לעזאזל עם ה- DTT למה אני צריך לשמוע את השער מהשכן קודם
זה רק אצלי או שיש DELAY של איזה 20 שניות בין עידן+ לכבלים/לווין?
נמאס לי לשמוע יש!!!! מהשכן שההתקפה מתחילה ולהבין שיהיה גול.
מזכיר קצת משחקים של מכבי משנות השמונים שהקול היה מגיע כמה שניות לפני התמונה וכבר שמיקי היה עולה לזריקה היה אפשר לדעת אם היא נכנסה...
נמאס לי לשמוע יש!!!! מהשכן שההתקפה מתחילה ולהבין שיהיה גול.
מזכיר קצת משחקים של מכבי משנות השמונים שהקול היה מגיע כמה שניות לפני התמונה וכבר שמיקי היה עולה לזריקה היה אפשר לדעת אם היא נכנסה...
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
אצלי אין שכנים !! 
בספורט5 HD הקול לא היה מסונכרן ולכן שמעתי את הגולים לפני שבתמונה הבחינו בכך. כרגיל ביזיון של ערוץ הספורט. הקיץ מגיע ומחר אני מתנתק מה-HD, אני מרחם על זה שצריך למלא את לוח השידורים בשידורים חוזרים בלופים אינסופיים....
לגבי ה DELAY ב DTT אין הרבה מה לעשות. מדובר בחסרון היחיד של ה DTT לעומת שידור אנלוגי, אם אתה היית רואה את המשחק בשידור אנלוגי (מן הסתם ערוץ 10 לא משודר באנלוגי) אז אתה היית זה שמפריע לשכן שלך לראות את המשחק עם צעקות ה"יש" שלך. ה DELAY הזה נגרם עקב הצורך בעיבוד האות של הערוצים המשודרים בצד המשדר על מנת לכווץ אותם לאות אחד והצורך לפענח את האות ולחלץ את התחנה שאתה רוצה לראות מתוך התחנות בשידור. בכל מקרה זה לא משהו יחודי לארץ וזה קיים בכל העולם.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
היי,
לפחות אצלך זה עובד. יש אנשים ומקומות שאים להם בכלל קליטה..
לפחות אצלך זה עובד. יש אנשים ומקומות שאים להם בכלל קליטה..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
זה לא קשור לאנאלוגי, אלא לכך שבדחיסת MPEG4 יש יותר דיליי מאשר בדחיסת MPEG2 (שבה משתמשים בהוט ויס לשידורי ה SD).
בתחילת העשור הקודם כשעברנו ל YES ולשכנים עוד היה כבלי אנאלוגי, אז הם בישרו לי על כל גול או סל מכריע כמה שניות לפני. עם השנים והמעבר לדיגיטלי המצב התאזן. עכשיו כשאני ב DTT חזרנו לאותו מצב, אפילו עם דיליי ממושך יותר.
בתחילת העשור הקודם כשעברנו ל YES ולשכנים עוד היה כבלי אנאלוגי, אז הם בישרו לי על כל גול או סל מכריע כמה שניות לפני. עם השנים והמעבר לדיגיטלי המצב התאזן. עכשיו כשאני ב DTT חזרנו לאותו מצב, אפילו עם דיליי ממושך יותר.
אתה רציני?gorelshv כתב:אני לא בטוח, אבל הדיליי יכול להיות קשור לכתוביות הסמויות לכבדי שמיעה שיש בזמן החדשות למשל. הדיליי נותן לבחור שמקליד מספיק זמן כדי להקליד את מה ששמע כך שבסופו של דבר הכתוביות יוצאות מסונכרנות עם השידור עצמו....
זה ממש לא קשור לכתוביות הסמויות. שידורי ה DTT מועברים בשיטת דחיסה מתקדמת ואיכותית יותר, ולכן נוצר דיליי קל, בדיוק כמו שבשידורי הכבלים והלוויין הדיגיטאלים (שכרגע עדיין בMPEG2) יש דיליי ביחס לשידור האנאלוגי. ככל ששיטת השידור פרימיטיבית יותר יש פחות דיליי.
אני מסכים שבגלל הצורך לדחוס את המידע נוצר דיליי קל, אבל כאן מדובר בדיליי משמעותי של כמעט 10 שניות!
ביס למשל, גם דוחסים את המידע וגם אז הדיליי הוא 2-3 שניות.
נסה לראות את החדשות עם כתוביות ותראה שמשפטים שלמים מופיעים בסנכרון מלא לשידור.
נסה לראות את החדשות עם כתוביות ותראה שמשפטים שלמים מופיעים בסנכרון מלא לשידור.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
כל החדשות כתובות לפחות שעה לפני שעולים לאוויר ואם יש ארוע חריג אז הוא נכנס כ 15 שעה אחריgorelshv כתב:אני מסכים שבגלל הצורך לדחוס את המידע נוצר דיליי קל, אבל כאן מדובר בדיליי משמעותי של כמעט 10 שניות!
נסה לראות את החדשות עם כתוביות ותראה שמשפטים שלמים מופיעים בסנכרון מלא לשידור....
הכל מודפס ומתומלל לטלפרינטר לכתבים וגם לאלו שמספקים לכבדי השמיעה
אין קשר בין מה שכתבת לנושא ה delay