האם גם Haier היא חברת מדבקה פיקטיבית שהומצאה על ידי ניופאן?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
זה שניופאן מיבאת אותו זה לא אומר שהוא מוצר איכותי . ולא נראה לי שניופאן המציאה אותו .liorreem כתב:יש להם אתר אבל נראה חובבני כדי לצאת ידי חובה....
אני אישית לא מתקרב למוצר כזה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 לא מתקרב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
Haier זו חברה סינית ענקית (בסדרי גודל של LG, סוני וסמסונג...).
ניופאן מייבאים אותה בתור הגרסא הזולה והפשוטה יותר (יחסית) לטושיבה בכדי לעבות את מגוון המוצרים של היבואן ולתת פתרון לכל כיס.
ניופאן מייבאים אותה בתור הגרסא הזולה והפשוטה יותר (יחסית) לטושיבה בכדי לעבות את מגוון המוצרים של היבואן ולתת פתרון לכל כיס.
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
הי,
כפי שעופר ציין זו ממש לא חברת מדבקה,
היא מתומחרת גם קצת מעל מוצרי מדבקה סטנדרטים אבל בודאי פחות מהמותגים המובילים,
רכשתי עבור הורי לחדר הנכדים LED 40 שלהם (יש תמיכה יחסית טובה במדיה דרך ה USB חיברתי דיסק של טרה נייד וכך יש שם עמדת סרטי ילדים מוכנה..),
מעבר לזה,
תמורה הוגנת + עבור המחיר המצחיק ששולם עבורו,
לא יודע מה הציפיות שלך מהמכשיר,
לסלון שלי לא הייתי קונה, וגם סביר שלא לחדר שינה,
אבל בתור מסך שלישי בבית או במידה ויש ממש מגבלת תקציב
אפשר ליפול יותר מאשר המכשירים שלהם...
כפי שעופר ציין זו ממש לא חברת מדבקה,
היא מתומחרת גם קצת מעל מוצרי מדבקה סטנדרטים אבל בודאי פחות מהמותגים המובילים,
רכשתי עבור הורי לחדר הנכדים LED 40 שלהם (יש תמיכה יחסית טובה במדיה דרך ה USB חיברתי דיסק של טרה נייד וכך יש שם עמדת סרטי ילדים מוכנה..),
מעבר לזה,
תמורה הוגנת + עבור המחיר המצחיק ששולם עבורו,
לא יודע מה הציפיות שלך מהמכשיר,
לסלון שלי לא הייתי קונה, וגם סביר שלא לחדר שינה,
אבל בתור מסך שלישי בבית או במידה ויש ממש מגבלת תקציב
אפשר ליפול יותר מאשר המכשירים שלהם...
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
רכשתי אתמול טלויזיה עבור חמותי, התלבטתי לגבי ה-haier ובסוף בחרתי בטושיבה XV733.
עכשיו אני מתלבט אם לקנות בלנדר של HAIER עם כד זכוכית (400 ש"ח).
האלטרנטיבה - KITCHENAID ב-1000 ש"ח, אבל זה לא ממש לפורום הזה...
עכשיו אני מתלבט אם לקנות בלנדר של HAIER עם כד זכוכית (400 ש"ח).
האלטרנטיבה - KITCHENAID ב-1000 ש"ח, אבל זה לא ממש לפורום הזה...
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
האם משתמע מדבריך צליל זלזול ב-LG?uris כתב:haier איי שם באמצע בין Lg לבין pilot....(עם נטייה קלה ל lg)......
בכל מקרה, האם נבחנו באתר טלויזיות של HAIER לגופו של עיניין או שהן נפסלו על הסף כמוצר מדבקה?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
lg מוצר עממי מעין ברירת מחדל לאלו שמוותרים על קניית טלויזיה ב "מגה" או "שופרסל" ....מעין level בניים לטעמי ולדעתי בלבד.liorreem כתב:האם משתמע מדבריך צליל זלזול ב-LG?uris כתב:haier איי שם באמצע בין Lg לבין pilot....(עם נטייה קלה ל lg)......![]()
בכל מקרה, האם נבחנו באתר טלויזיות של HAIER לגופו של עיניין או שהן נפסלו על הסף כמוצר מדבקה?...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
LG חברה טובה, מבחינת מגוון צבעים וזוויות צפיה הפאנלים שלה מובילים. ישנן הרבה מאוד אפשרויות כוונון בטלוויזיות שלה ולפחות בהגרלות הפאנלים שלה אתה לא מגיע כמו בחברות "מובילות" אחרות לפאנלים של CMO. בניגוד לחברות אחרות אתה יכול גם לדעת את סוג הפאנל מהקופסה ולא אחרי שפתחת אותה.
