במשך מספר שבועות ניסו אנשי המעבדה של פיוניר ישראל בראשות צחי לטפל בעניין, שלחו אימיילים וביקשו PDF עם סכמות, והיכו במכשיר במטה הקסמים. אני מצידי איבדתי כל תקווה, וקניתי בביקורי באנגליה אונקיו 709 לפני מספר ימים (נמצא למכירה בלוחות באתר-מכשיר אדיר כשלעצמו).
אתמול התקשר אלי שי מהמעבדה, אדם בעל סבלנות ואמפתיה (ברמה שמעולם לא נתקלתי בה אצל נותן שירות. ברצינות) והודיע לי שככל שאתן את אישורי לתיקון ועלותו, העניין מסודר. אחרי הצהריים אספתי את המגבר עובד:)
חברה, השירות של פיוניר היה מעל ומעבר. מדובר במכשיר שלא נקנה בארץ, אך הם הוכיחו סבלנות אדירה לנדנודים שלי, התמודדות עם מכשיר אמריקאי שלא תואם לתקן האירופי, בשעה שהחברה עובדת מול המטה האירופי והצלחה בתיקון תקלה שטכנאי אחר העוסק בהיי-אנד לא צלח בהתמודדותו עימה. ברצוני להודות להם, ובמיוחד לשי ולצחי על היחס, השירות והרמה המקצועית.
נ.ב
וכעת לשאלת השאלות - האם יש הבדל באיכות הסאונד בין מגבר אמריקאי לאירופאי, נוכח העובדה שיש להפעילו עם קונוורטור (110V). שאלתי את צחי, שהינו טכנאי ראשי בפיוניר, האם קיים הבדל. התשובה המיידית והחד משמעית היתה לא. ככל שמדובר בממיר מתח רציני, אין הבדל בביצועי המכשיר. צחי אף אישר שמרכיבי המגבר האירופאי והאמריקאי זהים לחלוטין, למעט השנאי. מקווה שזה עוזר לויכוח, אם כי כמובן שאין תקווה שהוא יסיים אותו
רן