הפאנלים המתחלפים של מסכי lcd סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #261 

לא קראתי את הכול אך אין דבר כזה 3 שנים אחריות מלאה
זה 1 מלאה+2 לא מלאות בדיוק כמו שהאחריות של י.שלו יבואן מקביל

אני רכשתי לפני כשנה 55H6400 ב 5300
שזה המחיר כיום ליבואן רשמי שלפי תגובות פה בפורום לא שווה גם 2 שקל תוספת

ושוב אני מזכיר לך לא ניתן לדעת את יצרן הפאנל ללא הדלקת הטלוויזיה וכניסה לתפריט טכנאים

ה XXH נטו מדבר על אזור של הטלוויזיה
נערך לאחרונה על ידי vic1234 ב 14/01/2016 18:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20189
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #262 

בהמשך להודעה הקודמת. כן, זה אותו מסך. ולא שווה לקחת "50 כאשר באותו מחיר אפשר לקבל "55.

עריכה:
ואם אתה מתעקש על אחריות של סמליין (למרות שכדאי לך לקרוא קצת בפורום איך הם מכבדים אותה)
אז אפשר למצוא את ה"55 ב-5300-5400 לפני מיקוח.

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #263 

vic1234 כתב:לא קראתי את הכול אך אין דבר כזה 3 שנים אחריות מלאה
זה 1 מלאה+2 לא מלאות בדיוק כמו שהאחריות של י.שלו יבואן מקביל
אני רכשתי לפני כשנה 55H6400 ב 5300
שזה המחיר כיום ליבואן רשמי שלפי תגובות פה בפורום לא שווה גם 2 שקל תוספת
...
·
מה פתאום אותו דבר? גם אם השנתיים אחר כך לא אחריות מלאה בדרך כלל אתה משלם רק על העבודה ולא על החלקים (שהם עיקר העלות) ולא ייתכן שזה אותו דבר כמו היבואן המקביל שהרי פה כתוב 3 שנים אחריות ופה שנה (אתה רוצה להגיד שהיבואן הלא רשמי ממשיך עוד שנתיים אחריות(?) וייקח כסף רק על העבודה ולא על החלקים(?) לא שמענו על דברים כאלה בחיים לא נראה לי... וזה לא בעיה מרימים טלפון ושואלים (ולפי מה שזכור לי שאלתי את השאלה על הקודמת והתשובה היא- לא).
TheCoolest כתב:בהמשך להודעה הקודמת. כן, זה אותו מסך. ולא שווה לקחת "50 כאשר באותו מחיר אפשר לקבל "55.
עריכה:
ואם אתה מתעקש על אחריות של סמליין (למרות שכדאי לך לקרוא קצת בפורום איך הם מכבדים אותה)
אז אפשר למצוא את ה"55 ב-5300-5400 לפני מיקוח.
...
·
לא מכיר את סמליין הבנתי ש- י.שלום הוא היבואן הרשמי, ולגבי האותו מסך, לא הגיוני, גם אם תחזור על זה מאה פעם לא ישנה את העובדה שיבואן רשמי לא ייתן אחריות 3 שנים ואחריות- 0 שנים ל- 2 מכשירים שהם אותו דבר... ולא ייתכן שהחנות תמכור בהבדל של מעל 1500 שקל ואף אחד לא יבחין ויעלה אותם ל-עובדה וכלבוטק ושאר ירקות חח
נערך לאחרונה על ידי C3P0 ב 14/01/2016 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #264 

בקיצור עשית סלט גדול אתה לא רוצה להקשיב לאנשים וחושב שרק החנות ואתה צודקים זכותך

1.סמליין הוא היבואן הרשמי
י.שלום זה יבואן פררלי
יש לי תעודת אחריות של י.שלום רשום בפרוש על מה חלה השנה הראשונה ומה עם 2 השנים הבאות

תקנה את ה 50 וזהו העיקר שתחשוב שאתה צודק

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #265 

טוב אם אתה חושב שאני לא רוצה להקשיב הבעיה אצלך לא אצלי, אני שמעתי והחלטתי וזכותי לחשוב מה שאני חושב (אולי אין לי זכות כזאת לפי דעתך) אני כן הקשבתי וקראתי פה ובמקומות אחרים וזאת דעתי, אני לא יודע מה זה 'פררלי' אני יודע שעשיתי המון חיפושים בגוגל- "יבואן רשמי לסמסונג" ו-י.שלום עלה בכל האתרים אם יש לך קישור שאומר אחרת בבקשה תציג ולא יודע מה כתוב אצלך באחריות אני יודע מה קורה בדרך כלל אצל בכל האחריות למכשירים שגם אם כמו שאתה טוען השנתיים האחרונות לא מלאות אז מה שמשלמים זה רק על העבודה ולא על החלקים (שיכולים להגיע למחיר המכשיר עצמו)

