מילה טובה לשירות של ט.ר יבואנית פיוניר בישראל + תשובה לשאלת השאלות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

החברים (והחברות) בוודאי מכירים את הטרגדיה היוונית של העת החדשה, עת המגבר שלי שהובא מארה"ב - פיוניר SC35 תואם LX73 פסק לעבוד.

במשך מספר שבועות ניסו אנשי המעבדה של פיוניר ישראל בראשות צחי לטפל בעניין, שלחו אימיילים וביקשו PDF עם סכמות, והיכו במכשיר במטה הקסמים. אני מצידי איבדתי כל תקווה, וקניתי בביקורי באנגליה אונקיו 709 לפני מספר ימים (נמצא למכירה בלוחות באתר-מכשיר אדיר כשלעצמו).

אתמול התקשר אלי שי מהמעבדה, אדם בעל סבלנות ואמפתיה (ברמה שמעולם לא נתקלתי בה אצל נותן שירות. ברצינות) והודיע לי שככל שאתן את אישורי לתיקון ועלותו, העניין מסודר. אחרי הצהריים אספתי את המגבר עובד:)

חברה, השירות של פיוניר היה מעל ומעבר. מדובר במכשיר שלא נקנה בארץ, אך הם הוכיחו סבלנות אדירה לנדנודים שלי, התמודדות עם מכשיר אמריקאי שלא תואם לתקן האירופי, בשעה שהחברה עובדת מול המטה האירופי והצלחה בתיקון תקלה שטכנאי אחר העוסק בהיי-אנד לא צלח בהתמודדותו עימה. ברצוני להודות להם, ובמיוחד לשי ולצחי על היחס, השירות והרמה המקצועית.

נ.ב

וכעת לשאלת השאלות - האם יש הבדל באיכות הסאונד בין מגבר אמריקאי לאירופאי, נוכח העובדה שיש להפעילו עם קונוורטור (110V). שאלתי את צחי, שהינו טכנאי ראשי בפיוניר, האם קיים הבדל. התשובה המיידית והחד משמעית היתה לא. ככל שמדובר בממיר מתח רציני, אין הבדל בביצועי המכשיר. צחי אף אישר שמרכיבי המגבר האירופאי והאמריקאי זהים לחלוטין, למעט השנאי. מקווה שזה עוזר לויכוח, אם כי כמובן שאין תקווה שהוא יסיים אותו :lol:

רן

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

smaster_1 כתב:החברים (והחברות) בוודאי מכירים את הטרגדיה היוונית של העת החדשה, עת המגבר שלי שהובא מארה"ב - פיוניר SC35 תואם LX73 פסק לעבוד.

במשך מספר שבועות ניסו אנשי המעבדה של פיוניר ישראל בראשות צחי לטפל בעניין, שלחו אימיילים וביקשו PDF עם סכמות, והיכו במכשיר במטה הקסמים. אני מצידי איבדתי כל תקווה, וקניתי בביקורי באנגליה אונקיו 709 לפני מספר ימים (נמצא למכירה בלוחות באתר-מכשיר אדיר כשלעצמו).

אתמול התקשר אלי שי מהמעבדה, אדם בעל סבלנות ואמפתיה (ברמה שמעולם לא נתקלתי בה אצל נותן שירות. ברצינות) והודיע לי שככל שאתן את אישורי לתיקון ועלותו, העניין מסודר. אחרי הצהריים אספתי את המגבר עובד:)

חברה, השירות של פיוניר היה מעל ומעבר. מדובר במכשיר שלא נקנה בארץ, אך הם הוכיחו סבלנות אדירה לנדנודים שלי, התמודדות עם מכשיר אמריקאי שלא תואם לתקן האירופי, בשעה שהחברה עובדת מול המטה האירופי והצלחה בתיקון תקלה שטכנאי אחר העוסק בהיי-אנד לא צלח בהתמודדותו עימה. ברצוני להודות להם, ובמיוחד לשי ולצחי על היחס, השירות והרמה המקצועית.

