ביקורת+תמונות לכיסוי המגן הרשמי של סמסונג למכשיר ה SGSII

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #1 

אז הגיע הכיסוי המיוחל הרשמי, הלא זול בכלל, של סמסונג למכשיר הגלקסי II-S והנה התמונות של הדוגמן על המכשיר שלי.

רק לפני התמונות הנה תאור החוייה שלי עם המגן הזה בימים האחרונים:
-המגן הזה מרגיש ונראה מאוד קל, נוח ואלגנטי. הוא עשוי מפלסטיק קשיח, דקיק מאוד ומתלבש בקליק פשוט וקל (לא נדרש כוח) לתוך המכשיר. גם שחרור המגן מתוך המכשיר הוא פשוט ומהיר מאוד

-כאשר מחזיקים את המכשיר, המגן מרגיש חלק אינטגרלי ממנו. לפעמים יש הרגשה שאין לו הגנה בכלל

-החלק האחורי של המגן הוא מחוספס, רשתי (מחורר) ולטעמי הוא נוח מאוד להחזקה. החספוס הזה מאוד מזכיר את זה הקיים במכסה האחורי של המכשיר. בחלק התחתון של המגן יש לוגו של המכשיר, עם הכיתוב GALAXY S II דבר שנותן לו מראה רשמי ויפה לטעמי

-לכל כפתור ויציאה במכשיר יש מגרעת (פתח) על המגן שמאפשרת גישה אליו. עם זה כפתורי הווליום, הטעינה, ההדלקה, שקע האוזניות, הרמקול, המיקרופון, המצלמה האחורית והמצלמה הקידמית. הפתחים האלה נותנים גישה נוחה לכל כפתורי ומחברי המכשיר. זה הרבה יותר נוח ללחוץ על הכפתורים בשימוש המגן הזה, מאשר הצורך לעשות זאת בשימוש מגיני הג'ל, אשר בהם, גם הכפתורים מכוסים ע"י המגן ולכן דורשים לחיצה חזקה יותר על מנת להפעיל את הכפתור

-החלק האחורי מכוסה לגמרי ע"י המגן, בעוד החלק הקידמי לא. עדיין, המסגרת בחלקו הקידמי של המגן בולטת בכמה מילימטרים מעל מסך המכשיר, כך שאם תניחו אותו על שולחן עם הפנים כלפי מטה. המכשיר כולו ישב על המסגרת הזאת ולא על המסך שלכם, ככה שהסיכוי לשריטות כאן קטן מאוד

-החיסרון לטעמי עם המגן הזה, הוא חוסר הגנה על החלק העליון והחלק התחתון של המכשיר. אם תסתכלו בתמונות כאן תוכלו לראות שבאזורים האלה המגן לא עוטף את המכשיר. זה אומנם, מצד אחד נראה מאוד יפה ומנימליסטי על המכשיר, אבל מצד שני, נפילה של המכשיר על החלק העליון או התחתון יכולה לפגוע ישירות במכשיר ולא במגן

-ייתכן שזה נעשה על מנת שיתאפשר להכניס את המכשיר עם המגן, ישירות לתוך עריסת הרכב הרשמית של סמסונג שצריכה לצאת בקרוב למכשיר ה SGSII (הלוואי וזה יהיה נכון)

-חיסרון נוסף הוא כמובן המחיר שלו. £12.95 באתר אמזון UK (לא כולל משלוח) זה מחיר לא זול בכלל למגן כזה (עלה לי באזור ה 60-70 ש"ח עם המשלוח). זה יקר, בטח כאשר משווים אותו למחירים של מגיני ג'ל שעולים 2-3 דולרים באיביי ונותנים פתרון לא רע למכשיר

הנה התמונות:
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 27/05/2011 10:46, נערך 7 פעמים בסך הכל.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

