חיבור טלויזיה לאינטרנט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
balfur פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

1. האם ניתן לגלוש באינטרנט (ממש כמו במחשב) דרך מסך הטלויזיה (ללא חיבור מחשב נייד) והאם הדבר מחייב ראוטר לגלישה אלחוטית או שניתן גם להתחבר קוית. אם כן, כיצד?

2.קיימים מסכים עם אתרים מובנים בטלויזיה כמו YOUTUBE וכו' , מה נדרש לעשות על מנת לחבר את המסך?

3.מבקש הסבר על יציאת ה-LAN מהמסך , כיצד מחברים את המסך וכו'?

תודה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #2 

1. א - לא, ב' - חייב ראוטר. לרוב בטלויזיות יש יציאת ethernet (קווית), וחלקן תומכות בדונגל אלחוטי, הניתן לרכישה בנפרד.
2. בטלויזיה יש אתרים מוגדרים אליהם אתה יכול לגלוש. כשנגיע לטלויזיות מבוססות אנדרואיד, כנראה תוכל לגלוש לכל אתר ללא מחשב.
3. פשוט מחברים כבל רשת מהנתב הביתי... (נראה לי שבשאלה השניה הייתה לך אותה שאלה...)

balfur פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה,
לפי מה שידוע לי, דונגל לא תומך בגלישת אינטרנט אלא רק בהעברת מדיה מהמחשב לטלויזיה.

אז במידה ואני מעוניין לחבר את המסך דרך ה-ETHERNET בחיבור קוי,ללא ראוטר, ישירות למודם של המחשב או למודם נוסף, הדבר אפשרי?

כיצד פותרים את בעית החיבור במסכים ללא חיבור ETHERNET .

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

תראה, זה דברים שיכולים להשתנות מטלויזיה לטלויזיה. בכל מקרה, צורת חיבור של טלויזיה לרשת מוסברת בחוברת הפעלה. במידה ואין בטלויזיה eth, לא נראה לי שניתן לחבר אותה לאינטרנט

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

1. כן. ישנם מסכים עם דפדפן מלא. מסך כזה נמצא בימים אלו בדרך לארץ ויוצג בתערוכת HT Show 211, בחודש הבא.
2. תלוי במסך. ישנם מסכים עם יכולות אלחוטיות מובנות, יש כאלו שדורשות רכישת דונגל בנפרד ויש כאלו שרק קווי.
3. האתרים המותאמים לצפייה בטלוויזיה כדוגמת יוטיוב leanback, דורשים דפדפן מלא או מימוש של אפליקציה בתוך הטלוויזיה
4. חיבור LAN הוא חיבור רשת מה שמאפשר את החיבור ל המסך לרת הביתית ודרכו לנגן תכנים ממחשבים ברשת ו/או גישה לאינטרנט.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

למסך שאין חיבור רשת קונים סטרימר בעל יכולות כאלו או מחברים מחשב.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”