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #266 

ונסביר לך קצת מה הawxxh שלך אומר

AW-DVB-T/C
XXH- מקום המכירה של ה TV במקרה שלנו זה מזרח אירופה סלובקיה, הונגריה,פולין וכו'

בעיקרון אין לזה שום משמעות למקום יצור הTV או איכות הפאנל שלה

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #267 

לא תודה פרשתי מהדיון

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #268 

תפרוש בשמחה אבל אני לא יודע למה אתה ממציא דברים לא נכונים, הנה מה שאני מצאתי עם קצת חיפוש בגוגל באתר הנ"ל- http://www.lcd-compare.com/televiseur-S ... 0H6400.htm (השתמשתי בכרום ויש אופציה לתרגם את הדף (לעברית או אנגלית),

European models:
SAMSUNG UE50H6400: destined for the French market
SAMSUNG UE50H6400AWXXC: product import Spain
SAMSUNG UE50H6400AWXXH: import product Eastern Europe

בפירוש כתוב שזה דגם אירופאי ושזה מיובא מאירופה

נ.ב- לא יודע אם ציינתי או לא אבל כבר הזמננו וזהו העיסקה נעשתה וחבל לטחון מים תודה לכל העוזרים וכבר בחרנו וזהו תאחלו לנו מזל טוב חח תודה ושלום

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #269 

גם צרפת וגם ספרד נמצאים באירופה
כל דגם שמתחיל עם UE הוא דגם אירופי
XXH אומר זה שהדגם מיועד למזרח אירופה
תשאל את המוכר את הדגם המלא של הUE שלא רשום XXH

נ.ב
אם הזמנת כבר
מה אתה מנסה להוכיח לנו פה?
שבגלל שהמחיר יקר יותר ב 1000+ שקל המסך יותר טוב?(שלילי)
או שי.שלום זה יבואן רשמי של סמסונג?(שלילי)

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #270 

vic1234 כתב:גם צרפת וגם ספרד נמצאים באירופה
כל דגם שמתחיל עם UE הוא דגם אירופי
XXH אומר זה שהדגם מיועד למזרח אירופה
תשאל את המוכר את הדגם המלא של הUE שלא רשום XXH
...
·
זה ממש לא מעניין אותי, ואתה אמרת למעלה שזה רק 'נמכר' באירופה מקודם אז טוב שתיקנת את עצמך שזה גם מיוצר שם... לגבי הסיומת- xxh זה כנראה מראה איפה בדיוק באירופה שזה במקרה הזה מזרח אירופה וכנראה שזה דגם טוב יותר לא רק בגלל שזה מזרח אירופה אלא (לפי מה שהבנתי) שהדגם הספציפי הזה שמיוצר במזרח אירופה הוא שונה מהרגיל וטוב יותר ומחזיק יותר, ושחרר אתה קודח אני אמרתי שקניתי ושאין מה לטחון מים ואתה אמרת שפרשת אז קדימה...
vic1234 כתב:נ.ב
אם הזמנת כבר
מה אתה מנסה להוכיח לנו פה?
שבגלל שהמחיר יקר יותר ב 1000+ שקל המסך יותר טוב?(שלילי)
או שי.שלום זה יבואן רשמי של סמסונג?(שלילי)
...
כמו שאמרתי למעלה לא באתי 'להוכיח' כלום רק לספר לאלה שעזרו לי, אתה יכול לצאת מהדיון מתי שבא לך וגם אמרת שאתה פורש אז... ושנית שוב בפעם המיליון זה לא רק ההבדל במחיר אלא כשיש הבדל בין 2 דגמים (וזה לא 1000.. אלא בין הדגם שרצינו זה אלף..) אבל בין ה- ue הרגיל, ל- ue עם awxxh ההבדל הוא 1540! וזה לא רק ההבדל (שוב בפעם המיליון...) אלא העובדה שיש 2 קישורים! באותו אתר ואותה חנות ל- 2 המכשירים ואם זה היה אותו מוצר לא היו עושים בצורה כל כך קלה לבדיקה! כמו שרואים בקישורים שהבאתי למעלה... אנשים לא מטומטמים עד כדיי כך מילא לקנות משתי חנויות עם הבדל מחיר.. אבל מאותה חנות? אותו מכשיר? עם 1540 הבדל?? ושני הקישורים לנגד עיניהם.. ואף אחד לא טוען שזה אותו מכשיר (חוץ ממך)... וגם לגבי- י.שלום אני לא נציג שלו.. והוא לא מעניין אותי (וממש אבל ממש חפרת לי כבר) מה שאמרתי זה שזה מה שעלה לי מגוגל שזה היבואן הרשמי... אין לי כוח יותר לויכוחי סרק האלה על נושא שכבר לא מעניין! כי קנינו! שילמנו! וזהו.. ואתה אמרת שאתה פורש אז כמה תחפור עוד?.. (אם זה אחרי 'פרישה' אני רק מדמיין מה זה ללא 'פרישה'..)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20189
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #271 

