בעיה ב EPG ב WINDOWS VISTA
שלום לפורום,
אני חדש פה, ויש לי בעיה כבר מספר חודשים במדיה סנטר שכבר מוציאה לי את החשק מכל העסק הזה.
כמובן שביצעתי חיפוש בפורום לפני אך לא מצאתי פתרון לבעיה שלי.
אז ככה, הבעיה היא כזאת:
עד ערוץ 20 אין שום בעיה והכל תקין. מערוץ 20 ואילך התוכן של הערוץ מופיע בערוץ אחריו.
לדוגמא- התוכן של ערוץ הקניות מופיע בערוץ 22.
התוכן של ערוץ 22 מופיע בערוץ 23.
התוכן של ערוץ 23 מופיע בערוץ 24 וכך הלאה.
חיפשתי פתרון בכל האינטרנט ולא מצאתי, אז אני מתחיל לתהות אולי הבעיה היא אצלי במחשב?
ה EPG שיש לי זה של YES וכל פעם שאני מעדכן אותו אני מתפלל שזה יפתור את הבעיה, אבל במשך מספר חודשים זה ככה. ( אני לא בטוח, אבל נדמה לי שמאז שהערוץ של האח הגדול התחיל, בערוץ 20).
אשמח לעזרה.
נ.ב. - ה EPG שאני משתמש הוא של מייקרוסופט.
תודה רבה לכל העוזרים.
אסי
אני חדש פה, ויש לי בעיה כבר מספר חודשים במדיה סנטר שכבר מוציאה לי את החשק מכל העסק הזה.
כמובן שביצעתי חיפוש בפורום לפני אך לא מצאתי פתרון לבעיה שלי.
אז ככה, הבעיה היא כזאת:
עד ערוץ 20 אין שום בעיה והכל תקין. מערוץ 20 ואילך התוכן של הערוץ מופיע בערוץ אחריו.
לדוגמא- התוכן של ערוץ הקניות מופיע בערוץ 22.
התוכן של ערוץ 22 מופיע בערוץ 23.
התוכן של ערוץ 23 מופיע בערוץ 24 וכך הלאה.
חיפשתי פתרון בכל האינטרנט ולא מצאתי, אז אני מתחיל לתהות אולי הבעיה היא אצלי במחשב?
ה EPG שיש לי זה של YES וכל פעם שאני מעדכן אותו אני מתפלל שזה יפתור את הבעיה, אבל במשך מספר חודשים זה ככה. ( אני לא בטוח, אבל נדמה לי שמאז שהערוץ של האח הגדול התחיל, בערוץ 20).
אשמח לעזרה.
נ.ב. - ה EPG שאני משתמש הוא של מייקרוסופט.
תודה רבה לכל העוזרים.
אסי
גם לי יש את הבעיה המעצבנת הזאת כבר מספר חודשים פשוט נראה לי שמישהו במייקרוסופט נרדם על המקלדת. מה שאני עושה בנתיים זה הקלטה ידנית קצת יותר ארוך אבל לפחות מקליט מה שאני רוצה. אז עד שמישהו שם התעורר או שמצאת פיתרון טוב יותר אשמח לשמוע.
יש גם תוכנות חלופיות חיצוניות ל EPG אבל לא התנסתי בהם
יש גם תוכנות חלופיות חיצוניות ל EPG אבל לא התנסתי בהם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
PVR150 עובד בלי בעייה ב-Windows 7 32 bit.
גירסת ה-64 ביט אכן בעייתית ולא מומלצת לבעלי PVR150.
גירסת ה-64 ביט אכן בעייתית ולא מומלצת לבעלי PVR150.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"