עזרה בבחירת קונסולה
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שלום לכולם.
אז הסיפור הוא כזה: אני לא גיימר בכלל אבל אישתי ראתה אצל חברה שלה את ה-WII והתלהבה והחליטה שהיא רוצה שנקנה גם. אתמול היא ראתה את הקינקט והתלהבה עוד יותר וכרגע לא יודעת מה היא רוצה שנקנה.
יצא לנו לשחק מספר ימים ב-WII והבת שלי (בת 6) מאוד התלהבה.
בנוסף , ההורים של אישתי נוסעים לארה"ב ביולי ויש לי אפשרות לבקש מהם לקנות לי שם.
אחרי מספר בירורים של מחירים ואפשרויות חשבתי על האפשרויות הבאות:
רכישת WII פרוץ בארץ (כולל אביזרים) וחיבור ל-HD חיצוני שעליו ישבו על המשחקים.
רכישת WII בחו"ל (לא יודע איך WII בפורמט NTSC יעבוד בארץ) ופריצתו בארץ.
רכישת XBOX 360 בארץ כולל קינקט.
רכישת XBOX 360 עולל קינקט בחו"ל.
(ראיתי שיש 2 דגמים של XBOX - עם 4GB ועם 250GB והבנתי שבכל מקרה , גם כשהמשחקים נמצאים על הדיסק הפנימי, צריך את הדיסקים עצמם של המשחקים).
השימוש העיקרי יהיה בעיקר משחקים משפחתיים ספורטיביים.
מה אתם ממליצים?
תודה מראש,
אמיר
אז הסיפור הוא כזה: אני לא גיימר בכלל אבל אישתי ראתה אצל חברה שלה את ה-WII והתלהבה והחליטה שהיא רוצה שנקנה גם. אתמול היא ראתה את הקינקט והתלהבה עוד יותר וכרגע לא יודעת מה היא רוצה שנקנה.
יצא לנו לשחק מספר ימים ב-WII והבת שלי (בת 6) מאוד התלהבה.
בנוסף , ההורים של אישתי נוסעים לארה"ב ביולי ויש לי אפשרות לבקש מהם לקנות לי שם.
אחרי מספר בירורים של מחירים ואפשרויות חשבתי על האפשרויות הבאות:
רכישת WII פרוץ בארץ (כולל אביזרים) וחיבור ל-HD חיצוני שעליו ישבו על המשחקים.
רכישת WII בחו"ל (לא יודע איך WII בפורמט NTSC יעבוד בארץ) ופריצתו בארץ.
רכישת XBOX 360 בארץ כולל קינקט.
רכישת XBOX 360 עולל קינקט בחו"ל.
(ראיתי שיש 2 דגמים של XBOX - עם 4GB ועם 250GB והבנתי שבכל מקרה , גם כשהמשחקים נמצאים על הדיסק הפנימי, צריך את הדיסקים עצמם של המשחקים).
השימוש העיקרי יהיה בעיקר משחקים משפחתיים ספורטיביים.
מה אתם ממליצים?
תודה מראש,
אמיר
אם אתה לא GAMER , לך על ה XBOX . נ-ק-ו-ד-ה !
אצלי למשל חשקה נפשי כל כך בקונסולה.
כמה ימים לפני קניה לוויתי את המכשיר מגיסי , העפתי עליו כ - 10 משחקים , בינהם CRYSIS 2 .
מה אומר לך , פשוט זוועה של גרפיקה , מריחות , תמונת וידאו חובבנית (ויסלחו לי אותם בעלי ה XBOX).
לא מריץ משחקים ב 1080P --> וזו הסיבה לרזולוציה המכוערת.
אני תמיד שהשקעתי במחשב על כרטיס גרפי כל 3 שנים כבר עייפתי מלזרוק ת'כסף סתם
אז כמו שאמרתי אם אתה לא GAMER לך על ה XBOX.
אגב צריכה להיכנס קונסולה חדשה שתתמוך ב 1080P = לבדוק !
