ערוץ 1 - שידורי לטרבוקס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הכוונה לרשות השניה. היא זו האחראית על קבלת השידורים מהזכיינים ומערוץ 1 והעברתם הלאה ל DTT
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
UserName, תפסיק להטעות אנשים.
רשות השידור היא הגוף הכללי (כמו BBC הגדולה) ותחתיה יש מספר ערוצי טלוויזיה: 1 ו33 (כמו BBC1 BBC2 וכ'ו בבריטניה) וגם ערוצי רדיו: קול ישראל (BBC Radio 1 Radio 1xtra וכ'ו בבריטניה). אין קשר בין רשות השידור לשידורים עצמם (לא לתוכניות, לשידור בפועל) של ערוץ 1 או ערוץ 33.
Catskinner, הרשות השנייה, האחראית על השידור של 2 ו-10 והיא זאת בעצם שמעבירה אותם, אחראית, במקרה, גם על ה-DTT. בקרוב יקחו ממנה את האחריות על ה-DTT.
asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD.
רשות השידור היא הגוף הכללי (כמו BBC הגדולה) ותחתיה יש מספר ערוצי טלוויזיה: 1 ו33 (כמו BBC1 BBC2 וכ'ו בבריטניה) וגם ערוצי רדיו: קול ישראל (BBC Radio 1 Radio 1xtra וכ'ו בבריטניה). אין קשר בין רשות השידור לשידורים עצמם (לא לתוכניות, לשידור בפועל) של ערוץ 1 או ערוץ 33.
Catskinner, הרשות השנייה, האחראית על השידור של 2 ו-10 והיא זאת בעצם שמעבירה אותם, אחראית, במקרה, גם על ה-DTT. בקרוב יקחו ממנה את האחריות על ה-DTT.
asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
d1f2,d1f2 כתב:asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD....
לא לכולם יש ממיר HD על כל טלוויזיה.
צריך לדרוש שיתקנו את הבעיה כמו שצריך.
בסדר. לטרבוקס עדיף על תמונה פחוסה. לא לכולם יש מסך רחב.yaronkle כתב:d1f2,d1f2 כתב:asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD....
צריך לדרוש שיתקנו את הבעיה כמו שצריך....
בכל מקרה, תנסה להתלונן אצל היו"ר של רשות השידור: [email protected] . מחר תהיה ועדה בכנסת שתדון בדו"ח המבקר ויעלו הצעות חדשות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הרשות השניה היא זו שלפי החוק אחראית על הפצת השידורים. ייתכן מאוד שהיא מקבלת feed ב 16:9 אבל ממנה זה יוצא כ 4:3 letterbox
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
במדינות אחרות יש שידורים 16:9 ב-SD. מי שיש לו מסך רגיל, יכול לבחור לטרבוקס או תמונה חתוכה.d1f2 כתב:UserName, תפסיק להטעות אנשים.
asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD....
שידור רחב אמיתי עדיף גם על לטרבוקס וגם על תמונה פחוסה. שכן, מי שיש לו טלוויזיה רגילה, יוכל לבחור את התצורה העדיפה עליו- תמונה חתוכה או לטרבוקס.d1f2 כתב:בסדר. לטרבוקס עדיף על תמונה פחוסה. לא לכולם יש מסך רחב.yaronkle כתב:d1f2,d1f2 כתב:asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD....
צריך לדרוש שיתקנו את הבעיה כמו שצריך....
בכל מקרה, תנסה להתלונן אצל היו"ר של רשות השידור: [email protected] . מחר תהיה ועדה בכנסת שתדון בדו"ח המבקר ויעלו הצעות חדשות....
בשידור הספציפי הזה, הלוגו של ערוץ 1 היה על השוליים השחורים, כלומר השידור יצא ככה מערוץ 1. (4:3 לטרבוקס).Catskinner כתב:הרשות השניה היא זו שלפי החוק אחראית על הפצת השידורים. ייתכן מאוד שהיא מקבלת feed ב 16:9 אבל ממנה זה יוצא כ 4:3 letterbox...
במשחקי ליגת העל הם משדרים 16:9 בלי הפולס.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
d1f2 כתב:UserName, תפסיק להטעות אנשים.
asaf23, עדיף שישדרו בלטרבוקס מאשר שיחתכו שוליים או שימרחו את התמונה. אם אתה רוצה לצפות במסך רחב, תצפה בערוץ HD....
