אהלן חבר'ה, מעוניין בעזרה בקניית IE
מעדיף לא לעבור את ה300 ש"ח
אני מתאר לעצמי שהדבר הבא שאתה עומד להגיד לי הוא להשקיע עוד קצת ולקנות את הSE215?
תראה.. חשבתי על זה.
ראיתי אותם באינטרנט ב-100 דולר
העניין הוא שקראתי שהם לא ממש נוחות באוזן, והנוחות זה דבר שחשוב לי.
למישהו יש חוות דעת אחרת עליהן?
או שאולי אני סתם מדבר ובכלל לא לזה התכוונת?
אני מתאר לעצמי שהדבר הבא שאתה עומד להגיד לי הוא להשקיע עוד קצת ולקנות את הSE215?
תראה.. חשבתי על זה.
ראיתי אותם באינטרנט ב-100 דולר
העניין הוא שקראתי שהם לא ממש נוחות באוזן, והנוחות זה דבר שחשוב לי.
למישהו יש חוות דעת אחרת עליהן?
או שאולי אני סתם מדבר ובכלל לא לזה התכוונת?
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
נוחות זה דבר סובייקטיבי. ממתי IEM הפך להיות משהו שאתה מחכה כל היום להכניס לאוזן? לא מכיר בן אדם כזה.
ב90 דולר יש לך את הRE0 מ head-direct, ואני לא רוצה שוב להיכנס לוויכוח אילו יותר טובות, קרא קצת ב head-fi.
ב90 דולר יש לך את הRE0 מ head-direct, ואני לא רוצה שוב להיכנס לוויכוח אילו יותר טובות, קרא קצת ב head-fi.
בעיקרון אתה צודק, זה לא סותר את העובדה שניתן לשפר את הנוחות עם אטמים שונים. אני מוכן להתערב שהאטמים של הקליפש X10 או הספוגים של COMPLY יהיו נוחים יותר לכל אחד ע"פ משהו סטוק כמו שיש בRE0.yossi126 כתב:נוחות זה דבר סובייקטיבי. ממתי IEM הפך להיות משהו שאתה מחכה כל היום להכניס לאוזן? לא מכיר בן אדם כזה.
....
אני גם די בטוח שהJH13 customs שלך היו יותר נוחות מהRE0, מעבר לענין הFIT והאטימה.
תראו.. אני שומע עם אייפוד, בלי מגבר או משהו,
והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים, ואטימה טובה וגם נוחות.
אלה סה"כ הקריטריונים.
נגיד הבנתי שה-RE0 לא מאוד נוחות והבסים חלשים.
איך הקליפש לעומתם?
או השור 115?
והמטרה שלי בסופו של דבר זה להשיג אוזניות עם סאונד מאוזן, בין הגבוהים לנמוכים, ואטימה טובה וגם נוחות.
אלה סה"כ הקריטריונים.
נגיד הבנתי שה-RE0 לא מאוד נוחות והבסים חלשים.
איך הקליפש לעומתם?
או השור 115?