נ.ב

וכעת לשאלת השאלות - האם יש הבדל באיכות הסאונד בין מגבר אמריקאי לאירופאי, נוכח העובדה שיש להפעילו עם קונוורטור (110V). שאלתי את צחי, שהינו טכנאי ראשי בפיוניר, האם קיים הבדל. התשובה המיידית והחד משמעית היתה לא. ככל שמדובר בממיר מתח רציני, אין הבדל בביצועי המכשיר. צחי אף אישר שמרכיבי המגבר האירופאי והאמריקאי זהים לחלוטין, למעט השנאי. מקווה שזה עוזר לויכוח, אם כי כמובן שאין תקווה שהוא יסיים אותו :lol:

רן
...
תמיד טוב לשמוע על שרות ויחס טובים שניתנים בארץ (Y) כל הכבוד לט.ר.

לגבי השנאי אני מכיר לפחות אחד פה שיטען שיש הבדלים בסאונד. :roll: אבל אותו אחד גם טוען שיש הבדלים בסאונד ובתמונה של נגן ה BD שלו ,לאחר עדכון הקושחה, למרות שזו כלל לא מטפלת בשיפור איכות הסאונד והתמונה, לפי הצהרת היצרן.
בקיצור לך תבנה מדינה :lol: :lol:

שמח לשמוע שהכל נסגר לשביעות רצונך.

תהנה

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 354 פעמים

שליחה #3 

(Y) :beer: לא יודע איך הינו מסתדרים בלי פיוניר בחיים (U)
וכמובן בלי המעבדה :lol:

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #4 

לגבי השנאי אני מכיר לפחות אחד פה שיטען שיש הבדלים בסאונד. :roll: אבל אותו אחד גם טוען שיש הבדלים בסאונד ובתמונה של נגן ה BD שלו ,לאחר עדכון הקושחה, למרות שזו כלל לא מטפלת בשיפור איכות הסאונד והתמונה, לפי הצהרת היצרן.
בקיצור לך תבנה מדינה :lol: :lol:
...
או הבדלים בין שטאנצים
:wink: :lol:

שמח לשמוע על הטיפול המסור והאיכותי שקבלת, כל הכבוד לט.ר.

עכשיו אפשר להתחיל להנות מהרסיבר המשובח שברשותך...תהנה ותתחדש...שוב (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #5 

ADICT כתב:(Y) :beer: לא יודע איך הינו מסתדרים בלי פיוניר בחיים (U)
...
PIONEER :משתחווה: :משתחווה:

:wink:

ofercohen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #6 

אם יורשה לי לשאול-
כמה גבו ממך על התיקון?

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #7 

חדשות נהדרות! כיף לשמוע! תיהנה!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #8 

בפעם השניה היום אני שמח להכריז: סוף טוב הכל טוב! (Y) 8)

תתחדש ובהצלחה עם ה-709 ;)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #9 

לגבי השנאי אני מכיר לפחות אחד פה שיטען שיש הבדלים בסאונד. אבל אותו אחד גם טוען שיש הבדלים בסאונד ובתמונה של נגן ה BD שלו ,לאחר עדכון הקושחה, למרות שזו כלל לא מטפלת בשיפור איכות הסאונד והתמונה, לפי הצהרת היצרן.
...

(Y) :lol:
קורה לכולנו , לא ?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #10 

ADICT כתב:(Y) :beer: לא יודע איך הינו מסתדרים בלי פיוניר בחיים (U)
...
מאוד משמח לשמוע על השרות המצויין והמקצועי של יבואנית פיוניר בישראל ט.ר . (Y)
פשוט מעל ומעבר לטפל ברסיבר שלא נרכש בארץ ומעבר לזה דגם אמריקאי .

מאחל לך הרבה שעות הנאה מהרסיבר המצויין הזה . (f) (f) (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #11 

uris כתב:
לגבי השנאי אני מכיר לפחות אחד פה שיטען שיש הבדלים בסאונד. אבל אותו אחד גם טוען שיש הבדלים בסאונד ובתמונה של נגן ה BD שלו ,לאחר עדכון הקושחה, למרות שזו כלל לא מטפלת בשיפור איכות הסאונד והתמונה, לפי הצהרת היצרן.
...

(Y) :lol:
קורה לכולנו , לא ?
...
ממש לא.

כשאני משדרג קושחה והיצרן טוען ששיפר בעזרתה נניח את יכולות ה BD-LIVE של המכשיר אני לא מצליח לזהות שיפור ברמת הסאונד והתמונה אבל כנראה שיש כאלו שמצליחים ואיתם אנחנו אמורים לבנות מדינה. :lol: :lol:

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”