שירותים בסלולר? רק עם אישור בכתב מהמנוי
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4073381,00.html
חברות הסלולר יחויבו לשמור מסמך המעיד שהמנוי ביקש מפורשות את השירות עליו הוא משלם, וכן לספק למנוי קוד אישור לקבלת שירותים מספקי תוכן דרך האינטרנט. שר התקשורת: "הלקוח ישלם רק על מה שביקש לצרוך במפורש"
חברות הסלולר יחויבו לשמור מסמך המעיד שהמנוי ביקש מפורשות את השירות עליו הוא משלם, וכן לספק למנוי קוד אישור לקבלת שירותים מספקי תוכן דרך האינטרנט. שר התקשורת: "הלקוח ישלם רק על מה שביקש לצרוך במפורש"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מצויין.
רק לפני כמה שבועות נאלצתי להתקשר לסלקום כדי לבטל שירות "המתנה נעימה" (כמו ה-Fun Tone של אורנג') שמעולם לא ביקשתי.
רק לפני כמה שבועות נאלצתי להתקשר לסלקום כדי לבטל שירות "המתנה נעימה" (כמו ה-Fun Tone של אורנג') שמעולם לא ביקשתי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טוב מאוד!
שימו לב שאתה קונים מכשיר או אפילו סתם משנים מסלול החלאות נותנים לכם ים של ״מתנות״ (שיר בהמתנה, ושאר חרטות) לחודש חינם (הם אפילו לא שואלים בחלק מהמקרים!) ואחרי חודש הופ צצים להם חיובים חדשים.
אני עושה את זה כמנהג תמיד שאני/משפחה מבקרים בנקודת השירות אני מתעקש שיבטלו לי את הכל ״המתנות״ ואפילו מחכה עד שאני מקבל סמס אישור!
הדבר הכי מכעיס זה לגלות חיובים על שירותים שלא ביקשת ולא השתמשת בהם!!
ואחר כך לך תרדוף אחריהם..
שימו לב שאתה קונים מכשיר או אפילו סתם משנים מסלול החלאות נותנים לכם ים של ״מתנות״ (שיר בהמתנה, ושאר חרטות) לחודש חינם (הם אפילו לא שואלים בחלק מהמקרים!) ואחרי חודש הופ צצים להם חיובים חדשים.
אני עושה את זה כמנהג תמיד שאני/משפחה מבקרים בנקודת השירות אני מתעקש שיבטלו לי את הכל ״המתנות״ ואפילו מחכה עד שאני מקבל סמס אישור!
הדבר הכי מכעיס זה לגלות חיובים על שירותים שלא ביקשת ולא השתמשת בהם!!
ואחר כך לך תרדוף אחריהם..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נו, ומה עדיף? להתקשר ולהמתין במקרה הטוב חצי שעה ו-3 מוקדנים במחלקות שונות כדי לבטל שירות שמעולם לא הזמנת וחוייבת עליו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"