קודם כל אין צורך להתלהם.
שנית, ממליץ לבדוק מה רושמים אנשים על החנות שממנה ביצעת את ההזמנה בזאפ.
לסמסונג יש מספר יבואנים רשמיים.
זה שבאותה חנות יש שני קישורים למוצר זהה לא אומר הרבה. אני מניח שעם מעט חיפוש אפשר למצוא מה אומרת כל סיומת שיש לדגמי הטלויזיות.
ואני בטוח שלכל טלויזיה יש את הסיומת שלה, גם לאלה שלא מופיע שם הדגם המלא שלה באתר. מה שאני לא מבין זה למה לתת לזה חשיבות כה גדולה ולמה אתה חושב שבאמת יש הבדל כלשהו ביניהן מבחינת האיכות?

UE = דגם המיועד לשוק האירופאי.
UA = דגם המיועד לשוק האסייתי.
UN = מיועד לשוק של צפון אמריקה.
זה לא מדע טילים. נכון שלפעמים יש הבדלים בין UE לUA או UN, במקרה של הH6400, עד כמה שאני יודע, הן כולן זהות מבחינת המאפיינים שלהן.
http://forums.plex.tv/discussion/106193 ... -explained

אם לדעתך עוד יש דברים שהם לא הגיוניים מבחינת עבודה בעיניים של לקוחות בארץ, כדאי שתתעורר.

יבוא 'פרללי' = יבוא מקביל.

בקישורים שהבאת, באחד מופיעה ה-"55 האסייתית.
בשני טלויזיה עם 3 שנים אחריות של י.שלום.
בשלישי טלויזיה עם אחריות לשנה של TOP TV.
נושא האחריות (ואולי גם התוספת של משקפי תלת מימד) זה מה שעושה את ההבדל בין המחירים.

בכל אופן אם לקחת אותה ב4100 בערך (300 ש"ח יותר מזאת של TOP TV) אז עוד שנתיים אחריות, בין אם הן מלאות או לא, לדעתי שוות את התוספת.
אם שילמת יותר קרוב לסכום הנקוב באתר, אז אפשר למצוא את הדגם הזה בזול יותר ובהרבה.

בכל אופן כבר הזמנת (למרות שבעיקרון עד שלא פתחת את הקופסא אתה עוד יכול לבטל עסקה), אז תתחדש ותהנה. זאת אחלה טלויזיה.