אחד לאחד מה שאמרתי.Catskinner כתב:הרשות השניה היא זו שלפי החוק אחראית על הפצת השידורים. ייתכן מאוד שהיא מקבלת feed ב 16:9 אבל ממנה זה יוצא כ 4:3 letterbox...
רשות השידור - רשות השידור לטלוויזיה הממלכתית.Catskinner כתב:הכוונה לרשות השניה. היא זו האחראית על קבלת השידורים מהזכיינים ומערוץ 1 והעברתם הלאה ל DTT...
הרשות השנייה - רשות השידור לטלוויזיה מסחרית.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
Username ו-Catskinner,
אני מצטער, אבל אתם טועים.
הרשות השנייה היא לא זאת שמפיצה את שידור ערוץ 1 ו-33 ל-yes ו-HOT או לקליטה בלווין.
זה נכון שכרגע מערך ה-DTT הוא באחריות הרשות השנייה אבל כמו שכתב d1f2 המערך,ככל הנראה, לא ישאר באחריותה.
היו כוונות להפריט, אבל זה כנראה ישאר באחריות המדינה.
רשות השידור מפיצה את השידורים שלה בעצמה ל-yes,HOT ,הלווין ולרשות השנייה לצורך שידור ב-DTT.
מי שאשם בשידור הבעייתי הוא ערוץ 1 ו-yes שטוב היה אם היה מצליח לתאם עם yes בעזרת אות או בעזרת עדכון ה-EPG (שנמצא באחריות ערוצי ה-broadcast) אם השידור הוא ב-4:3 או 16:9, זה היה יכול להיות פתרון מצוין.
אבל היות וב-HOT אין פתרון למצב הזה וכרגע צופים בטלויזיות רגילות נאלצים לראות שידורים מעוותים, הפתרון הוא Letterbox לצערי.
כשכל ערוצי ה-broadcast יעברו לשידור 16:9 קבוע, זה יאלץ את HOT ו-yes למצוא פתרון קבע ונפתר מהפסים.
אני מצטער, אבל אתם טועים.
הרשות השנייה היא לא זאת שמפיצה את שידור ערוץ 1 ו-33 ל-yes ו-HOT או לקליטה בלווין.
זה נכון שכרגע מערך ה-DTT הוא באחריות הרשות השנייה אבל כמו שכתב d1f2 המערך,ככל הנראה, לא ישאר באחריותה.
היו כוונות להפריט, אבל זה כנראה ישאר באחריות המדינה.
רשות השידור מפיצה את השידורים שלה בעצמה ל-yes,HOT ,הלווין ולרשות השנייה לצורך שידור ב-DTT.
מי שאשם בשידור הבעייתי הוא ערוץ 1 ו-yes שטוב היה אם היה מצליח לתאם עם yes בעזרת אות או בעזרת עדכון ה-EPG (שנמצא באחריות ערוצי ה-broadcast) אם השידור הוא ב-4:3 או 16:9, זה היה יכול להיות פתרון מצוין.
אבל היות וב-HOT אין פתרון למצב הזה וכרגע צופים בטלויזיות רגילות נאלצים לראות שידורים מעוותים, הפתרון הוא Letterbox לצערי.
כשכל ערוצי ה-broadcast יעברו לשידור 16:9 קבוע, זה יאלץ את HOT ו-yes למצוא פתרון קבע ונפתר מהפסים.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני הבנתי שב-HOT מדובר בשידורי LB בערוצי ה-SD ורק ב-HD יש 16:9 מלא.
באיזה ערוצים של HOT משדרים 16:9 מלא?
באיזה ערוצים של HOT משדרים 16:9 מלא?
ערוצים עם תכנים גם ב16:9 וגם 4:3 הם HOT Zone וערוצי הסרטים (כל הסרטים והסדרות החדשות ב 16:9)Mistoffelees כתב:אני הבנתי שב-HOT מדובר בשידורי LB בערוצי ה-SD ורק ב-HD יש 16:9 מלא.
באיזה ערוצים של HOT משדרים 16:9 מלא?...
ערוצים שתמיד ב16:9 הם מהלווין כמו BBC World
אם לHOT יש בעיה לשדר ב16:9 זה רק בשידור האנלוגי