אנטנת FM
שלום רב,
יש משהו שדי מפריע לי ברוב מערכות הסטריאו החדשות. המערכת מגיעה עם אנטנת FM שהיא מין חוט כזה שמחובר למערכת מאחורה. הבעיה היא שאיכות הקליטה היא בינונית מאד עם רעשים ושצריך למצוא ממש את התנוחה הנכונה עבור החוט כדי שיהיה אפשר לשמוע כמו שצריך. מספיק שמזיזים את החוט מעט ומאבדים לגמרי את הקליטה.
אני רוצה לשאול אם ניתן לקנות אנטנת FM אחרת שתהייה איכותית ויציבה יותר (אנטנה ממש ולא חוט).
יש משהו שדי מפריע לי ברוב מערכות הסטריאו החדשות. המערכת מגיעה עם אנטנת FM שהיא מין חוט כזה שמחובר למערכת מאחורה. הבעיה היא שאיכות הקליטה היא בינונית מאד עם רעשים ושצריך למצוא ממש את התנוחה הנכונה עבור החוט כדי שיהיה אפשר לשמוע כמו שצריך. מספיק שמזיזים את החוט מעט ומאבדים לגמרי את הקליטה.
אני רוצה לשאול אם ניתן לקנות אנטנת FM אחרת שתהייה איכותית ויציבה יותר (אנטנה ממש ולא חוט).
תודה על התשובה
ובכל זאת. הייתי בכמה חנויות חשמל ואף אחד לא דיבר איתי על אנטנת FM אקטיבית. כל המוכרים שדיברתי איתם לא ידעו בכלל מה להציע לי כשביקשתי מהם אנטנת FM. אתה יכול להגיד לי איפה ניתן להשיג או איזה דגמים קיימים.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה רוצה משהו טוב ?
קבל :
http://www.magnumdynalab.com/fmantenna-st2.htm
לי יש 2 כאלו שהזמנתי מחו"ל ,
יקר ושווה !
הלוואי שיכולתי להרשות לעצמי לקנות את הטיונרים הטובים שלהם ....
קבל :
http://www.magnumdynalab.com/fmantenna-st2.htm
לי יש 2 כאלו שהזמנתי מחו"ל ,
יקר ושווה !
הלוואי שיכולתי להרשות לעצמי לקנות את הטיונרים הטובים שלהם ....
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
רונן
נראה ונשמע בטח מקסים...
יופי של דבר
נראה ונשמע בטח מקסים...
יופי של דבר
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני קניתי אנטנה מוגברת ב-70 שקלים, שעשתה פלאים לקליטת ה-FM ואני גר באיזור שאין קליטה של תחנות כמו רשת ב' וגלגל"צ - קודם לא קלטו כלום, עכשיו לפחות אני מקבל 50 % קליטה שזה מספיק לשמוע במונו. בארץ חבל להשקיע במשהו יקר יותר, בגלל תפרוסת בעתייתית של משדרים. פעם הייתי קולט דרך האינטרנט, היום התשתית של בזק בשכונה שלי התחרבנה לגמרי וגם את זה אין, מדברים על עוד שנה עד שיהיה NGN, אז במקום לפתור, הציעו לי לעבור לתשתית כבלים...
דני בלר
אם כבר נגענו בנושא הרדיו ,
יש אצלי בבית תופעה מאוד מרגיזה ,
כנראה שלאחד השכניים יש איזה מכשיר מיקרופון
שמשדר בדיוק על תדר 88 fm .
כאשר המכשיר נדלק אני שומע את כול מה שקורה אצלו בבית
ואני לא יכול לשמוע רדיו .
לצערי 87.6 fm לא נקלט טוב אצלי בבית .
מישהו יודע אם אפשר לפנות לרשות השידור בנושא כזה ?
יש אצלי בבית תופעה מאוד מרגיזה ,
כנראה שלאחד השכניים יש איזה מכשיר מיקרופון
שמשדר בדיוק על תדר 88 fm .
כאשר המכשיר נדלק אני שומע את כול מה שקורה אצלו בבית
ואני לא יכול לשמוע רדיו .
לצערי 87.6 fm לא נקלט טוב אצלי בבית .
מישהו יודע אם אפשר לפנות לרשות השידור בנושא כזה ?
- beller
- חבר פעיל במיוחד