Haier זה פתרון מצויין של עלות תועלת למי שמחפש פתרונות כאלה, איכות הבנייה של המכשירים טובה אבל הם לא הכי עדכניים מבחינת העיצוב.
איכות התמונה טובה אבל אין מה להשוות למנגנוני המתיחה האוטומטיים ויכולות ההתאמה של המותגים המובילים.
אך במחיר אטרקטיבי מקבלים לרוב מכשיר שתומך בהרבה מאוד תכונות חשובות והאחריות עליו נעה בין 3 ל- 7 שנים, מה שיבואן של מדבקה יימנע מלתת.
לדעתי גם HAIER פונה לפלח בינוני ולא נמוך כי הרי ניופאן גם היבואנים של PILOT כמוצר מדבקה שלהם.
לכל אלו הטוענים שלא היו מתקרבים, טיעון לא רציני כאשר בוחנים חברה בסדר גודל אדיר שמייצרת כמויות אדירות של מוצרים ולכן בעלת ניסיון הנדסי, אני בטוח שישנם דגמים שלהם שבהחלט יכולים להציע איכות טובה במחיר טוב ולכן אני מסכים עם קודמיי לגבי כך שהם נעים בסקאלה בין LG לפיילוט ובהחלט קרובים יותר ל- LG.
דרך אגב, אם אני לא טועה בכל התערוכות האחרונות HAIER הציגו מספר פיתוחים חדשים שלהם כולל טלוויזיה עם מנוע משחקים מובנה ודברים נוספים שאני לא זוכר ומכאן שגם היצרן לא קופא על שמריו ולא מדובר במפעל שמייצר חיקויים של מוצרים קיימים.
איכות התמונה טובה אבל אין מה להשוות למנגנוני המתיחה האוטומטיים ויכולות ההתאמה של המותגים המובילים.
אך במחיר אטרקטיבי מקבלים לרוב מכשיר שתומך בהרבה מאוד תכונות חשובות והאחריות עליו נעה בין 3 ל- 7 שנים, מה שיבואן של מדבקה יימנע מלתת.
לדעתי גם HAIER פונה לפלח בינוני ולא נמוך כי הרי ניופאן גם היבואנים של PILOT כמוצר מדבקה שלהם.
לכל אלו הטוענים שלא היו מתקרבים, טיעון לא רציני כאשר בוחנים חברה בסדר גודל אדיר שמייצרת כמויות אדירות של מוצרים ולכן בעלת ניסיון הנדסי, אני בטוח שישנם דגמים שלהם שבהחלט יכולים להציע איכות טובה במחיר טוב ולכן אני מסכים עם קודמיי לגבי כך שהם נעים בסקאלה בין LG לפיילוט ובהחלט קרובים יותר ל- LG.
דרך אגב, אם אני לא טועה בכל התערוכות האחרונות HAIER הציגו מספר פיתוחים חדשים שלהם כולל טלוויזיה עם מנוע משחקים מובנה ודברים נוספים שאני לא זוכר ומכאן שגם היצרן לא קופא על שמריו ולא מדובר במפעל שמייצר חיקויים של מוצרים קיימים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
גם מאג זה מוצר מדבקה ששלט בארץ שנים.
שלא תבין לא נכון לא כל מוצר מדבקה הוא גרוע .
הכל נקודתי מאוד.
שלא תבין לא נכון לא כל מוצר מדבקה הוא גרוע .
הכל נקודתי מאוד.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שרשמו הייאר מותר סיני שעומד בסטנדרטים גבוההים.
את המסכים שלהם ניתן לראות בסניפי קופ"ח כללית באזור ת"א, השרון, המרכז, ירושלים (גם בעירייה)...
המסך זול יחסית לאחרים..
(ביקורת עליו אני לא יכול לרשום בגלל חוקי הפורום).
את המסכים שלהם ניתן לראות בסניפי קופ"ח כללית באזור ת"א, השרון, המרכז, ירושלים (גם בעירייה)...
המסך זול יחסית לאחרים..
(ביקורת עליו אני לא יכול לרשום בגלל חוקי הפורום).