אחלה ביקורת, (f)
יצא לי לראות כמה וכמה אנשים עם הדור הקודם של הגלקסי ומגנים דומים(מגני רשת כמו שיש לך) שהם הזמינו מאיביי במחיר מצחיק, והמגן היה נהדר יש לך אולי אחד כזה להשוות אליו את המקורי?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #3 

ariel,
לא בדקתי או ראיתי מגיני חיקוי דומים למגן הזה, לכן אין לי יכולת להשוות. המגינים שיש לי עד עכשיו הם אותם מגיני ג'ל עליהם דיברתי. הנה התמונה שלהם:
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 27/05/2011 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #4 

osherov כתב:ariel,
kלא בדקתי מגינים חיקוי דומים למגן הזה לכן אין לי יכולת להשוות. המגינים שיש לי עד עכשיו הם אותם מגיני ג'ל עליהם דיברתי. הנה התמונה שלהם:
...
אני הזמתי מ-CLOVE את מגן הסיליקון שלהם ל-SGSII.
זה המגן הנ"ל?
איך הוא?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #5 

liorreem,
לא...מה שאתה רואה בתמונה האחרונה אלא מגינים שהגיעו אליו מ E-Bay ולא מ Clove. הם סה"כ בסדר גמור. הם יושבים לא רע על המכשיר, נראים לא רע על המכשיר ומגינים טוב עליו. שתי בעיות שיש לי איתם:
1. קצת יותר קשה להלביש ולהוריד אותם מהמכשיר
2. בגלל שהם מכסים לגמרי את הכפתורים, פעולת לחיצה עליהם (כפתור הפעלה וכפתור הווליום) היא קשה יותר (נדרש לחץ גדול יותר)

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

הזמנתי גם את מגיני המסך ל-SGSII מ-CLOVE.
יצא לך להתנסות איתם?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

לא....הזמנתי מגן מסך מ Clove שדרש חיתוך ולכן לא השתמשתי בו

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

CLOVE הודיעו לי שמגן המסך והסקין לא במלאי ואיפשרו לי לבחור משלוח מאוחר יותר לבין ביטול
בחרתי ביטול.
איפה אפשר להזמין את הכיסוי הרשמי?

ובאותה הזדמנות - על איזה מגן מסך אתה ממליץ?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

liorreem,
באמזון UK אני רכשתי את מגן המכשיר הרשמי בסקירה כאן, בקשר למגן מסך...בסופו של עניין אני משתמש במגן מסך זול שרכשתי מ E-Bay. כאן יש את כל המידע:
http://www.hometheater.co.il/vt141286.% ... D7%99-II-S

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

osherov כתב:liorreem,
באמזון UK אני רכשתי את מגן המכשיר הרשמי בסקירה כאן, בקשר למגן מסך...בסופו של עניין אני משתמש במגן מסך זול שרכשתי מ E-Bay. כאן יש את כל המידע:
http://www.hometheater.co.il/vt141286.% ... D7%99-II-S
...
רכשתי את המגן הנ"ל (המחורר) מאמזון UK וגם באותה הזדמנות גם הזמנתי מהם את מגן המסך (למרות שהוא יקר יחסית - 6 פאונד לשני מגינים).

תודה על העזרה.
ליאור

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

מגן אחורי לסמסונג S2. יפה ואינטגרלי

שליחה #11 

רכישת מכשיר נייד היא רק ההוצאה הראשונה. אחר כך צריך לרכוש עבורו מוצרים נלווים. אריה אושרוב עדיין בתקופת ירח הדבש עם ה galaxy s2 שלו והחליט לפנק אותו במגן.

למאמר: מגן אחורי לסמסונג S2. יפה ואינטגרלי
אלי חבוש

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אני הזמנתי את המגן (Y)

צריך אולי לקחת בחשבון נקודה קטנה.
לחבר שלי, שהוא שיפוצניק, יש מגן זהה לאייפון.
שאלתי אותו לחוות דעתו, ואז הוא הסיר אותו והראה לי שהאייפון מכוסה נקודות לבנות, כמו כלב דלמאטי בנגטיב.
במילים אחרות קחו בחשבון שנגד אבק ולכלוך המגן הסקסי הזה הוא לא משהו.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #13 

מגן דומה מאוד מגיע עם בתוך הקיט של הגלקסי ס הרגילים שנמכרים היום בחברות הסלולר, רק שהכיתוב הכסוף הוא samsungmobile.co.il.

FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3875
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #14 

יפה אריה -תתחדש !
זה שהמסגרת בחלקו הקידמי של המגן בולטת מעל המסך, לדעתי יתרון מבורך בשמירה על המסך
And the meek shall inherit the earth
...

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #15 

האם יש כיסוי רשמי של סמסונג ל nexus?