נסיעת עבודה ליפן
-
splspl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום לכולם,
במסגרת עבודתי אני צריך לטוס באוגוסט ליפן (טוקיו* לתקופה של שבועיים וחצי.
אני גם שמח מפני שאף פעם לא הייתי במזרח, אבל מצד שני חושש מאוד מהמצב שם עקב הארועים האחרונים שפקדו את האזור .
מה קורה שם מבחינת קרינה/מחלות רעידות אדמה חוזרות...
כמובן שמחר אני יכול למות בתאונת דרכים בדך לעבודה.... אבל אם המצב ביפן לא כ"כ בטוח אני פשוט אודיע שאני לא מתכוון לטוס.
יש לי 2 ילדים קטנים ואני מתכנן עוד, אני ממש פוחד מהנושא של הקרינה מפוקושימה...
אני גם שמח מפני שאף פעם לא הייתי במזרח, אבל מצד שני חושש מאוד מהמצב שם עקב הארועים האחרונים שפקדו את האזור .
כמובן שמחר אני יכול למות בתאונת דרכים בדך לעבודה.... אבל אם המצב ביפן לא כ"כ בטוח אני פשוט אודיע שאני לא מתכוון לטוס.
יש לי 2 ילדים קטנים ואני מתכנן עוד, אני ממש פוחד מהנושא של הקרינה מפוקושימה...
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
מקווה גם להגיע למצב של טיסות עבודה ליפן באחד מן הימים... אבל עד אז יש זמן
רעידות אדמה חוזרות = יפן היא מדינה שיש בה רעידות אדמה באופן "קבוע" רק שבניגוד לישראל שבה רעידה קטנה תהרוס חצי מדינה, יפן ערוכה לזה בצורה טובה יותר מבחינת בניה ועמידות מבנים, אין מה לפחד מרעידת אדמה יותר מדי
קרינה = הכורים לא התפוצצו, זה לא צ'רנובל... הייתה קרינה לא בכמות עצומה וגם בכל מקרה לא באזור של טוקיו ככה שהמצב שלך בטוח
רעידות אדמה חוזרות = יפן היא מדינה שיש בה רעידות אדמה באופן "קבוע" רק שבניגוד לישראל שבה רעידה קטנה תהרוס חצי מדינה, יפן ערוכה לזה בצורה טובה יותר מבחינת בניה ועמידות מבנים, אין מה לפחד מרעידת אדמה יותר מדי
קרינה = הכורים לא התפוצצו, זה לא צ'רנובל... הייתה קרינה לא בכמות עצומה וגם בכל מקרה לא באזור של טוקיו ככה שהמצב שלך בטוח
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
- אם במסגרת הנסיעה הזו אתה אמור למלא בקבוקי מים באזור פוקושימה - יש מה לדאוג
- אם במסגרת הנסיעה הזו תיפגש עם אנשים עם 6 אצבעות בכל יד - יש מה לדאוג
- אם במסגרת הנסיעה אתה תידרש להעביר מטיל מתכת "ירוק וזוהר" - יש מה לדאוג
- אם במסגרת הנסיעה לא קיבלת כרטיס חזור - יש מה לדאוג
חוץ מזה... תעשה חיים באקיהברה.

- אם במסגרת הנסיעה הזו תיפגש עם אנשים עם 6 אצבעות בכל יד - יש מה לדאוג
- אם במסגרת הנסיעה אתה תידרש להעביר מטיל מתכת "ירוק וזוהר" - יש מה לדאוג
- אם במסגרת הנסיעה לא קיבלת כרטיס חזור - יש מה לדאוג
חוץ מזה... תעשה חיים באקיהברה.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כל עוד תתרחק מאיזור הפגיעה בפוקושימה, אין ממש מה לדאוג. טוקיו בטוחה, "רק" האיזורים במרחק עשרות קילומטרים בבעיה.
דרך אגב, נקודה חשובה מאוד (בפרט לנוסעים למדינות כמו יפן...) ביטוח הנסיעות לחו"ל לא מכסה מפני תופעה של ביקוע גרעיני,היתוך גרעיני או זיהום רדיו אקטיבי...
