קניתי Boxee Box
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אחרי שחיכיתי זמן רב (היה לי HTPC עם בוקסי עליו וכרגע יש לי PCH200 בסלון) קניתי בוקסי בוקס.
נכון , יש לי סטרימר טוב , אבל אחרי שהתרגלתי לממשק והיכולות של הבוקסי קשה לעבור למשהו אחר.
אני מתכוון להשאיר את ה-PCH200 בסלון שישמש ככונן רשת והורדות אוטומטיות של סדרות (יש לי דיסק של 1.5T בפנים) והבוקסי יזרים ממנו.
שניהם יהיו מחוברים חוטית לראוטר שיושב בסלון גם כן.
האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שימוש ראשוני עם הבוקסי? אני מניח שחוץ מאשר הגדרות ראשונות (כמו שיש בתוכנה עצמה) אין שום הבדל בין הרצת הבוקסי בוקס לבין הרצת הבוקסי על מחשב, נכון?
האם הוא ינגן קצבי HD בקלות דרך הרשת? (ל-PCH200 יש כרטיס רשת של 100 והרוטר שלי הוא של 1G).
נכון , יש לי סטרימר טוב , אבל אחרי שהתרגלתי לממשק והיכולות של הבוקסי קשה לעבור למשהו אחר.
אני מתכוון להשאיר את ה-PCH200 בסלון שישמש ככונן רשת והורדות אוטומטיות של סדרות (יש לי דיסק של 1.5T בפנים) והבוקסי יזרים ממנו.
שניהם יהיו מחוברים חוטית לראוטר שיושב בסלון גם כן.
האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שימוש ראשוני עם הבוקסי? אני מניח שחוץ מאשר הגדרות ראשונות (כמו שיש בתוכנה עצמה) אין שום הבדל בין הרצת הבוקסי בוקס לבין הרצת הבוקסי על מחשב, נכון?
האם הוא ינגן קצבי HD בקלות דרך הרשת? (ל-PCH200 יש כרטיס רשת של 100 והרוטר שלי הוא של 1G).
לא יודע אם התכוונת ל A או C , בכל אופן שניהם תומכים ב 1000amirchen כתב:אחרי שחיכיתי זמן רב (היה לי HTPC עם בוקסי עליו וכרגע יש לי PCH200 בסלון) (ל-PCH200 יש כרטיס רשת של 100 והרוטר שלי הוא של 1G)....
Network
Ethernet 10/100/1000** Mbps
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הם תומכים על הנייר ב-1GB בפועל זה לא קורה.. צריך סוויצ' מותאם במיוחד וכו'..Shasoosh כתב:לא יודע אם התכוונת ל A או C , בכל אופן שניהם תומכים ב 1000amirchen כתב:אחרי שחיכיתי זמן רב (היה לי HTPC עם בוקסי עליו וכרגע יש לי PCH200 בסלון) (ל-PCH200 יש כרטיס רשת של 100 והרוטר שלי הוא של 1G)....
Network
Ethernet 10/100/1000** Mbps...
http://www.hometheater.co.il/article020 ... %D7%91-1Gb
תקרא ותהנה, תודה לזיו על המאמר.