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #272 

קראתי מה כותבים על החנות וזה 90% מאד חיובי, חוץ ממקרים בודדים שקיימים בכל חנות,
TheCoolest כתב:זה שבאותה חנות יש שני קישורים למוצר זהה לא אומר הרבה
...
לדעתי זה אומר כי זה אומר או ש- א. עם ישראל מטומטם וקונה את אותו המכשיר בתוספת של מעל 1500 שקל(?) דבר שאינו אפשרי כי עם ישראל מתוחכם ומלא בתכניות כמו עובדה כלבוטק ושאר ירקות), ולכן זה לא ייתכן. ב. לא ייתכן שהיבואן הרשמי ייתן לאותו מכשיר שלוש שנות אחריות, ובקישור אחר, 0 שנות אחריות! לאותו מוצר, הדבר היחידי שקיים הוא שנה אחת אחריות ע"י היבואן ועוד שנתיים בתשלום, לא שמענו על 0 שנות אחריות (והאחריות ע"י יבואן אחר) ו- 3 שנות אחריות לאותו מוצר באותה חנות רק בקישור אחר בחנות. ולכן המסקנה שזה לא הגיוני ולא ייתכן, אני מתעקש שעם ישראל לא מטומטם (וזה אנדר סטייטמנט.. כי עם ישראל גאוני והכי חשדן חח).
TheCoolest כתב:אני מניח שעם מעט חיפוש אפשר למצוא מה אומרת כל סיומת שיש לדגמי הטלויזיות
...
זה בדיוק מה שעשיתי והראתי למעלה מה זה הסיומת של מה שהזמננו..
TheCoolest כתב:מה שאני לא מבין זה למה לתת לזה חשיבות כה גדולה ולמה אתה חושב שבאמת יש הבדל כלשהו ביניהן מבחינת האיכות?
...
שוב בפעם המיליון- א. כי יש סיבה ל- י.שלום לתת 3 שנות אחריות ולשנייה- 0.. כנראה שזאת מוצלחת יותר ובעלת אורך חיים יותר.. ו- ב. אני מעתיק ומדביק (מפה למעלה עם שינויים)- "עם ישראל לא מטומטם ולא יקנה אותו מכשיר בתוספת של מעל 1500 שקל (וגם יש מלא בתכניות כמו עובדה כלבוטק ושאר ירקות), ולכן זה לא ייתכן שזה אותו המכשיר. נקודה. ג. הדבר היחידי שקיים ששמענו הוא שנת אחריות ע"י היבואן הרשמי ועוד שנתיים בתשלום, לא שמענו על 0 שנות אחריות (ורק אחריות ע"י יבואן אחר) ו- 3 שנות אחריות לאותו מוצר באותה חנות רק בקישור אחר בחנות. ולכן המסקנה שזה לא הגיוני ולא ייתכן, אני מתעקש שעם ישראל לא מטומטם (וזה אנדר סטייטמנט כי עם ישראל הכי גאוני והכי חשדן שיש חח (מצטער על שנאלצתי להעתיק ולהדביק פשוט חלק מהשאלות חוזרות על עצמן יום טוב.
---
וגם אמרתי מה שילמתי וזה לא 4100 (לא רחוק אבל לא) אבל זכותי לקנות מה שבא לי חח זה הכי נראה לי זה אחלה מכשיר ואחלה מחיר וזהו תודה על האיחולים זה באמת אחלה טלוויזיה (הספקנו לראות סרטי 3D לשחק משחקי 3D וגם סתם משחקים ברמת גרפיקה של פלייסטיישן 4 באפליקציית gamefly (שאם איני טועה זה רק בסמסונג) וזה איכות חבל על הזמן.. שיהיה יום טוב לכולם.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #273 

אתה יכול להוביל סוס לשוקת אתה לא יכול להכריח אותו לשתות...

קנית... שילמת... עשית מחקר... יופי תתחדש.
לא מבין אם אתה כזה גאון בשביל מה אתה שואל פה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #274 

C3P0 כתב: וגם סתם משחקים ברמת גרפיקה של פלייסטיישן 4 באפליקציית gamefly (שאם איני טועה זה רק בסמסונג) וזה איכות חבל על הזמן..
...
כגיימר אדוק, תרשה לי רק לתקן אותך על העיוות של המציאות במשפט הזה.
האיכות היא לא קרובה לגרפיקה של PS4.
מדובר במשחקים שיצאו ל XBOX 360 ול PS3.

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #275 

gal-cohen כתב:

...
...
כגיימר אדוק, תרשה לי רק לתקן אותך על העיוות של המציאות במשפט הזה.
האיכות היא לא קרובה לגרפיקה של PS4.
מדובר במשחקים שיצאו ל XBOX 360 ול PS3.
...
·וואלה אחי אז כגיימר בדוק לגיימר אדוק אני יכול לאשר לך את התיקון (למרות שפלייסטיישן 3 ואקס בוקס 360 זה מערכות "לא רעות" בכלל... במיוחד כשזה בחינם... ;) (הם "רק" מפעילות עדיין את המשחקים הכי חדשים והכי כבדים שיש עדיין (חוץ משתיים שלוש אולי שיצאו רק ל- 4 אבל לא בגלל שה- 3 וה- 360 לא יכולים אלא כדיי לקדם את ה- 4 וה- one)...
נערך לאחרונה על ידי C3P0 ב 27/01/2016 17:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #276 

C3P0 כתב:
...
...
·וואלה אחי אז כגיימר בדוק אני יכול לאשר לך את התיקון (למרות שפלייסטיישן 3 ואקס בוקס 360 זה מערכות "לא רעות" בכלל :) במיוחד כשזה בחינם ;)
...
30 שקלים לחבילה בחודש זה לא ממש בחינם, לא?

C3P0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #277 

זה אתה משלם על המשחקים... לא על המערכת... תתקן אותי אבל נראה לי שגם באקס בוקס ופלייסטיישן המשחקים עולים ככה ולפעמים קצת יותר... זה בערך המחיר לאקס בוקס לייב להורדת משחקים אפילו פחות טובים....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”