כך שאם אתה נוסע דרך העבודה, תוודא שינפיקו לך פוליסה מתאימה...
כך שאם אתה נוסע דרך העבודה, תוודא שינפיקו לך פוליסה מתאימה...
גיא, אני ואתה ודי!
דווקא נקודה לא כל כך חשובה אלא אם כן אתה מתכונן ליסוע לבקר בכור גרעיני או דומה.guy_k כתב:דרך אגב, נקודה חשובה מאוד (בפרט לנוסעים למדינות כמו יפן...) ביטוח הנסיעות לחו"ל לא מכסה מפני תופעה של ביקוע גרעיני,היתוך גרעיני או זיהום רדיו אקטיבי...
כך שאם אתה נוסע דרך העבודה, תוודא שינפיקו לך פוליסה מתאימה......
בפגיעת קרינה רגילה שלא במינון אדיר, יש לך די והותר זמן לחזור ארצה ולקבל טיפול פה.
משה
לא צריך לבקר בכור בכרכור בשביל זה, אבל עם היית בטוקיו כאשר היה הצונאמי והיתה מתפרסמת אזהרה על חשש לענן רדיואקטיבי, את כרטיס הטיסה כדי לחזור קודם אתה היית משלם ולא חברת הביטוח לדוגמא...moco כתב:דווקא נקודה לא כל כך חשובה אלא אם כן אתה מתכונן ליסוע לבקר בכור גרעיני או דומה.guy_k כתב:דרך אגב, נקודה חשובה מאוד (בפרט לנוסעים למדינות כמו יפן...) ביטוח הנסיעות לחו"ל לא מכסה מפני תופעה של ביקוע גרעיני,היתוך גרעיני או זיהום רדיו אקטיבי...
בפגיעת קרינה רגילה שלא במינון אדיר, יש לך די והותר זמן לחזור ארצה ולקבל טיפול פה....
או כך את ההתפרצות הוולקנית ששוב היתה בשבוע האחרון...
עם ייסגר הית'רו ותרצה לקחת רכבת לדוגמא לצרפת ולטוס משם חזרה - שוב ביטוח הנסיעות לא מכסה את זה (אלא אם ביטלת את החריג הזה..)
ושוב - עם נפגעת בשהייה בחו"ל גם בקרינה נמוכה - הפוליסה לא מכסה את הטיפול בך גם בארץ.
מציע לקרוא את הפוליסה טוב לפני הנסיעה...
גיא, אני ואתה ודי!
התייחסתי לטיפול רפואי, לא לתשלומי טיסה שבוודאי לא מכוסים.guy_k כתב:לא צריך לבקר בכור בכרכור בשביל זה, אבל עם היית בטוקיו כאשר היה הצונאמי והיתה מתפרסמת אזהרה על חשש לענן רדיואקטיבי, את כרטיס הטיסה כדי לחזור קודם אתה היית משלם ולא חברת הביטוח לדוגמא...moco כתב:דווקא נקודה לא כל כך חשובה אלא אם כן אתה מתכונן ליסוע לבקר בכור גרעיני או דומה.guy_k כתב:דרך אגב, נקודה חשובה מאוד (בפרט לנוסעים למדינות כמו יפן...) ביטוח הנסיעות לחו"ל לא מכסה מפני תופעה של ביקוע גרעיני,היתוך גרעיני או זיהום רדיו אקטיבי...
בפגיעת קרינה רגילה שלא במינון אדיר, יש לך די והותר זמן לחזור ארצה ולקבל טיפול פה....
או כך את ההתפרצות הוולקנית ששוב היתה בשבוע האחרון...
עם ייסגר הית'רו ותרצה לקחת רכבת לדוגמא לצרפת ולטוס משם חזרה - שוב ביטוח הנסיעות לא מכסה את זה (אלא אם ביטלת את החריג הזה..)
ושוב - עם נפגעת בשהייה בחו"ל גם בקרינה נמוכה - הפוליסה לא מכסה את הטיפול בך גם בארץ.
