חיבור מחשב לטלוויזיה עם HDMI - בעיה בהעברת קול
היי,
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI
וכרטיס מסך geforce 9500gt עם יציאת HDMI.
אני מחבר ביניהם והוידאו עובד כמו שצריך.
עכשיו, אני רוצה להעביר גם AUDIO מעל ה HDMI.
בעבר, היה לי מחשב שללוח האם הייתה יציאת SPDIF ואז כשחיברתי את זה לכרטיס מסך הכל היה טוב.
במחשב שיש לי היום, אין לצערי יציאת SPDIF בלוח האם או בכרטיס הקול ולכן אני לא יכול לחבר את זה לכרטיס מסך.
השאלה שלי היא האם יש דרך לחבר את יציאת הקול האנלוגית של כרטיס הקול (חיבור RCA) לכרטיס המסך או האם קיימת דרך אחרת להעביר את השמע מהמחשב אל הטלוויזיה ב HDMI ?
תודה,
אייל.
יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI
וכרטיס מסך geforce 9500gt עם יציאת HDMI.
אני מחבר ביניהם והוידאו עובד כמו שצריך.
עכשיו, אני רוצה להעביר גם AUDIO מעל ה HDMI.
בעבר, היה לי מחשב שללוח האם הייתה יציאת SPDIF ואז כשחיברתי את זה לכרטיס מסך הכל היה טוב.
במחשב שיש לי היום, אין לצערי יציאת SPDIF בלוח האם או בכרטיס הקול ולכן אני לא יכול לחבר את זה לכרטיס מסך.
השאלה שלי היא האם יש דרך לחבר את יציאת הקול האנלוגית של כרטיס הקול (חיבור RCA) לכרטיס המסך או האם קיימת דרך אחרת להעביר את השמע מהמחשב אל הטלוויזיה ב HDMI ?
תודה,
אייל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמעט כל המסכים מאפשרים באחת מכניסות ה-HDMI שלהם לחבר במקביל חיבור אודיו אנלוגי (שקע 3.5 מ"מ או 2 שקעי RCA אדום ולבן, תלוי בדגם).
אם אין במסך שלך אפשרות כזו, הפתרון הכי טוב עבורך הוא לרכוש כרטיס מסך חלופי מסוג HD5450, שכולל כרטיס קול דיגיטלי בתוכו. הוא עולה קצת פחות מ-200 ש"ח.
אם אין במסך שלך אפשרות כזו, הפתרון הכי טוב עבורך הוא לרכוש כרטיס מסך חלופי מסוג HD5450, שכולל כרטיס קול דיגיטלי בתוכו. הוא עולה קצת פחות מ-200 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהנחה שיש לך 210 ולא 9500:
מה מופיע בתפריט ה-Playback Devices / התקני השמעה של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על אייקון הווליום)?
האם ה-HDMI מופיע שם? האם סימנת אותו כברירת המחדל כך שיהיה עליו וי ירוק?
מה מופיע בתפריט ה-Playback Devices / התקני השמעה של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על אייקון הווליום)?
האם ה-HDMI מופיע שם? האם סימנת אותו כברירת המחדל כך שיהיה עליו וי ירוק?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"