מכירים ת'קטע
מכירים ת'קטע שאתה עומדים במטבחון במקום העבודה, ומדברים בפלא עם מישהו, נאמר עופר, על זה שמצאתם דרך חדשה לשמן גומיות בעזרת ליפסטיק, כי זה אכיל ועמיד בחום וחיכוך, במקום לובריקנטים יעודיים, ואז כשאתה מסיים את השיחה אתה רואה ששלושה אנשים עומדים לידך ומסתכלים עליך במבט כזה, איך נאמר, מופתע ? מכירים ת'קטע?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ואני עוד ניסיתי להבין למה ניתקת מהר ובשיחה אחרי זה עוד שאלת אם אני גייזסססססססס...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
את זה לא ידעתי, מה שכן-hosq כתב:ליאור, דיברו עליך במצב האומה, הפכתם למפורסמים!...
דיברו על הבת שלי אתמול בקונאן אובריין וג'ימי קימל ובמהלך השבוע במאות כתבות בכל רחבי העולם כולל CNN, FOX, ABC....וביותר מ20 מדינות.
לא יאומן מה שזה עשה:
http://www.facebook.com/baby.like.adler
כשאני אומר שאני הולך לזיין מישהי אני מתכוון כמובן לזה שאני הולך למכור לה כמויות של נשק. אגב הידעתם שתימנים יהודים שחיים בתימן, הם דוברי עברית אורגינלית, וקוראים לאקדח "כלי ***"? נכון משעשע?
ליאור, יש כבר בדיחה שרצה על התינוקת שלך, אתמול בא אלי מישהו ואומר לי "שמעת על התינוקת שקוראים לה לייק? אז אתמול נולד רוסי שההורים שלו קראו לו 'איגנור' " (לקח לי שניה לקשר שאיגנור במבטא רוסי נשמע כמו איגור
)
ליאור, יש כבר בדיחה שרצה על התינוקת שלך, אתמול בא אלי מישהו ואומר לי "שמעת על התינוקת שקוראים לה לייק? אז אתמול נולד רוסי שההורים שלו קראו לו 'איגנור' " (לקח לי שניה לקשר שאיגנור במבטא רוסי נשמע כמו איגור
what's next?