cure1
כשיש שכן עם מיקרופון דלוק, מי צריך 88FM. תגיד, הבחור "פעיל"? יש "רעשים"? הוא צועד במדרכה אחת או שתיים? כשאישתו לא בבית, הוא "חוצה את המדרכה"? יצא לך לשמוע אם הוא לפעמים נוהג נגד כיוון התנועה? יש רעשים של מכשירים? אתה מקליט את זה? תבדוק אולי יש גם מצלמה אלחוטית או משהו. איזה שעות זה קורה? יש מצב שאתה משתף אותנו בשידורים דרך USTREAM? תגיד, כשהוא לא בבית, האישה מארחת? כמה מארחת? יש מצב לבוא אלייך לשמוע? אני יביא לך פינלנדיה+ארגז רדבולים+טבק לנרגילה+נרגליה עם אורות לד מצנצנים יש מבצע בפיצוציה על ידי הבית שלי. אפשרי אני יביא גם קבב גרוזיני מהקצבייה של שוטה, זה בשכונה ליד אבל אם אני קונה דגים אז יש מחיר על הקבב. אם אתה רוצה יש לי אולי גם חצי בקבוק "מאחייה" מההילולא לפני שנה. אני מוכן לתת לך צ'ופצ'יק של מחשב עם סרטים, יש לי אולי כמה קראטה, יש "העצב של אימא" (תורכי+קיטוביות עברית הדידיוי שלי קורא, יש לי אחד טוב של טובישי שהיבאתי ב150 שקל מהסופר, תאמין לי אתה לא רואה איכות כזותי רק באמריקה).
בברכה. מומו ההאקר החזק ביותר בבאר שבע מישטלת על מחשבים של כולם. אני שולת!!!!!!!!111
כשיש שכן עם מיקרופון דלוק, מי צריך 88FM. תגיד, הבחור "פעיל"? יש "רעשים"? הוא צועד במדרכה אחת או שתיים? כשאישתו לא בבית, הוא "חוצה את המדרכה"? יצא לך לשמוע אם הוא לפעמים נוהג נגד כיוון התנועה? יש רעשים של מכשירים? אתה מקליט את זה? תבדוק אולי יש גם מצלמה אלחוטית או משהו. איזה שעות זה קורה? יש מצב שאתה משתף אותנו בשידורים דרך USTREAM? תגיד, כשהוא לא בבית, האישה מארחת? כמה מארחת? יש מצב לבוא אלייך לשמוע? אני יביא לך פינלנדיה+ארגז רדבולים+טבק לנרגילה+נרגליה עם אורות לד מצנצנים יש מבצע בפיצוציה על ידי הבית שלי. אפשרי אני יביא גם קבב גרוזיני מהקצבייה של שוטה, זה בשכונה ליד אבל אם אני קונה דגים אז יש מחיר על הקבב. אם אתה רוצה יש לי אולי גם חצי בקבוק "מאחייה" מההילולא לפני שנה. אני מוכן לתת לך צ'ופצ'יק של מחשב עם סרטים, יש לי אולי כמה קראטה, יש "העצב של אימא" (תורכי+קיטוביות עברית הדידיוי שלי קורא, יש לי אחד טוב של טובישי שהיבאתי ב150 שקל מהסופר, תאמין לי אתה לא רואה איכות כזותי רק באמריקה).
בברכה. מומו ההאקר החזק ביותר בבאר שבע מישטלת על מחשבים של כולם. אני שולת!!!!!!!!111
דני בלר
אחי אתה דפוקbeller כתב:cure1
בברכה. מומו ההאקר החזק ביותר בבאר שבע מישטלת על מחשבים של כולם. אני שולת!!!!!!!!111...
רק לידיעה משעמם שם רצח ...
תאכלס אני לא מצליח להבין איזה מכשיר מסוגל לעשות כזה דבר
ולא ברור למה הוא נדלק ונכבה כל פעם . מוזר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

cure1
אני דפוק ואני גאה בזה. מה אין שמה כלום? גזים? גרעפצים? חתולה? נחירות? בחיאת, תעלה משהו בחכה, למה אנחנו מתים לשמוע. אני מעלה לך את הפרס לקבבים קווקזים+לחם גרוזיני+וודקה תות+וודקה אגסים+וודקה סלמי+36 אקסאלים. יאללה, צספק את הסחורה.
אנחנו מחכים.
אני דפוק ואני גאה בזה. מה אין שמה כלום? גזים? גרעפצים? חתולה? נחירות? בחיאת, תעלה משהו בחכה, למה אנחנו מתים לשמוע. אני מעלה לך את הפרס לקבבים קווקזים+לחם גרוזיני+וודקה תות+וודקה אגסים+וודקה סלמי+36 אקסאלים. יאללה, צספק את הסחורה.
אנחנו מחכים.
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

נראה לי שהשכן שלך מפעיל שמרטף - מין משדר ששמים ליד תינוק, לשמוע אם הוא בוכה. לי היה סיפור דומה. לפני עשר שנים, ישבתי במשרד שלי במערכת העיתון, שהיה משקיף לרחוב ראשי והיה חפץ חשוד. בטלוויזיה שלי בחדר, אחת קטנה שחור לבן עם רדיו וטייפ, הנצלחתי לראות את השידור של הרובוט. במילואים, לפני המון זמן, הייתי מאזין לשיחות טלפון עם רדיו גלים קצרים. בעידן שלפני הסלולרים המתקדמים, ניתן היה להאזין לטלפונים עם צלחת לווין ב-C באנד בשידור אנלוגי, ראה מאמר:
http://www.rense.com/general79/metal.htm
הרשה לי לצטט משפט שהיה חביב על ההרכב התעשייתי הבריטי THROBBING GRISTLE:
ASUME THIS PHONE IS BEING TAPPED
בלי לפרוץ לשום דבר, בלי לעבור על החוק, כמות המידע שניתן לאסוף עלינו הוא פשוט מפחיד. לא צריך להשאיר מיקרופון פתוח.
http://www.rense.com/general79/metal.htm
הרשה לי לצטט משפט שהיה חביב על ההרכב התעשייתי הבריטי THROBBING GRISTLE:
ASUME THIS PHONE IS BEING TAPPED
בלי לפרוץ לשום דבר, בלי לעבור על החוק, כמות המידע שניתן לאסוף עלינו הוא פשוט מפחיד. לא צריך להשאיר מיקרופון פתוח.
דני בלר
לגבי האנטנה של מגנום שאלה קטנה
הי, אצלי המצב שחלק מהתחנות נשמעות מצוין כמו 88, 102, רשת ב 106. אבל אחרות כמו גלגלצ 104 לא נשמעות כלל ואני צריך ללחוץ על כפתור tun-m ואז זה נשמע אבל ממש רע. האם מדובר בבעית קליטה שאנטנה טובה תטפל או שהבעיה היא אחרת? האנטנה אצלי היא חוט שמחובר לחיבור יעודי במגבר הרמן קרדון avr500 . אין לי בעיה להשקיע 100 דולר אבל חושש שהבעיה לא תפתר.
אשמח להסבר ועזרה.
תודה רבה
אורי
אשמח להסבר ועזרה.
תודה רבה
אורי