שאלה בנוגע לייבוא אישי של רמקולים מגרמניה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב
אני לאחרונה עובד על הרכבת מערכת קולנוע לסלון שלי.
אחד הדברים שחשוב לי זה עיצוב וכמובן יחד עם זאת איכות.
לאחרונה מצאתי ושמעתי זוג רמקולים קדמיים מדהימים ביופי ונהדרים באיכות.
הרמקולים הם :
drops by scandyna
מצ״ב לינק:
http://www.scandyna-speakers.com/Produc ... 111;p.aspx
הרמקולים נמכרים בארץ במחיר של כ4400 ש״ח
מצאתי ודיברתי עם חנות בגרמניה שאמרו לי שהעלות הכוללת כולל שילוח לארץ יעלה לי כ350 יורו
ראיתי שיש מיסים כוללים של כ33% בארץ
השאלה שלי ממה מודדים ומחשבים את המיסים הללו , האם זה מהמחיר שמופיע בקבלה שאני מקבל מהחנות?
או מהמחיר שהפקיד מכס ימצא שמוכרים את הרמקולים האלו בארץ
תודה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

james341 כתב:שלום רב
אני לאחרונה עובד על הרכבת מערכת קולנוע לסלון שלי.
אחד הדברים שחשוב לי זה עיצוב וכמובן יחד עם זאת איכות.
לאחרונה מצאתי ושמעתי זוג רמקולים קדמיים מדהימים ביופי ונהדרים באיכות.
הרמקולים הם :
drops by scandyna
מצ״ב לינק:
http://www.scandyna-speakers.com/Produc ... 111;p.aspx
הרמקולים נמכרים בארץ במחיר של כ4400 ש״ח
מצאתי ודיברתי עם חנות בגרמניה שאמרו לי שהעלות הכוללת כולל שילוח לארץ יעלה לי כ350 יורו
ראיתי שיש מיסים כוללים של כ33% בארץ
השאלה שלי ממה מודדים ומחשבים את המיסים הללו , האם זה מהמחיר שמופיע בקבלה שאני מקבל מהחנות?
או מהמחיר שהפקיד מכס ימצא שמוכרים את הרמקולים האלו בארץ
תודה
...
בעקרון המכס הוא על המחיר שמופיע בחשבונית שקיבלת מהחנות+המשלוח. במידה והמוכס יחשוב שהחשבונית מפוברקת כלפי מטה הוא יכול לבדוק ברשת למשל ולראות האם המחיר שמופיע בחשבונית הוא הגיוני. בדרך כלל זה לא קורה אבל תמיד יש פעם ראשונה :)
בהצלחה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

המכס מחושב מהמחיר שיש ברשת ומעלות המשלוח , ואת כול זה מכפילים ב33% (שזה מכס ומע"מ ביחד ), ומקבלים את התוצאה . כך שאתה צריך לדעת גם כמה עלות המשלוח

Shakedd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #4 

מכס זה רק על המחיר של המוצר, המע"מ זה על המחיר הכולל.
ככה לפחות חוייבתי על המגבר שקבלתי השבוע.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

כעיקרון, המיסוי הוא על החשבונית שצמודה למוצר. אם היא כוללת משלוח, גם עלות המשלוח חייבת במס. זו הסיבה שרבים בוחרים בחברת שילוח עצמאית כאשר המשלוח מהווה חלק נכבד מעלות המוצר...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

epony כתב:כעיקרון, המיסוי הוא על החשבונית שצמודה למוצר. אם היא כוללת משלוח, גם עלות המשלוח חייבת במס. זו הסיבה שרבים בוחרים בחברת שילוח עצמאית כאשר המשלוח מהווה חלק נכבד מעלות המוצר...
...
לא הבנתי , אתה אומר שאם אבחר בחברת שילוח , מאלו שנותנות לך כתובת בחו"ל , אני אשלם פחות מיסים על המשלוח ?
בדקת את זה בפועל ?

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #7 

truejoker כתב:
epony כתב:כעיקרון, המיסוי הוא על החשבונית שצמודה למוצר. אם היא כוללת משלוח, גם עלות המשלוח חייבת במס. זו הסיבה שרבים בוחרים בחברת שילוח עצמאית כאשר המשלוח מהווה חלק נכבד מעלות המוצר...
...
לא הבנתי , אתה אומר שאם אבחר בחברת שילוח , מאלו שנותנות לך כתובת בחו"ל , אני אשלם פחות מיסים על המשלוח ?
בדקת את זה בפועל ?
...
הי,

אני הזמנתי לאחי לפני 3 שבועות POLK AUDIO MONITOR 70 מארה"ב זוג רמקולים עלה 400$
משלוח מוזל (אוניה) עלה 335$ , מכס עלה 148$.
ההזמנה בוצעה דרך חברת ushops.
מקווה שעזרתי :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

bangoo כתב:
truejoker כתב:
...
בדקת את זה בפועל ?
...
הי,

...
המכס הוא על השורה התחתונה בחשבונית של המוצר - אם היא כוללת משלוח, אז המכס הוא על כלל הסכום. אבל, אם המשלוח בוצע בנפרד (כלומר סופק בחשבונית נפרדת), אז אין מיסוי כלל על המשלוח אלא רק על המוצר. משלוח בתוף ארה"ב הוא בד"כ חינם בסדרי גודל האלה, כך שאתה שולח בחינם על חשבון החנות את המוצר לחברת השילוח הבינ"ל, והאחרונה מבצעת את המשלוח לארץ (עד המכס או בתוספת תשלום ונוחות, עד הבית כולל טיפול בשחרור מהמכס).

בדוגמה שנתן bangoo, עושם רושם שהמיסוי היה כאמור רק על הרמקולים, כי המשלוח בוצע בנפרד ע"י ushops...

אתה מוזמן ליצור קשר עם TNT Express - שביצעו כמה שילוחים בשבועות האחרונים למסר לא קטן של משתדרגים בפורום - אני בטוח שהם ישמחו לעזור לך להבין מי נגד מי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

bangoo כתב:
truejoker כתב:
...
בדקת את זה בפועל ?
...
הי,

...
תודה , אבל זה טיפה מוזר לי 400 דולר כפול 33% שווה ל 132$ , אם היית משלם מכס גם על המשלוח זה היה
242.55 $ , איך זה היגיע ל148 ? האם זה חלק של חברת השילוח ? כלומר האם החלק שלה בעמילות המכס הוא 16 דולר ?
מכול מקום דבר אחד כן בטוח , רמקולים או דברים כבדים כבר ברור שצריך לשלוח דרכם ולא שהחנות תשלח לארץ

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

$16 בהחלט יכול להיות העמילות, ושילוח באוניה מחייב גם במיסי נמל (שהם די נמוכים, אבל עדיין רלוונטיים במקרה הזה...)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”