:הל: יורוקום מציגה מהלך צרכני מעבר לחוק ההחזרים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
[pressrelease]
יורוקום נציגת Panasonic במהלך צרכני מהפכני
עוקפת את חוק ההחזרים לטובת קהל לקוחותיה
תאפשר ללקוחותיה שירכשו בחודשיים הקרובים את אחד ממסכי Panasonic, לפתוח אותו, לחברו לחשמל ולבחון אותו בסלון ביתם למשך שבועיים ימים; בתום התקופה, יוכל הלקוח להחזיר את המסך לספק ולקבל החזר כספי מלא למרות שנעשה בו שימוש.
חברת יורוקום, יבואנית Panasonic בישראל הכריזה היום על מהלך צרכני ייחודי המותח את הגבולות של תקנות חוק ההחזרים בתחום האלקטרוניקה הבידורית.
על פי התקנות החדשות שנכנסו לתוקפן בתחילת השנה אם נפתחה אריזה של מוצר חשמלי והוא חובר לחשמל- דמי הביטול ע"פ התקנות לא יוחזרו ללקוח שכן נעשה במוצר שימוש.
במסגרת המהלך הצרכני עליו הכריזה היום יורוקום, יוכלו צרכנים שירכשו את אחד ממסכי Panasonic, בכל גודל ואצל המשווקים המורשים בלבד, להתרשם ממנו בביתם במשך 14 יום מיום האספקה.
בתום התקופה יהא רשאי הלקוח, במידה ויחפוץ, להחזיר את המסך, למקום העסק ממנו נרכש, וכן לקבל זיכוי כספי באופן שבו התבצע התשלום, לרבות תשלומי ההובלה והפרוק בגין איסוף המסך.
לדברי מוטי אלמליח מנכ"ל יורוקום-פנסוניק, "בסקר שערכנו בקרב לקוחותינו גילינו שביעות רצון גבוהה עד גבוהה מאד מהמוצר". עוד הוסיף אלמליח כי, "המהלך הנוכחי הינו מהליך משלים לשורה של פעילויות שביצענו בשנה האחרונה לטובת לקוחותינו ובראשן הגדלת תקופת האחריות על מסכי החברה ל-5 שנים מלאות".
המהלך של יורוקום יחל ב- 1.6 ויימשך עד ל- 31.7 ויתקיים כאמור בכל אחת מהרשתות והמשווקים המורשים של החברה ברחבי הארץ.
[/pressrelease]
יורוקום נציגת Panasonic במהלך צרכני מהפכני
עוקפת את חוק ההחזרים לטובת קהל לקוחותיה
תאפשר ללקוחותיה שירכשו בחודשיים הקרובים את אחד ממסכי Panasonic, לפתוח אותו, לחברו לחשמל ולבחון אותו בסלון ביתם למשך שבועיים ימים; בתום התקופה, יוכל הלקוח להחזיר את המסך לספק ולקבל החזר כספי מלא למרות שנעשה בו שימוש.
חברת יורוקום, יבואנית Panasonic בישראל הכריזה היום על מהלך צרכני ייחודי המותח את הגבולות של תקנות חוק ההחזרים בתחום האלקטרוניקה הבידורית.
על פי התקנות החדשות שנכנסו לתוקפן בתחילת השנה אם נפתחה אריזה של מוצר חשמלי והוא חובר לחשמל- דמי הביטול ע"פ התקנות לא יוחזרו ללקוח שכן נעשה במוצר שימוש.
במסגרת המהלך הצרכני עליו הכריזה היום יורוקום, יוכלו צרכנים שירכשו את אחד ממסכי Panasonic, בכל גודל ואצל המשווקים המורשים בלבד, להתרשם ממנו בביתם במשך 14 יום מיום האספקה.
בתום התקופה יהא רשאי הלקוח, במידה ויחפוץ, להחזיר את המסך, למקום העסק ממנו נרכש, וכן לקבל זיכוי כספי באופן שבו התבצע התשלום, לרבות תשלומי ההובלה והפרוק בגין איסוף המסך.
לדברי מוטי אלמליח מנכ"ל יורוקום-פנסוניק, "בסקר שערכנו בקרב לקוחותינו גילינו שביעות רצון גבוהה עד גבוהה מאד מהמוצר". עוד הוסיף אלמליח כי, "המהלך הנוכחי הינו מהליך משלים לשורה של פעילויות שביצענו בשנה האחרונה לטובת לקוחותינו ובראשן הגדלת תקופת האחריות על מסכי החברה ל-5 שנים מלאות".
המהלך של יורוקום יחל ב- 1.6 ויימשך עד ל- 31.7 ויתקיים כאמור בכל אחת מהרשתות והמשווקים המורשים של החברה ברחבי הארץ.
[/pressrelease]
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
תתפלאו כמה פסיכולוגית זה עוזר למכירה, ובפועל אחוז ההחזרות (במקרה שהמוצר תקין) הוא זניח.uris כתב:תמיד מעניין במסצעים מזוג זה ...מה הם עושים עם המוצרים המוחזרים וכיצד מציגים אותם כלפי הלקוחות הבאים....
אני מעריך שאת המוחזרים לוקחים לצורך תצוגה בחנויות.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
זה נכון בהחלט , כי הבטחון הפנימי וגם תחושת הבעלות גורמים לך לא להחזיר .yoav4x4 כתב:
תתפלאו כמה פסיכולוגית זה עוזר למכירה, ובפועל אחוז ההחזרות (במקרה שהמוצר תקין) הוא זניח.
אני מעריך שאת המוחזרים לוקחים לצורך תצוגה בחנויות....
הדבר שהכי מעניין כאן , זה עד כמה הושרשה בתודעה של הצרכנים ש"דופקים" אותם , וכך גם אצל המוכרים , עד שהיא צריך חוק כדי לנסות להתקרב למדינה מערבית מתוקנת .
הקטע הזה של החזר היה צריך להיות האינטרס של החנוייות ורשתות השיווק , הם היו צריכים לסדר את סביבת העבודה הזו כי הייתה גורמת לעליה במכירות , אבל בגלל החשדנות הטבעית של כול התחמנים (אם אני תחמן בטוח גם אחרים תחמנים ויתחמנו אותי
פעילות יח"ץ טובה (פורסם כאן חינם אין כסף)למבצע חדש, פשוט התלבשו על הטרנד של חוק הגנת הצרכן ומצאו שם מדוייק למבצע ולכותרת.
לקוחות בודדים, אם בכלל, רוכשים מוצר בסדר גודל כזה כדי להחזיר אותו אחרי שבועיים. ואם יהיו החזרות זה יילך לתצוגה ומשם לצרכן אחר.
לקוחות בודדים, אם בכלל, רוכשים מוצר בסדר גודל כזה כדי להחזיר אותו אחרי שבועיים. ואם יהיו החזרות זה יילך לתצוגה ומשם לצרכן אחר.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ד"א ההוכחה לכך שזה מהלך שיווקי, זה העובדה שזה מוגבל בזמן ולא מדיניות קבועה (אולי לצורך בדיקה אם זה משתלם)yuria כתב:מהלך שיווקי מבריק ,כדאי ששאר החברות יאמצו גישה זו...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אתה לא חייב 12 חברות כאלו - אתה יכול פשוט כל שבועיים לקחת מוצר שלהם ואז אתה מסודר למשך חודשיים...mikee8 כתב:12 חברות כאלה ויש לי מסך בבית לחצי שנה , ובחינם...yuria כתב:מהלך שיווקי מבריק ,כדאי ששאר החברות יאמצו גישה זו......