מתלבט בין 4 דגמי אוזניות
אין לי ניסיון עם אף אחת מהן, אבל מקריאה באתר החברה מסתבר שהן שונות בכמה קריטריונים עיקריים שאולי יעזרו לך לסנן חלק:
אוזניה שיושבת על האוזן, לעומת אוזניה שיושבת מסביב לאוזן, כלומר על הראש.
כבל בצד אחד לעומת כבל בשני צדדים.
אוזניות סגורות (כביכול אטומות לבריחת . כניסת צליל) לעומת אוזניות שכן מאפשרות דליפת וכניסת צליל.
וההבדל במחירים, ובחזות.
אם להיות כנה איתך, אני לא חושב שהייתי מוציא סכום גדול כמו שאני רואה בזאפ למשל, שמגיע עד ל- 460 נדמה לי לאחת מהאוזניות. כשזה בארץ, אם אתה קונה בחו"ל זה סיפור אחר. אבל עם קצת יותר התעמקות בתחום הזה של אוזניות והפוטנציאל לחוויה המוזיקאלית שאתה יכול להפיק מהן, אתה תבין כמוני שהשקעה קצת יותר גדולה תספק אותך הרבה יותר. מנגד, אם אתה ממש לא בקטע של להשקיע ומראש לא רוצה ללכת על סכומים כאלה, תוכל גם להנות מאוד מאוזניות ב- 50 שקל שאוכל להמליץ לך, אם אתה מחפש כזה דבר. ה'הנאה' כאן זה דבר מאוד קונקרטי, תלוי כאמור במה שאתה מחפש.
רועי
אוזניה שיושבת על האוזן, לעומת אוזניה שיושבת מסביב לאוזן, כלומר על הראש.
כבל בצד אחד לעומת כבל בשני צדדים.
אוזניות סגורות (כביכול אטומות לבריחת . כניסת צליל) לעומת אוזניות שכן מאפשרות דליפת וכניסת צליל.
וההבדל במחירים, ובחזות.
אם להיות כנה איתך, אני לא חושב שהייתי מוציא סכום גדול כמו שאני רואה בזאפ למשל, שמגיע עד ל- 460 נדמה לי לאחת מהאוזניות. כשזה בארץ, אם אתה קונה בחו"ל זה סיפור אחר. אבל עם קצת יותר התעמקות בתחום הזה של אוזניות והפוטנציאל לחוויה המוזיקאלית שאתה יכול להפיק מהן, אתה תבין כמוני שהשקעה קצת יותר גדולה תספק אותך הרבה יותר. מנגד, אם אתה ממש לא בקטע של להשקיע ומראש לא רוצה ללכת על סכומים כאלה, תוכל גם להנות מאוד מאוזניות ב- 50 שקל שאוכל להמליץ לך, אם אתה מחפש כזה דבר. ה'הנאה' כאן זה דבר מאוד קונקרטי, תלוי כאמור במה שאתה מחפש.
רועי
שלום רועי
מדובר במתנה שצריכה להיות סביב ה 350 ש"ח +-
ביתי הקט מאכלס את
HD595 Sennheiser
ו
EH 150 Sennheiser
אני מחפש משהו שהוא פחות או יותר בינהם.. שמצד אחד הוא עלית מדרגה ל 150 ומצד שני לא מחפש להיות 595
כל דגמי האוזניות שציינתי הם סביב האוזן
אוזניות פתוחת או סגורות וכבל בצד אחד או בשני הצדדים הם לא שיקול מבחינתי.
מדובר בנטו שיקולי איכות מול מחיר והחובה היחידה היא אוזניות סביב האוזניים (לא אוהב על האוזן)
ממקד את ההתלבטות שלי ל
EH350
HD418
תודה מראש
מדובר במתנה שצריכה להיות סביב ה 350 ש"ח +-
ביתי הקט מאכלס את
HD595 Sennheiser
ו
EH 150 Sennheiser
אני מחפש משהו שהוא פחות או יותר בינהם.. שמצד אחד הוא עלית מדרגה ל 150 ומצד שני לא מחפש להיות 595
כל דגמי האוזניות שציינתי הם סביב האוזן
אוזניות פתוחת או סגורות וכבל בצד אחד או בשני הצדדים הם לא שיקול מבחינתי.
מדובר בנטו שיקולי איכות מול מחיר והחובה היחידה היא אוזניות סביב האוזניים (לא אוהב על האוזן)
ממקד את ההתלבטות שלי ל
EH350
HD418
תודה מראש
אחלה, אז אם ככה הדבר היחיד שאני חושב שאוכל לייעץ לך באופן כללי הוא שטווח מחירים בין לבין לא בהכרח אומר איכות בין לבין. במילים אחרות, הכסף לא עושה את זה.
רק כדי שהקניה תהיה גם איכותית ולא כמותית בלבד...
אגב בלי להיות קטנוני, למיטב הבנתי ה- EH350 הן על-האוזן (supraaural) ולא מסביב לאוזן (ראה באתר החברה). רק כדי למנוע את הסיכוי הקטן ביותר לאי-הבנה, במקרה ותחליט לקנות אותן.
בהצלחה
רועי
אגב בלי להיות קטנוני, למיטב הבנתי ה- EH350 הן על-האוזן (supraaural) ולא מסביב לאוזן (ראה באתר החברה). רק כדי למנוע את הסיכוי הקטן ביותר לאי-הבנה, במקרה ותחליט לקנות אותן.
בהצלחה
רועי
אם כך אז אתה בר מזלavvvi כתב:לא באוזניים שלי
אני משתמש גם ב 150 שהם בעלות אותו עיצוב והם רק מעט נוגעות בתנוך האוזן וזה בסדר מבחינתי
מפריע לי סגנון grado למינהם.. (יודע שמבחינת איכות מדובר בטעות של בית סוהר)...
רק תזכור שהחבר שלך לא בהכרח קיבל אותן אוזניים כמו שלך, תשתדל לא תגיע למצב שאתה צריך לתת לו גם את האוזניים כ- accessory
בהצלחה עם הקניה.