שלום לכולם,
ברשותי רסיבר של פיוניר דגם LX81 ,ואני מעוניין לחבר דרכו את הממיר HD של יס.
השאלה שלי היא האם ניתן יהיה לצפות ביס כאשר הוא מחובר לרסיבר ללא הדלקה של הרסיבר?
יש לי שלושה ילדים בבית ונראה לי מאוד מסורבל שכל פעם שירצו לצפות בטלוויזיה יצטרכו להתעסק גם אם הרסיבר
globes כתב:שלום לכולם,
ברשותי רסיבר של פיוניר דגם LX81 ,ואני מעוניין לחבר דרכו את הממיר HD של יס.
השאלה שלי היא האם ניתן יהיה לצפות ביס כאשר הוא מחובר לרסיבר ללא הדלקה של הרסיבר?
יש לי שלושה ילדים בבית ונראה לי מאוד מסורבל שכל פעם שירצו לצפות בטלוויזיה יצטרכו להתעסק גם אם הרסיבר
אשמח לעזרתכם בנושא
...
לא הבנתי מה כל כך מסורבל להדליק את הרסיבר ....... פעולה די פשוטה כמו הדלקת הטלויזיה .
לא הבנתי למה "חיבור נוסף בין הממיר למסך לא נותן לי כלום".
למה שזה יעניין אותך כמה חיבורים יש שם בכלל? אתה רוצה אפשרות בסיסית בה בהדלקת הטלויזיה תוכל לראות שידורים מהממיר ללא תלות ברסיבר, וזה בדיוק מה שחיבור נוסף יכול לעשות. מה עוד אתה רוצה שהוא יעשה?
לדעתי גם ב82 אין , אבל אני ממש לא בטוח וגם לגבי LX81 אני לא בטוח .
אני יודע שבסקירה שמופיעה פה באתר ל83 יוסי ציין שיש בעיות עם זה אז אני מבין שב83 זה אמור להיות קיים.
אני מציע לך לשלוח מייל לתמיכה של פיוניר בישראל כדי להיות בטוח.
ברור לי שניתן לחבר את הממיר ישירות למסך ללא תלות ברסיבר, אך מה שאני צריך זה חיבור אחד בין הרסיבר למסך כאשר כל המכשירים , XBOX , YES,STREMER עוברים דרך הרסיבר משיקולים של נוחות חיווט ומיקום המערכת והממיר שהם רחוקים מעט מהמסך
globes כתב:ברור לי שניתן לחבר את הממיר ישירות למסך ללא תלות ברסיבר, אך מה שאני צריך זה חיבור אחד בין הרסיבר למסך כאשר כל המכשירים , XBOX , YES,STREMER עוברים דרך הרסיבר משיקולים של נוחות חיווט ומיקום המערכת והממיר שהם רחוקים מעט מהמסך
...
אפשר להגדיר ברסיבר את מה שאתה מבקש, לפי החוברת באנגלית עמוד 88.
הממיר HD יחובר לרסיבר באחת מ- 4 כניסות HDMI והטלויזיה מחוברת ליציאת OUT1 של HDMI ברסיבר.
לפי החוברת עליך להגדיר את HDMI control to- ON
במצב זה הכניסה האחרונה שנבחרה לפני הכיבוי תופיע ישירות בטלויזיה.
מה שמתבטל זה שיוך של כניסות: אם עשית שיוך של לחצן לכניסת HDMI ספציפית זה מתבטל. יש לדפדף לבחירת כניסת HDMI מסוימת. לא נורא.
יוסי שלום
יש לי את המסך KRP600 +הרסיבר הנ"ל.שידורי TV נקלטים כך:
1 חיבור אנטנה ישירות לממיר המובנה של הKRP.לממיר הנ"ל אין יציאות דגטליות
2קליטה ושידור דרך טיונר DVICO 6600 ,מחובר לרסיבר עם HDMI,ויוצא בHDMI OUT למסך.
לא הצלחתי עם ה KURO LINK מה דעתך?
dadi כתב:יוסי שלום
יש לי את המסך KRP600 +הרסיבר הנ"ל.שידורי TV נקלטים כך:
1 חיבור אנטנה ישירות לממיר המובנה של הKRP.לממיר הנ"ל אין יציאות דגטליות
2קליטה ושידור דרך טיונר DVICO 6600 ,מחובר לרסיבר עם HDMI,ויוצא בHDMI OUT למסך.
לא הצלחתי עם ה KURO LINK מה דעתך?
...
כנראה שלא. מסתבר שפיוניר הכניסה בדגם הזה הגבלה רק לציוד שתומך ב- LINK.
מה שה- 6600 אינו תומך ככל הנראה.
ב- 83 הם החזירו את ה- Stanby Trough אבל גם בו כמו שצינתי, הם החזירו את זה כטלאי בצורה מפגרת, ראה איך מבצעים זאת באונקיו. דנון, ושלא לדבר על ימהה.