אני היחיד שמפריע לו הכפתור LIKE בכל פוסט ופוסט ?
זאת כבר פעם שניה שלחצתי בטעות על כפתור ה LIKE הפיצפון הזה באחד הדיונים מבלי לשים לב. מהודעות של "מה לעזעזל" הבנתי שפורסם איפה שהו אצלי על עמוד הפייסבוק שעשיתי לייק ל "YAMJ בגרסה חדשה - ZAPPITI (עדכון: 23.05.2011) "
אני יכול להבין כפתור LIKE אחד לדיון ספציפי אבל בכל פוסט?
זה ממש מעצבן ודורש ממני לעשות Logout מהפייסבוק לפני שאני נכנס לכאן.
אני יכול להבין כפתור LIKE אחד לדיון ספציפי אבל בכל פוסט?
זה ממש מעצבן ודורש ממני לעשות Logout מהפייסבוק לפני שאני נכנס לכאן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא מבין ממש מה מפריע לך בזה. אם מישהו רוצה לעשות לייק להודעה ספציפית ולא לשרשור, אז מה רע?
לא מכיר דרך ביניים. כל פיתרון אחר הוא רק לייק לשרשור כולו (מה שלא תמיד מתאים). יש כפתור "תודה" למי שרוצה לשמור את זה בתוך האתר הזה בלבד.
לא מכיר דרך ביניים. כל פיתרון אחר הוא רק לייק לשרשור כולו (מה שלא תמיד מתאים). יש כפתור "תודה" למי שרוצה לשמור את זה בתוך האתר הזה בלבד.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

Shasoosh
אך תהיה כל כך לחוץ, אני פשוט ממליץ שתדע על מה אתה לוחץ...
המטרה היא פשוטה, אנחנו רוצים שהחברים שלך ידעו מה אהבת באתר הזה. לא אהבת את האתר, את תלחץ על כפתורים עם תמונה של אצבע...
אך תהיה כל כך לחוץ, אני פשוט ממליץ שתדע על מה אתה לוחץ...
המטרה היא פשוטה, אנחנו רוצים שהחברים שלך ידעו מה אהבת באתר הזה. לא אהבת את האתר, את תלחץ על כפתורים עם תמונה של אצבע...
אני לא לחוץ, מבין את המטרה ובדרך כלל אני שם לב על מה אני לוחץ, אחרי שלחצתי על לייק כזה בפעם השניה בטעות רציתי לדעת אם אני היחיד..
אפילו חזיתי שהדיון הזה יגרור לייקים להודעה שלי כי זה מצחיק אבל החלטתי לקחת את הסיכון. (;
אפילו חזיתי שהדיון הזה יגרור לייקים להודעה שלי כי זה מצחיק אבל החלטתי לקחת את הסיכון. (;
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
גם לי מפריע הכפתור של הפייסבוק שמשתלט על כל פוסט כמעט בכול אתר...... ומה אם אין לי פייסבוק?
- oferlaor
- מנהל

