עסקה נוחה.תזהרו!!!
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הגעתי לביקור אצל סבא וסבתא שלי. זוג מבוגרים חולים בגיל 85.
במהלך הארוחה סבתא שלי סיפרה לי על טלפון הזוי שהיה לה לפני שבועיים.
הסיפור התחיל כאשר הם התעניינו ברכישתgps לסבא שלי שנוהג אולי שעה בשבוע לסופר.
הבחורה הנחמדה אשר ענתה להם בחברת עסקה נוחה מכרה להם מכשיר תוך הבטחות שמגיע לה מכל טוב ובנוסף אמרת לה שהיא הופכת אותה ללקוחת vip.
סבתא שלי שילמה את הקנייה של ה-gps ושכחה מהעניין. לאחר שבוע הגיע שליח של הדואר וצילצל בשעה 5 בבוקר בדלת עם המכשיר. אני חוזר שוב 5 בבוקר אבל זאת תלונה אחרת על הדואר.
לאחר כמה שבועות התקשרה אותה בחורה והסבירה לסבתא שלי שמגיע לה עגילים/שעון/מצעים/מגבות וכו׳ רק בעלות משלוח. סבתא שלי ענתה בנימוס שאין לה צורך אז אותה בחורה אמרה לה שחסרה ספרה אחת מהכרטיס אשראי שבו ביקשה לרכוש את ה-gps. לאחר אין סוף שיכנועים מצידה סבתא שלי השתכנעה ונתנה לה את הסיפרה,למרות שהמכשיר כבר הגיעה שבועות לפני.
לסיכומו של עניין כרגע יש לסבא וסבתא שלי gps מהסוג הירוד ביותר בעלות של5069₪.
אותה בחורה חייבה את הרטיס אשראי פעמים. פעם אחת ב1569₪ ופעם אחת ב-3500₪.
מחר אני מתכנן ליצור איתם קשר ולהילחם על זיכוי החשבון. אין צורך להוסיף שכל המוצרים סגורים בקרטון שבו הם הגיעו.
אני כותב והגוף רועד לי מעצבים וזה לא על הכסף ,אלא על המירמה ועוד יותר אני פגוע בשמם של סבי וסבתי.
השמרו נפשכם ותהיו ערים לקרובים המבוגרים שלכם. יש חלאות אדם בדמות אנשי מכירות וטלפניות עלובות נפש. גילוי נאות. אני איש מכירות מעל 15 שנה. מעולם לא היה לי האומץ לשקר ובטח לגנוב מלקוח.
במהלך הארוחה סבתא שלי סיפרה לי על טלפון הזוי שהיה לה לפני שבועיים.
הסיפור התחיל כאשר הם התעניינו ברכישתgps לסבא שלי שנוהג אולי שעה בשבוע לסופר.
הבחורה הנחמדה אשר ענתה להם בחברת עסקה נוחה מכרה להם מכשיר תוך הבטחות שמגיע לה מכל טוב ובנוסף אמרת לה שהיא הופכת אותה ללקוחת vip.
סבתא שלי שילמה את הקנייה של ה-gps ושכחה מהעניין. לאחר שבוע הגיע שליח של הדואר וצילצל בשעה 5 בבוקר בדלת עם המכשיר. אני חוזר שוב 5 בבוקר אבל זאת תלונה אחרת על הדואר.
לאחר כמה שבועות התקשרה אותה בחורה והסבירה לסבתא שלי שמגיע לה עגילים/שעון/מצעים/מגבות וכו׳ רק בעלות משלוח. סבתא שלי ענתה בנימוס שאין לה צורך אז אותה בחורה אמרה לה שחסרה ספרה אחת מהכרטיס אשראי שבו ביקשה לרכוש את ה-gps. לאחר אין סוף שיכנועים מצידה סבתא שלי השתכנעה ונתנה לה את הסיפרה,למרות שהמכשיר כבר הגיעה שבועות לפני.
לסיכומו של עניין כרגע יש לסבא וסבתא שלי gps מהסוג הירוד ביותר בעלות של5069₪.
אותה בחורה חייבה את הרטיס אשראי פעמים. פעם אחת ב1569₪ ופעם אחת ב-3500₪.
מחר אני מתכנן ליצור איתם קשר ולהילחם על זיכוי החשבון. אין צורך להוסיף שכל המוצרים סגורים בקרטון שבו הם הגיעו.
אני כותב והגוף רועד לי מעצבים וזה לא על הכסף ,אלא על המירמה ועוד יותר אני פגוע בשמם של סבי וסבתי.
