000 שקל בין חנויות - רציתי לדעת למה זה. האם העדיף לקנות מהיקר יותר מסיבה זו או אחרת? או האם זה בסדר לקנות מהזול יותר? פשוט נראה ממש מוזר שיש הבדל כזה גדול בין שתי חנויות שקיבלו חמש כוכבים מזאפ..
תודה מראש על התשובה,
חן.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
יש ייבוא רשמי של ח.י. ויש ייבוא מקבילי זול יותר. הייבוא המקבילי שראיתי בא עם פאנל פחות טוב, אחריות של שנה בלבד ולך תדע ממי ולפחות בחלקו ללא תמיכה בעברית.
42" ייבוא רשמי, עם 3 שנות אחריות VIP אמור להסתכם בפחות מ 4000.
http://www.hye.co.il/template/default.a ... 1&pcatId=2
לא הייתי לוקח פחות מ 42" ל 3 מטר.
47" ייבוא רשמי אמורה לעלות פחות מ 5000.
שים לב רק שאתה קונה עם פאנל IPS:
על הארגז יש מדבקה וכתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
32LD460-TA.AMFWLH
ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל L זה לא טוב.
42" ייבוא רשמי, עם 3 שנות אחריות VIP אמור להסתכם בפחות מ 4000.
http://www.hye.co.il/template/default.a ... 1&pcatId=2
לא הייתי לוקח פחות מ 42" ל 3 מטר.
47" ייבוא רשמי אמורה לעלות פחות מ 5000.
שים לב רק שאתה קונה עם פאנל IPS:
על הארגז יש מדבקה וכתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של
32LD460-TA.AMFWLH
ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל L זה לא טוב.
יש לי רק עוד שאלה אחת,
דיברתי היום עם הנציג מכירות לגבי הרכשיה של הטלויזיה - הוא אומר שהפאנל של IPS זה של חברה אחרת (סמסונג נראה לי הוא אמר) וזה לא הפאנל של הטלויזיה.
השאלה היא כמובן: האם הוא טועה? או האם הוא מנסה בכוונה להוריד לי את זה? ובכלל כמה זה עקרוני ולמה?
חח זה קצת יותר משאלה אחת - תודה מראש על העזרה,
חן.
דיברתי היום עם הנציג מכירות לגבי הרכשיה של הטלויזיה - הוא אומר שהפאנל של IPS זה של חברה אחרת (סמסונג נראה לי הוא אמר) וזה לא הפאנל של הטלויזיה.
השאלה היא כמובן: האם הוא טועה? או האם הוא מנסה בכוונה להוריד לי את זה? ובכלל כמה זה עקרוני ולמה?
חח זה קצת יותר משאלה אחת - תודה מראש על העזרה,
חן.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
עם איזה נציג דיברת?
א. הם בד"כ לא מבינים מה הקשר בין הפנל של הבלטות לטלוויזיות.
ב. תלך תסתכל על המדבקה שעל הקופסה. אל תסמוך על אף "נציג" בעניין הזה.
למה זה עקרוני? כי זה פאנל יותר טוב מהאחרים שמסופקים עם אותו מסך. כל הכיף בלקנות טלוויזיות של LG זה ה IPS בגלל זוויות הצפיה והצבעים המדוייקים.
א. הם בד"כ לא מבינים מה הקשר בין הפנל של הבלטות לטלוויזיות.
ב. תלך תסתכל על המדבקה שעל הקופסה. אל תסמוך על אף "נציג" בעניין הזה.
למה זה עקרוני? כי זה פאנל יותר טוב מהאחרים שמסופקים עם אותו מסך. כל הכיף בלקנות טלוויזיות של LG זה ה IPS בגלל זוויות הצפיה והצבעים המדוייקים.
הלכתי היום לחנות ובדקתי את הבארקוד כמו שאמרת ולשימחתי ראיתי שהכל בסדר ואני באמת יודע מאיפה להזמין אבל יש לי עוד שאלה אחרונה - אני בזכות הפרטים שנתת לי עמדתי לקנות ה42ld460 המוכר בחנות אמר לי שעדיף לי את המסך החדש יותר ה550 - הוא טען שזה אפילו יותר מתאים למשחקים בגלל ה100 הרץ או משהו כזה ושבמסך השני יש רק 50. מבחינת המחיר אין בעיה כי אמר לי שזה יהיה לי אותו מחיר - אז השאלה היא האם עדיף באמת את ה550 או פשוט להזמין את ה460 וזהו?
כשזה מגיע לדברים שאני לא מבין בהם אני פשוט לא יודע עם עובדים עליי או ולא....
תודה מראש על כל העזרה,
חן.
כשזה מגיע לדברים שאני לא מבין בהם אני פשוט לא יודע עם עובדים עליי או ולא....
תודה מראש על כל העזרה,
חן.