Molvy
תמיד הורגים אותי כל אלה שכועסים כי הזיזו להם את הגבינה. אף אחד לא מכריח אתכם להכנס לפייסבוק. אתם מוזמנים להתעלם מזה ומי שממש כועס על זה שיעשה שינוי בקובץ ה hosts שלו ותןוך שניה כל האתרים יפסיקו להציג לכם דברים מפיסבוק.
אבל אנחנו לא רוצים להשאר במקום. העולם משתנה ומי שלא זז איתו יוותר מאחור. אם היינו מסתפקים במה שיש עדיין היינו קוראים עיתונים מחו״ל ושולחים להם מכתבים לעורך.
הזמנים השתנו, טכנולוגיה זו מטרה זזה. מבטיח שהאתר בשנה הבאה יכלול דברים שכיום עדיין לא חשבנו עליהם. לדוגמא, תדביקו כאן לינק מ photosynth ותראו איזה יופי.
תמיד הורגים אותי כל אלה שכועסים כי הזיזו להם את הגבינה. אף אחד לא מכריח אתכם להכנס לפייסבוק. אתם מוזמנים להתעלם מזה ומי שממש כועס על זה שיעשה שינוי בקובץ ה hosts שלו ותןוך שניה כל האתרים יפסיקו להציג לכם דברים מפיסבוק.
אבל אנחנו לא רוצים להשאר במקום. העולם משתנה ומי שלא זז איתו יוותר מאחור. אם היינו מסתפקים במה שיש עדיין היינו קוראים עיתונים מחו״ל ושולחים להם מכתבים לעורך.
הזמנים השתנו, טכנולוגיה זו מטרה זזה. מבטיח שהאתר בשנה הבאה יכלול דברים שכיום עדיין לא חשבנו עליהם. לדוגמא, תדביקו כאן לינק מ photosynth ותראו איזה יופי.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
oferlaor
העובדה שאנחנו נפגשים בפורומים הללו מראה שכולנו מתקדמים עם הטכנולולגיה ויותר מזה אוהבים חידושים.
אני לא מנסה לדרוך במקום ולא כל דבר שהוא חידוש צריך להדחף לכל חור. אני בטוח שמי שרוצה להשתמש בכלי הפייסבוק פה יורל לעשות את זה גם בלי הקישור
בלי כל קשר לא ביקשתי שתוריד את זה מהאתר ויתירה מזו לא אמרתי שזה מכעיס אותי אמרתי שזה מפריע אבל זה אתר שלך אתה קובע. ואם זה כל כך מפריע זו ההחלטה שלי אם להיות פה או לא. העובדה שכולנו פה מראה שאפילו שזה מפריע זה לא כל כך מפריע!
אז אל תתרגז זה לא טוב לקלסטרול
העובדה שאנחנו נפגשים בפורומים הללו מראה שכולנו מתקדמים עם הטכנולולגיה ויותר מזה אוהבים חידושים.
אני לא מנסה לדרוך במקום ולא כל דבר שהוא חידוש צריך להדחף לכל חור. אני בטוח שמי שרוצה להשתמש בכלי הפייסבוק פה יורל לעשות את זה גם בלי הקישור
בלי כל קשר לא ביקשתי שתוריד את זה מהאתר ויתירה מזו לא אמרתי שזה מכעיס אותי אמרתי שזה מפריע אבל זה אתר שלך אתה קובע. ואם זה כל כך מפריע זו ההחלטה שלי אם להיות פה או לא. העובדה שכולנו פה מראה שאפילו שזה מפריע זה לא כל כך מפריע!
אז אל תתרגז זה לא טוב לקלסטרול
תודה. איך לא חשבתי קודם על דרך כל כך פשוטה הזו להפטר מהשטויות האלה...Shasoosh כתב:אין פה קשר להיות נגד קידמה ואין קשר ל ״מי הזיז את הגבינה שלי״ זה סתם מעצבן. אני מבין את השיקולים של האתר ואת אחוזי הטראפיק שזה מוסיף.. אני עשיתי טעות שהבעתי את דעתי במקום לתת שני קליקים ב adblock.
...
- oferlaor
- מנהל

אגב, למי שיודע לערוך קובץ hosts אפשר לחסום את פייסבוק לחלוטין בכל האתרים.
כאתר שמחשיב את עצמו כמתקדם, אין מנוס מלשלב את פייסבוק. יש אפילו רצון ובקשות מקהל נרח לוותר בכלל על login לטובת פייסבוק, אבל זה כרגע לא בתוכניות.
ברור לי שמי שלא מחובר או אפילו לא סובל את פייסבוק זה מציק לו. אין מה לעשות. גם אני הייתי כזה ולקח לי זמן (הייתי אומר יותר מדי זמן) להוסיף את יכולות הפייסבוק לאתר.
למדתי מטעותי ובטרנד הבא נהיה זריזים יותר באינטגרציה
כאתר שמחשיב את עצמו כמתקדם, אין מנוס מלשלב את פייסבוק. יש אפילו רצון ובקשות מקהל נרח לוותר בכלל על login לטובת פייסבוק, אבל זה כרגע לא בתוכניות.
ברור לי שמי שלא מחובר או אפילו לא סובל את פייסבוק זה מציק לו. אין מה לעשות. גם אני הייתי כזה ולקח לי זמן (הייתי אומר יותר מדי זמן) להוסיף את יכולות הפייסבוק לאתר.
למדתי מטעותי ובטרנד הבא נהיה זריזים יותר באינטגרציה