בהצלחה

אצלי למשל חשקה נפשי כל כך בקונסולה.
כמה ימים לפני קניה לוויתי את המכשיר מגיסי , העפתי עליו כ - 10 משחקים , בינהם CRYSIS 2 .
מה אומר לך , פשוט זוועה של גרפיקה , מריחות , תמונת וידאו חובבנית (ויסלחו לי אותם בעלי ה XBOX).
לא מריץ משחקים ב 1080P --> וזו הסיבה לרזולוציה המכוערת.
אני תמיד שהשקעתי במחשב על כרטיס גרפי כל 3 שנים כבר עייפתי מלזרוק ת'כסף סתם
אז כמו שאמרתי אם אתה לא GAMER לך על ה XBOX.
אגב צריכה להיכנס קונסולה חדשה שתתמוך ב 1080P = לבדוק !
בהצלחה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני ממש נוגד את הדעה של shlomis.
קודם כל המשחקים באקס בוקס נראים מדהים..תשחק call of duty או fifa 2011 ותגיד לי שזה נראה לא טוב...
בכל מקרה אם המטרה היא יותר למשחקים ביחד של תנועה לילדה בת שש כנראה שעדיף את הwii, בקשר לרכישה של מכשיר בחו''ל הNTSC יכול להיות בעיה. כיוון שרוב המשחקים בארץ עובדים בשיטת pal
אם יש לך מכשיר פרוץ כמובן שניתן להשיג ברשת גם משחקים בשיטת NTSC (לי יש מכשיר 360 מארה''ב)
הכי טוב אם יש לך אופציה לתת לילדה לנסות לשחק בשני המכשירים ולראות מה יותר נוח לה. לרוב משחקים הWII פשוטים יותר ויותר קלילים לילדים הבעיה שהם לרוב נהיים דיי משעממים למבוגרים.
קודם כל המשחקים באקס בוקס נראים מדהים..תשחק call of duty או fifa 2011 ותגיד לי שזה נראה לא טוב...
בכל מקרה אם המטרה היא יותר למשחקים ביחד של תנועה לילדה בת שש כנראה שעדיף את הwii, בקשר לרכישה של מכשיר בחו''ל הNTSC יכול להיות בעיה. כיוון שרוב המשחקים בארץ עובדים בשיטת pal
אם יש לך מכשיר פרוץ כמובן שניתן להשיג ברשת גם משחקים בשיטת NTSC (לי יש מכשיר 360 מארה''ב)
הכי טוב אם יש לך אופציה לתת לילדה לנסות לשחק בשני המכשירים ולראות מה יותר נוח לה. לרוב משחקים הWII פשוטים יותר ויותר קלילים לילדים הבעיה שהם לרוב נהיים דיי משעממים למבוגרים.
שלומי אני לא מסכים, מתוך בחירה של אקסבוקס וויי לפי הדרישות שלו של ילדה קטנה ואישתו, הויי עדיף הוא מיועד לאנשים שלא משחקים רצינית, האקסבוקס שהוא לא פסגת הגרפיקה אבל הוא מיועד להרבה יותר משחקים רציניים ורובם גם לא מתאים לילדים קטנים, בויי הדגש הוא למשחקים קלילים ומיועדים לקהל צעיר/ פחות רציני.
כמובן שהויי נחות מבחינה גרפית גם מהאקסבוקס אבל אני לא חושב שזה פקטור בבחירת הקונסולה, בינתיים לא ראיתי משחקים מתאימים במיוחד לילדים/ משפחה לקינקט
אז לפי דעתי לדרישות עדיף ויי
כמובן שהויי נחות מבחינה גרפית גם מהאקסבוקס אבל אני לא חושב שזה פקטור בבחירת הקונסולה, בינתיים לא ראיתי משחקים מתאימים במיוחד לילדים/ משפחה לקינקט
אז לפי דעתי לדרישות עדיף ויי
bg1987 כתב:שלומי אני לא מסכים, מתוך בחירה של אקסבוקס וויי לפי הדרישות שלו של ילדה קטנה ואישתו, הויי עדיף הוא מיועד לאנשים שלא משחקים רצינית, האקסבוקס שהוא לא פסגת הגרפיקה אבל הוא מיועד להרבה יותר משחקים רציניים ורובם גם לא מתאים לילדים קטנים, בויי הדגש הוא למשחקים קלילים ומיועדים לקהל צעיר/ פחות רציני.
