שלום רב, חברים.
אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב, כאשר התקציב הוא 600 ש"ח בלבד והמטרה היא הן שמיעת מוזיקה והן צפייה בסרטים (720p x264). אני מתלבט בין 5.1 לבין 2.1, ואין לי משוג מה עדיף. אני מניח שמערכת 2.1 בהכרח תהיה איכותית יותר ממערכת 5.1 באותו מסגרת תקציב, הלא כן? כרגע יש לי את ה-Z5500 של לוג'יטק, אך אני מתכוון לחבר אותם לטלוויזיה החדשה שלי. לפניהם היה לי את ה-X530 של לוג'יטק, ששומעים בהם בסדר גמור. שמעתי בבאג בזמנו את ה-HARMAN KARDON SoundSticks 2.1, ואני יכול לומר שאהבתי את הצלילים של המערכת הזו הרבה יותר מאשר ה-X530 של לוג'יטק, אך לצערי הם מעבר לתקציב שלי. דווקא מה-JBL CREATURE 2.1 למשל לא התלהבתי בכלל.
את ה-X530 מסרתי לאחותי, והאמת היא ששומעים בהם בסדר גמור (בדקתי היום). אני תוהה אם ה-Z506 של לוג'יטק טובים יותר מהם מאיזושהי בחינה. הם נמכרים באותו טווח מכירים, האם יש סיבה או העדפה כלשהי ללכת על ה-X530 ולא על ה-Z506?
מה לגבי ה-Philips SPA9350? הם נמכרים כעת בהנחה ממש משמעותית בוואלה! שופס. למישהו יש חוות דעת מניסיון או מקריאת ביקורות על הדגם הספציפי? מה שמביא אותי לשאלה: רמקולים למחשב בתצוגת השמעה, יש חיה כזאת איפשהו?
אשמח להמלצות וחוות דעת על רמקולים למחשב במסגרת התקציב שלי, שהוא 600 ש"ח בלבד כאמור. ואם יש לכם חוות דעת על הדגמים שהצגתי כאן, אז מה טוב.
מחפש המלצה לרמקולים למחשב.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
המטרה היא יותר מוזיקה אם יותר סרטים?
אם המוזיקה מנצחת, הייתי הולך על זוג רמקולים דוגמת ה Solo 6C, שיעניקו לך חוויה מוצלחת יותר מרמקולים קטנים (לטעמי).
את מערכות ה 5.1 שציינת אני לא מכיר כך שאיני יכול להעיד.
אם המוזיקה מנצחת, הייתי הולך על זוג רמקולים דוגמת ה Solo 6C, שיעניקו לך חוויה מוצלחת יותר מרמקולים קטנים (לטעמי).
את מערכות ה 5.1 שציינת אני לא מכיר כך שאיני יכול להעיד.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מצטרף לשאלה, אבל קצת בשינוי:
אני שומע מוזיקה בלבד (ושיחות סקייפ..
).
ראיתי שממליצים פה הרבה על ה Solo 6/7, אבל איך הם בהשוואה ל Audioengine A2?
ועוד דבר - עד היום הייתי רגיל לשמוע ממערכות שכוללות גם סאב (Altec Lansing ADA880, Creative Cambridge MegaWorks THX 5.1) שאותם מסרתי הלאה בתוך המשפחה. לעומת זאת, הרמקולים המומלצים כאן הם ללא סאב ולכן מן הסתם גם ישמעו יותר מעודנים, האם אני צודק?
עד היום לא הכרתי את MicroLab כחברה רצינית ויותר סמכתי על Altec ועל הדגמים היקרים של Creative שיספקו את הסחורה (והם סיפקו). האם פה אני טועה?
ושאלה אחרונה - אולי עדיף בכלל לקנות רמקולים לא מוגברים בתוספת מגבר קטן? ראיתי פה בפורום שאפשר להשיג חבילה שכזו בסביבות המחיר של ה A2.
תודה מראש!
אני שומע מוזיקה בלבד (ושיחות סקייפ..
ראיתי שממליצים פה הרבה על ה Solo 6/7, אבל איך הם בהשוואה ל Audioengine A2?
ועוד דבר - עד היום הייתי רגיל לשמוע ממערכות שכוללות גם סאב (Altec Lansing ADA880, Creative Cambridge MegaWorks THX 5.1) שאותם מסרתי הלאה בתוך המשפחה. לעומת זאת, הרמקולים המומלצים כאן הם ללא סאב ולכן מן הסתם גם ישמעו יותר מעודנים, האם אני צודק?
עד היום לא הכרתי את MicroLab כחברה רצינית ויותר סמכתי על Altec ועל הדגמים היקרים של Creative שיספקו את הסחורה (והם סיפקו). האם פה אני טועה?
ושאלה אחרונה - אולי עדיף בכלל לקנות רמקולים לא מוגברים בתוספת מגבר קטן? ראיתי פה בפורום שאפשר להשיג חבילה שכזו בסביבות המחיר של ה A2.
תודה מראש!