שמועה: תמיכת תלת מימד ב- BOXEE BOX? כנראה שכן
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
לפי שמועות מבוססות, מעבד ה- Sodaville CE4100 אשר קיים במספר מכשירים כמו ה- Google TV, BOXEE BOX ומכשירים עתידיים של חברת Popcorn Hour, יתמוך בתלת מימד מלא, כלומר בפורמט MVC אשר קיים מעל כותרי Blu-ray 3D.
עדיין לא ברור כיצד הדבר יתאפשר מעל HDMI 1.3 אשר קיים במכשירים שהוזכרו ואם המעבד חזק דיו על מנת לתמוך בפורמט בצורה יציבה, אבל במידה וזה נכון, זה הולך להעלות את האטרקטיביות של המכשירים הללו בצורה שדי תאפיל על שאר המכשירים אשר יצטיירו כישנים.
עדיין לא ברור כיצד הדבר יתאפשר מעל HDMI 1.3 אשר קיים במכשירים שהוזכרו ואם המעבד חזק דיו על מנת לתמוך בפורמט בצורה יציבה, אבל במידה וזה נכון, זה הולך להעלות את האטרקטיביות של המכשירים הללו בצורה שדי תאפיל על שאר המכשירים אשר יצטיירו כישנים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
העובדה שיש HDMI 1.3 לא צריכה בכלל להפריע בשום צורה שהיא לפענוח MVC (שנעשה הרבה לפני שהאות מגיע ל-HDMI).
האם המעבד והמפענחים יהיו חזקים דיים? MVC תוכנן להיות קל משאבים בצד המפענח (המחיר הוא כמובן יותר משאבים בצד המקודד). התשובה לשאלת הביצועים טמונה באיכות מימוש המפענח.
צריך לקחת גם בחשבון שמפענח MVC לא חייב לתמוך בכל הפיצ'רים של MVC במלואם (כלומר: הוא יכול לתמוך רק בפענוח מקבילי של שני viewים ולא יותר, הוא יכול לא לתמוך ב-rt view switching, הוא יכול להוריד יעילות ב-temporal switching - מה שיביא לזמן trick play ארוך יותר וכו').
האם המעבד והמפענחים יהיו חזקים דיים? MVC תוכנן להיות קל משאבים בצד המפענח (המחיר הוא כמובן יותר משאבים בצד המקודד). התשובה לשאלת הביצועים טמונה באיכות מימוש המפענח.
צריך לקחת גם בחשבון שמפענח MVC לא חייב לתמוך בכל הפיצ'רים של MVC במלואם (כלומר: הוא יכול לתמוך רק בפענוח מקבילי של שני viewים ולא יותר, הוא יכול לא לתמוך ב-rt view switching, הוא יכול להוריד יעילות ב-temporal switching - מה שיביא לזמן trick play ארוך יותר וכו').
You are never fully dressed without a smile
ה SHED הזה מדהים,
בדיוק כמו האחים שלי (3 מהדסי אלקטרוניקה, רק אני הכבשה השחורה - רו"ח....)
כותבים בעברית משפטים שאפשר לקרוא, ואני לא מצליח להבין...
סתם...
תשובה מפורטת ויפה, למרות שלא הבנתי מילה ממה שזה אומר, אם בסוף זה אומר שהבוקסי יציג בצורה טבעית FHD 3D אז שוב...
יש!!!!
בדיוק כמו האחים שלי (3 מהדסי אלקטרוניקה, רק אני הכבשה השחורה - רו"ח....)
כותבים בעברית משפטים שאפשר לקרוא, ואני לא מצליח להבין...
סתם...
תשובה מפורטת ויפה, למרות שלא הבנתי מילה ממה שזה אומר, אם בסוף זה אומר שהבוקסי יציג בצורה טבעית FHD 3D אז שוב...
יש!!!!
גיא, אני ואתה ודי!