מציע לקרוא את הפוליסה טוב לפני הנסיעה......
אתה צודק שהפוליסה לא מכסה את הטיפול בארץ, אבל הביטוח הממלכתי שלך (קופ"ח) בוודאי שמכסה.
המטרה של ביטוח נסיעות זה לבטח צורך בטיפול רפואי בחו"ל שמן הסתם הוא מיידי, כי אחרת תעשה אותו בארץ.
משה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אתה רציני?sufgi123 כתב:אני חושב שאם יש ספק, אז אין ספק
אני הייתי מוותר על ה"תענוג" ולו רק בגלל החשש שיבוא לאחר מכן....
אתה יודע שהסיכוי הסטטיסטי שלך להידרס או לעבור תאונה מחר הוא יותר גדול מאשר להפגע מקרינה אם תסע ליפן ? (ולא תתקרב יותר מ 30 ק"מ לפוקשימה)...
- טלHD
- גורו

כל עוד אתה לא מתקרב לרדיוס של 30 ק"מ מאזור האסון בפוקשימה אין לך בעיה.splspl כתב:שלום לכולם,
יש לי 2 ילדים קטנים ואני מתכנן עוד, אני ממש פוחד מהנושא של הקרינה מפוקושימה......
אל תוותר על יפן. אחת החוויות אם לא "ה"...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בהחלט מדינה מדהימה ויואת דופן, מומלץ בחום. הייתי שם לפני כעשור במשך כחודשיים ונהיניתי מכל רגע.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא הייתי נוסע !
- טלHD
- גורו

כי ?רונן כתב:לא הייתי נוסע !...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בשביל מה צרות ?טלHD כתב:כי ?רונן כתב:לא הייתי נוסע !......
אם יש ספק אז אין ספק .
קראתי כי נמצאו שרידי קרינה במכוניות שיוצאו מחוץ ליפן , זה אומר כי ההשפעה של הקרינה איננה מקומית .
אם אין ברירה ליפנים, אין מה לעשות , אבל לנסוע לשם ?
אם אין ברירה נוסעים ,
אם נשאלה שאלה ע"י פותח השרשור מה דעתנו ?, אז קיימת אפשרות גם לא לנסוע - ואני מאמץ את האפשרול להקטין סיכונים, לשואל, ולצאצאיו ...
רונן,
להקטין סיכונים נשמע טוב אבל העיניין הוא שאין שום סיבה לחשוב שהסיכון בנסיעה ליפאן גדול יותר מנסיעה להרבה מקומות אחרים.
מה שמיוחד בעיניין הקרינה ביפאן זה שהנושא הזה הוא בחדשות .
לכל מקום יש הסיכונים שלו, רק בגלל שהם קבועים, הם לא בחדשות ולא מתיחסים אליהם.
לדוגמא: אחד הסיכונים היותר גדולים של מבקר זר (יחסית לסיכונים אחרים, לא שזו בעייה חמורה באופן מוחלט) זו חשיפה לפשע אלים.
בתחום הזה, יפאן חריגה לטובה ובטוחה בהרבה מכל מדינה מערבית, שלא לדבר על שאר העולם.
אבל מה, זה לא בכותרות כי זה מצב קבוע.
להקטין סיכונים נשמע טוב אבל העיניין הוא שאין שום סיבה לחשוב שהסיכון בנסיעה ליפאן גדול יותר מנסיעה להרבה מקומות אחרים.
מה שמיוחד בעיניין הקרינה ביפאן זה שהנושא הזה הוא בחדשות .
לכל מקום יש הסיכונים שלו, רק בגלל שהם קבועים, הם לא בחדשות ולא מתיחסים אליהם.
לדוגמא: אחד הסיכונים היותר גדולים של מבקר זר (יחסית לסיכונים אחרים, לא שזו בעייה חמורה באופן מוחלט) זו חשיפה לפשע אלים.
בתחום הזה, יפאן חריגה לטובה ובטוחה בהרבה מכל מדינה מערבית, שלא לדבר על שאר העולם.
אבל מה, זה לא בכותרות כי זה מצב קבוע.
משה