השמרו נפשכם ותהיו ערים לקרובים המבוגרים שלכם. יש חלאות אדם בדמות אנשי מכירות וטלפניות עלובות נפש. גילוי נאות. אני איש מכירות מעל 15 שנה. מעולם לא היה לי האומץ לשקר ובטח לגנוב מלקוח.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
גם אני נתקלתי בחברה הזו הם משכנעים את גילאי הזהב לרכוש "מוצרים" בעלות משלוח בלבד ולא מניחים להם עד שהם מקבלים את פרטי האשראי.
הייתי נוכח בשיחה כזו ועד שלא לקחתי את הטלפון ודיברתי בעצמי הבחורה לא ירדה מהוריד.
זו סוג של התעללות בגיל הזהב ויותר מזה זה גניבה ברשיון
לא יודע איך אבל צריך להלחם בחברות הללו הכי חזק שאפשר.
הייתי נוכח בשיחה כזו ועד שלא לקחתי את הטלפון ודיברתי בעצמי הבחורה לא ירדה מהוריד.
זו סוג של התעללות בגיל הזהב ויותר מזה זה גניבה ברשיון
לא יודע איך אבל צריך להלחם בחברות הללו הכי חזק שאפשר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
שלח פקס לחברת האשראי.
אם זו עסקה טלפונית ולא קיבלתם את המוצר ( את התכשיטים ) אפשר לבטלה בלי שום בעיה.
מחזיק הכרטיס וחברת האשראי מבוטחים על ידי חברת ביטוח.
ליאור
אם זו עסקה טלפונית ולא קיבלתם את המוצר ( את התכשיטים ) אפשר לבטלה בלי שום בעיה.
מחזיק הכרטיס וחברת האשראי מבוטחים על ידי חברת ביטוח.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
הבעיה שכן מקבלים משהו ששווה ממש כלום.
התשלום על המשלוח בלבד הוא משהו כמו חמישים עד שישים שקל (מוגזם לגל הדיעות), כמובן שיש אפשרות לבטל אבל הרי לא שילמת על המוצר כלום אלא רק שילמת מחיר משלוח מוגזם ומופרז לחלוטין כך שאין מה לבטל בעסקה וכמובן אין אפשרות לבקש את הכסף בחזרה.
השאלה איפה איבדנו את המצפון שכך עובדים על אנשים ישישים ואין מי שיוכל לעמוד נגד החברות הללו
בושה
התשלום על המשלוח בלבד הוא משהו כמו חמישים עד שישים שקל (מוגזם לגל הדיעות), כמובן שיש אפשרות לבטל אבל הרי לא שילמת על המוצר כלום אלא רק שילמת מחיר משלוח מוגזם ומופרז לחלוטין כך שאין מה לבטל בעסקה וכמובן אין אפשרות לבקש את הכסף בחזרה.
השאלה איפה איבדנו את המצפון שכך עובדים על אנשים ישישים ואין מי שיוכל לעמוד נגד החברות הללו
בושה
אין כאן 0 מיותר ?
למעקב....
למעקב....
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הבעיה היא שהיא כן קבלה את המוצרים ועברו מעל שבועיים.
הטריק שלהם הוא שכל המוצרים כביכול בחינם והלקוח משלם רק על חברות vip.
למזלי אותה בהמה שמכרה לה חשבה שתפסה דג שמן אז נתנה לה את הנייד האישי שלה.
אחרי שהיום בשבת לא התבלבלתי והתקשרתי אליה היא הבטיחה שאם נחזיר את המוצרים נקבל זיכוי של 3500 ש"ח ולגבי שאר המוצרים תחזור אלי מחר בבוקר "מנהלת השירות".
המוצרים כבר ארוזים בארגז שבהם הגיעו ומחר על הבוקר הם ישלחו חזרה.
הטריק שלהם הוא שכל המוצרים כביכול בחינם והלקוח משלם רק על חברות vip.
למזלי אותה בהמה שמכרה לה חשבה שתפסה דג שמן אז נתנה לה את הנייד האישי שלה.
אחרי שהיום בשבת לא התבלבלתי והתקשרתי אליה היא הבטיחה שאם נחזיר את המוצרים נקבל זיכוי של 3500 ש"ח ולגבי שאר המוצרים תחזור אלי מחר בבוקר "מנהלת השירות".
המוצרים כבר ארוזים בארגז שבהם הגיעו ומחר על הבוקר הם ישלחו חזרה.