אז לפי דעתי לדרישות עדיף ויי...
לא שמתי לב לדרישות של האישה והילדה....
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אני חושב שהאקסבוקס עדיף.
מניסיון של חברים ומשפחה - ההתלהבות מהמשחק עם בקר תנועה עוברת באיזשהו שלב ואז נשארים עם קונסולה חלשה, גראפיקה נחותה (ביוני נינטנדו תכריז על הוויי 2), ואין הרבה משחקים "נורמלים".
אצל מספר חברים (ומשפחה), אפילו עם פריצה ומשחקים שעובדים עם דיסק חיצוני המכשיר לא נדלק לתקופות ארוכות.
לעומת זאת - ה-X360 נותן גראפיקה הרבה יותר טובה (עם יש לך מסך שטוח בסלון אז אין בכלל מה לדבר), הקינקט נותן אפשרויות משחק מגניבות. אני יכול לומר שהקינקט אפילו הקים את אמא שלי מהספה לשחק - מה שהוויי של אחותי לא הצליח לעשות !!!
הקינקט גם נבדק על ילדים קטנים ( 5בת ובן 3) והם אוהבים
מניסיון של חברים ומשפחה - ההתלהבות מהמשחק עם בקר תנועה עוברת באיזשהו שלב ואז נשארים עם קונסולה חלשה, גראפיקה נחותה (ביוני נינטנדו תכריז על הוויי 2), ואין הרבה משחקים "נורמלים".
אצל מספר חברים (ומשפחה), אפילו עם פריצה ומשחקים שעובדים עם דיסק חיצוני המכשיר לא נדלק לתקופות ארוכות.
לעומת זאת - ה-X360 נותן גראפיקה הרבה יותר טובה (עם יש לך מסך שטוח בסלון אז אין בכלל מה לדבר), הקינקט נותן אפשרויות משחק מגניבות. אני יכול לומר שהקינקט אפילו הקים את אמא שלי מהספה לשחק - מה שהוויי של אחותי לא הצליח לעשות !!!
הקינקט גם נבדק על ילדים קטנים ( 5בת ובן 3) והם אוהבים
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
החלטתי ללכת על ה-WII ויש לי עוד שאלה קטנה למומחים:
ראיתי שיש קונסולות WII למכירה שהן פרוצות וכאלו שלא.
אני רוצה לעבוד עם ה-WII בצורה כזו שאני אשים את כל המשחקים על HD חיצוני ואריץ משם, לא לצרוב דיסקים. האם בשביל זה אני צריך מכשיר פרוץ או שמכשיר פרוץ נדרש בשביל להריץ משחקים מדיסקים צרובים?
אני רוצה לעבוד עם ה-WII בצורה כזו שאני אשים את כל המשחקים על HD חיצוני ואריץ משם, לא לצרוב דיסקים. האם בשביל זה אני צריך מכשיר פרוץ או שמכשיר פרוץ נדרש בשביל להריץ משחקים מדיסקים צרובים?
אתה צריך מכשיר עם פריצת תוכנהamirchen כתב:החלטתי ללכת על ה-WII ויש לי עוד שאלה קטנה למומחים:
אני רוצה לעבוד עם ה-WII בצורה כזו שאני אשים את כל המשחקים על HD חיצוני ואריץ משם, לא לצרוב דיסקים. האם בשביל זה אני צריך מכשיר פרוץ או שמכשיר פרוץ נדרש בשביל להריץ משחקים מדיסקים צרובים?...
<את הפריצה הזו אפשר לעשות לבד.....>
ואז אתה יכול גם להעלות משחקים מדיסק חיצוני
או צרובים
חפש בגוגל homebrew channel