הצבת מקרר משרדי בתוך ארון - אפשרי?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אהלן,
אני שוקל לקנות מקרר משרדי קטן על מנת למלא אותו בבירות ושתייה קלה לחדר.
לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, האם ניתן להציב אותו בתוך ארון? מנקודת הנחה שאוסיף לו עוד מאוורר קטן וחיישן טמפרטורות, האם אמורה להיות בעיה?
שמעתי טענה שמתבצע אידוי של מים, ובסופו של דבר זה יהרוס את העץ של הארון - האם זה נכון?
אני שוקל לקנות מקרר משרדי קטן על מנת למלא אותו בבירות ושתייה קלה לחדר.
לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, האם ניתן להציב אותו בתוך ארון? מנקודת הנחה שאוסיף לו עוד מאוורר קטן וחיישן טמפרטורות, האם אמורה להיות בעיה?
שמעתי טענה שמתבצע אידוי של מים, ובסופו של דבר זה יהרוס את העץ של הארון - האם זה נכון?
אצלי קיים כבר כמה שנים...
אבל אני מתאר לעצמי שהתשובה צריכה להיות קצת יותר ברורה...
ה"ארון" הוא חלק משידת מגירות ולמעשה החלק שהמקרר נמצא בתוכו פתוח מאחרונית...
כך שלמעשה במבט על המשרד אתה רואה שידת עץ גדלוה, עם דלתות ומגירות שאחת מהן מסתירה את המקרר, אבל החלק (רק איפה שהמקרר) האחורי פתוח לחלוטין...
לא נתקלתי בבעיה בשלוש השנים האחרונות...טפו טפו טפו...
אבל אני מתאר לעצמי שהתשובה צריכה להיות קצת יותר ברורה...
ה"ארון" הוא חלק משידת מגירות ולמעשה החלק שהמקרר נמצא בתוכו פתוח מאחרונית...
כך שלמעשה במבט על המשרד אתה רואה שידת עץ גדלוה, עם דלתות ומגירות שאחת מהן מסתירה את המקרר, אבל החלק (רק איפה שהמקרר) האחורי פתוח לחלוטין...
לא נתקלתי בבעיה בשלוש השנים האחרונות...טפו טפו טפו...
גיא, אני ואתה ודי!
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

גיא, אני חושב שהסיטואציה שלך מבטלת את השאלה הזו. אם מתבצע אידוי כלשהו, הוא קורה מאחורה - באזור הפתוח 
"שמעתי טענה שמתבצע אידוי של מים, ובסופו של דבר זה יהרוס את העץ של הארון - האם זה נכון?"
מדובר על ארון בגדים גדול, שבתחתית שלו יש מספיק מקום כדי להכניס את המקרר - מה שזה אומר, אבל, שמלבד החיישנים שאוסיף, לא יהיה שום קירור אחר או פתחים - רוב הזמן הארון יהיה סגור.
"שמעתי טענה שמתבצע אידוי של מים, ובסופו של דבר זה יהרוס את העץ של הארון - האם זה נכון?"
מדובר על ארון בגדים גדול, שבתחתית שלו יש מספיק מקום כדי להכניס את המקרר - מה שזה אומר, אבל, שמלבד החיישנים שאוסיף, לא יהיה שום קירור אחר או פתחים - רוב הזמן הארון יהיה סגור.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

המקררים ללא המדחס שהצלחתי למצוא הם מקררי יין. לא יודע עד כמה הם יתאימו.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מה עם המקררים לרכבים? זו חתיכת פשרה, אבל זה גם יכול לעשות את העבודה בסופו של דבר, לא?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הממ. רק ששם אין עץ שעלול לסבול מריקבון.
ממה שהצלחתי להבין, המקררים לאוטו לא שומרים על רמות קור מספיק גבוהות וגם כן פולטים אדים. זה נכון?
ממה שהצלחתי להבין, המקררים לאוטו לא שומרים על רמות קור מספיק גבוהות וגם כן פולטים אדים. זה נכון?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
ישנם מקררים לא יבשים כאלה שבמקפיא שלהם מצטבר קרח מקררים אלו לא מבצעים שום אידוי ולכן אין נזק לארון.
מצד שני צריך להיות אוורור לארון כדי שהחום שהמקרר פולט יצא.
הבעיה עם מקררים לא יבשים היא שמידי פעם צריך להפשיר אותם לניקוי מהקרח שהצטבר במקפיא הקטן.
מצד שני צריך להיות אוורור לארון כדי שהחום שהמקרר פולט יצא.
הבעיה עם מקררים לא יבשים היא שמידי פעם צריך להפשיר אותם לניקוי מהקרח שהצטבר במקפיא הקטן.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לא מעוניין במקפיא. רק מקרר. שוב שואל, בתקווה שמישהו יודע, האם מקררים לרכב גם כן פולטים אדים?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

קודם כל, תודה רבה uriler!
דבר שני, למען המחפשים הבאים אם יבואו - דיברתי עם נציג של החברה. טוען שאין שום אידוי ואין שום בעיה עם מיקום מקרר בתוך ארון. המליץ על מרווח של כחמישה סנטימטרים מכל כיוון ולעשות כמה חורים בדיקט של הארון. מגניב לגמרי. מבחינתי זה סגר את הפינה וכנראה ארכוש את המקרר בקרוב.
תודה לכל העוזרים
דבר שני, למען המחפשים הבאים אם יבואו - דיברתי עם נציג של החברה. טוען שאין שום אידוי ואין שום בעיה עם מיקום מקרר בתוך ארון. המליץ על מרווח של כחמישה סנטימטרים מכל כיוון ולעשות כמה חורים בדיקט של הארון. מגניב לגמרי. מבחינתי זה סגר את הפינה וכנראה ארכוש את המקרר בקרוב.
תודה לכל העוזרים