שאלה בקניית רמקולים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
זו מערכת ראשונה שלך? האם יצא לך להאזין לרמקולים בעבר? יש סגנון מסוים שאתה אוהב יותר מאחרים? לרמקולים יש סגנונות שונים. חלקם פתוחים, אנליטיים עם צליל "קר", אחרים "חמים ועגולים". (ועוד שלל ביטויים)
זאת לא מערכת ראשונה וגם לא רמקולים היו לי כמה סוגי רמקולים.
היום החלטתי לחזור לשמוע יותר מוזיקה ואני רוצה לשדרג את הרמקולים
הקידמיים מדגם מיראז'. כמו שכתבתי המוזיקה רוק ורוק כבד בעיקר.
הרמקול צריך להיות פתוח, מפורט, וחם.
תודה
היום החלטתי לחזור לשמוע יותר מוזיקה ואני רוצה לשדרג את הרמקולים
הקידמיים מדגם מיראז'. כמו שכתבתי המוזיקה רוק ורוק כבד בעיקר.
הרמקול צריך להיות פתוח, מפורט, וחם.
תודה
פתוח מפורט - תנסה פוקל .
חם - אולי דאלי אייקון , שמעתי אותם מאוד מזמן אני לא כל כך זוכר אבל אני חושב שזה הרושם שהם השאירו עליי.
מה שרשמתי רשמתי בהנחה שאתה מדבר על סט סטריאו כי אתה רוצה לשמוע מוסיקה אז מדובר ב10K לזוג רצפתי , בנוסף אם אתה בעניין מוסיקה בלבד
אני ממליץ לך בחום לוודא שהמקור שלך באיכות מספקת ובנוסף להחליף/להוסיף מגבר סטריאו...הAX4 לא חזק בזה.
חם - אולי דאלי אייקון , שמעתי אותם מאוד מזמן אני לא כל כך זוכר אבל אני חושב שזה הרושם שהם השאירו עליי.
מה שרשמתי רשמתי בהנחה שאתה מדבר על סט סטריאו כי אתה רוצה לשמוע מוסיקה אז מדובר ב10K לזוג רצפתי , בנוסף אם אתה בעניין מוסיקה בלבד
אני ממליץ לך בחום לוודא שהמקור שלך באיכות מספקת ובנוסף להחליף/להוסיף מגבר סטריאו...הAX4 לא חזק בזה.
אני רוצה רק רצפתיים בנתיים, כל השאר יש לי.אוריאל כתב:אני עכשיו רואה שאתה מעוניין בזה גם לק"ב ומה שאני הצעתי לך זה רק זוג רצפתיים , סט ק"ב כזה יעלה הרבה יותר מ10K...mm10 כתב:אני מעדיף חדש תודה.
ואריאל אם יש אפשרות לדגם ספציפי ממה שהזכרת?! תודה......
ושיהיו גם לק"ב ובעיקר למוזיקה, בעתיד אני ירכוש מגבר סטריאו + CD