מקווה שאני בודד פה, למרות לפי מה שאני קורא פשוט בושה ל-MS (ואני מאד אוהב את הדברים שלהם), הוציאו מוצר שבקושי יכול להקרות אלפא, ובטח שחברה עם QA לא היתה מוציאה (APPLE למשל בחיים לא היה קורה לה).
יש לי הכל חוקי, ו-MS שמו בעדכון חשוב לעדכן ל-IE9 (יש לי WIN7 X64) שהוא מהיר יותר, בטוח יותר.... חשבתי MS חברה גדולה ומפורסמת, לא תרשה לעצמה להוציא מוצר לא בדוק, ופה! הבעיה שלי התחילה.
התקנתי את ה-IE9, ומאז עד היום לא מצאתי את עצמי.
כל פעם שרושמים ב-IE9 יותר מ-3-4 מילים, הוא קורס! שפותחים אתר מסוימים קורס, בחיפוש ב-TOOLBAR של GOOGLE קורס....
(למשל את מה שאני רושם פה אי אפשר ב-IE9 כי הוא היה קורס).
פניתי ל-MS בפורומים ובדקתי בחו"ל, פשוט בזיון השטויות שהם רושמים (ומה שרושמים להם חזרה), ראשית יש לך וירוס! בדוק (בודקים אין כלום), האם יש לך נייד של סוני? אם כך בטל את הדרייבר של NVIDIA?? תעלה ב-SAFEMODE, העלה את -IE9 ב-SAFEMODE, בטל את כל התוספות, עשיתי הכל למרות שאין לי סוני אלא DELL (מעניין אם DELL גרמו לבעיה
לבסוף לאחר שנים שאני עובד רק! עם מוצרי MS, התיאשתי היום (אין ברירה צריך לעבוד), התקנתי FIREFOX שאני רושם ממנו.
אני פשוט לא מבין את MS ואין היא מרשה לעצמה לרדת לאיכות מוצר כזו נמוכה.
האם משהו התקין IE9? מה הרשמים שלכם.(אם משהו הצליח לפתור את הבעיה
נ.ב.
בחברה שלי, כל מי שהתקין עבר ל BROWSER אחר, בבית במחשב אחר לגמרי, אותה בעיה וכל מי שאני מכיר, כולל בגרמניה שאני פה, שאלתי עמיתים ו-1 שתקין יש לו בעיה ועבר ל-BROWSER אחר, השאר צחקו ושאלו למה אני עובד עם IE בכלל.
אשמח לדעת בכל מקרה במה אתם משתמשים.