שירות מעולה של טופ-אודיו/רובי מנהל המעבדה.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
nimi73 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

רכשתי לפני כשנתיים רסיבר מדגם 875 דרך משווק מורשה של אונקיו.
לפני מספר חודשים היתה לא היתה לי תצוגת וידאו מכל יציאות המכשיר ולכן פניתי למעבדה ונאמר לי להביאו למעבדה.
טוב נו צריך לנתק את כל הכבלאג' ולהרים את הבהמה הזו ששוקלת כ 24 ק"ג ולהכניסה לארגז המקורי שלו- בהחלט משימה מתישה.

לאחר שתוקן יצרו עימי קשר מהמעבדה ונמסר לי שהוא מוכן ושיש אפשרות שהמכשיר יוחזר אלי על ידי עובד שלהם .

המכשיר הוחזר על ידי רובי - מנהל המעבדה.

לאחר מספר ימים שוב חוזרת התקלה - לא אלאה אותכם בפרטים מיותרים אבל בסופו של דבר רובי בא אלי הביתה לקחת את המחשיר חזרה למעבדה (מסתבר שדבר זה מתאפשר עקב היותו תושב מוידיעין כמוני).

בתיקון הראשון הוחלף מעגל ה HDMI.

כך המשך כחודש המכשיר מיטלטל על קו מודיעין הרצליה.

רובי גם הנחה אותי לגבי בדיקה האם צריך אצלי בבית איזולוטר בין הממיר לנקודה מנסיונו זה יכול לישרוף מעגלים עם מכשיר שמשורשר לממיר בכל צורה שהיא.

בסופו של דבר התקלה סודרה לאחר רצון טוב ושירות שהוא מעל ומעבר של רובי!!!

לאחר קבלת הרסיבר גיליתי שריטה על פינת המכשיר בפנל העליון - רובי בלי ויכוחים בכלל אמר :אין בעיה נזמין לך חדש רק קח בחשבון שיהיו עיקובים עקב הצונאמי.שאלתי אותו מה ככה?-בלי ליראות? אז ענה:ראיתי איך אתה שומר על המכשיר עם כפפות של משי אז אני מאמין.

ובכן בתחילת השבוע רובי החליף לי את הפנל השרוט!!!!

אני יודע שיש פה הרבה תלונות על טופ אודיו אבל השירות שקיבלתי הוא במילה אחת אמריקה. :מספר1: :מספר1: :מספר1:

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”