:שוטר-עצבני: שאלות חיבורים לפלזמה LG.
שלום, קניתי לפני כמה ימים פלסמה LG 42PX4RV
ויש לי כמה שאלות על כבלים וחיבורים:
1. מה החיבור הטוב ביותר בין הממיר של הכבלים לטלוויזה? האם זה יציאת SCART מהממיר לכניסת SCART בטלוויזה?
2. האם יש ממירים של הוט עם יציאת S-VIDEO שלפי מה שהבנתי איכותה עולה על SCART?
3. כיצד עדיף לחבר את המחשב לטלוויזה, עם RGB או SVIDEO ?
האם RGB יותר איכותי משמעותית? כמה עולה מפצל ל RGB ? (אם אני ארצה לחבר ב RGB אני אצטרך כזה כדי שלא אצטרך להחליף בין המסך מחשב לטלוויזה.)
4. האם בכבל RGB בוארך של 10 מטר יש הנחתה משמעותית של האות? זה יכול לגרום לירידה באיכות תמונה?
תודה על העזרה..
ויש לי כמה שאלות על כבלים וחיבורים:
1. מה החיבור הטוב ביותר בין הממיר של הכבלים לטלוויזה? האם זה יציאת SCART מהממיר לכניסת SCART בטלוויזה?
2. האם יש ממירים של הוט עם יציאת S-VIDEO שלפי מה שהבנתי איכותה עולה על SCART?
3. כיצד עדיף לחבר את המחשב לטלוויזה, עם RGB או SVIDEO ?
האם RGB יותר איכותי משמעותית? כמה עולה מפצל ל RGB ? (אם אני ארצה לחבר ב RGB אני אצטרך כזה כדי שלא אצטרך להחליף בין המסך מחשב לטלוויזה.)
4. האם בכבל RGB בוארך של 10 מטר יש הנחתה משמעותית של האות? זה יכול לגרום לירידה באיכות תמונה?
תודה על העזרה..
קודם כל ברוך הבא לגבי השאלות שלך אם היית מריץ חיפוש קצר היית מוצא תשובות לכל השאלות אבל בגלל שאתה חדש אז אני יענה לך.
1. החיבור הכי טוב בין הממיר לפלאזמה הוא בחיבור SCART ל SCART כשהממיר מוגדר להוציא אות RGB את הסקארט בממיר אתה מחבר לסקארט העליון בפלאזמה.
2. החיבור הכי טוב לחבר מחשב ל PX4 הוא דרך כניסת ה VGA אתה צריך כבל מ VGA ל VGA ואז אתה שם את הפלאזמה ב INPUT RGB.הכניסה הזאת לא קשורה לחיבור הממיר זאת לא כניסת סקארט.
3. למה אתה צריך 10 מטר כבל אני חושב שבאורך הזה לא צריכה להיות בעיה.
1. החיבור הכי טוב בין הממיר לפלאזמה הוא בחיבור SCART ל SCART כשהממיר מוגדר להוציא אות RGB את הסקארט בממיר אתה מחבר לסקארט העליון בפלאזמה.
2. החיבור הכי טוב לחבר מחשב ל PX4 הוא דרך כניסת ה VGA אתה צריך כבל מ VGA ל VGA ואז אתה שם את הפלאזמה ב INPUT RGB.הכניסה הזאת לא קשורה לחיבור הממיר זאת לא כניסת סקארט.
3. למה אתה צריך 10 מטר כבל אני חושב שבאורך הזה לא צריכה להיות בעיה.
נערך לאחרונה על ידי orenhazan ב 30/05/2006 5:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום, תודה על התשוה.
התכוונת לחבר את ה SCART בממיר ל SCART העליון של הפלסמה?
אני צריך כבל של 10 מטר כי הטלוויזה בסלון והמחשב לא.
כדי שאני אוכל לראות בטלוויזה ובמסך מחשב במקביל אני צריך מפצל RGB ? (יש לי רק יציאת RBG אחת בכרטיס מסך) כמה עולה מפצל כזה?
האם ההבדל בין האיכות תמונה ב RGB ל SVIDEO תורגש? (אני משתמש ב DVD של המחשב, כך שאני צריך חיבור טוב בין המחשב לפלסמה)
התכוונת לחבר את ה SCART בממיר ל SCART העליון של הפלסמה?
אני צריך כבל של 10 מטר כי הטלוויזה בסלון והמחשב לא.
כדי שאני אוכל לראות בטלוויזה ובמסך מחשב במקביל אני צריך מפצל RGB ? (יש לי רק יציאת RBG אחת בכרטיס מסך) כמה עולה מפצל כזה?
האם ההבדל בין האיכות תמונה ב RGB ל SVIDEO תורגש? (אני משתמש ב DVD של המחשב, כך שאני צריך חיבור טוב בין המחשב לפלסמה)
שאלה נוספת,
האם חיבור SCART ל SCART אמור לעלות מעל 300 ש"ח??
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... 25&aff=Zap
האם חיבור SCART ל SCART אמור לעלות מעל 300 ש"ח??
http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid= ... 25&aff=Zap
תודה על התיקון ערכתי את ההודעה.
לגבי הכבל 10 מטר לא נראה לי שתהייה ירידת איכות.
לגבי מפצל RGB זה לא משהו יקר חנויות מחשבים מחזיקות בדרך כלל מפצלים כאלה כדי לחבר שני מסכי מחשב לכרטיס המסך.
אתה תרגיש הבדל גדול בין חיבור SVIDEO לבין RGB בRGB האיכות מעולה ואתה תראה סרטי DVD באותו איכות כמו של מכשיר DVD לכן כדאי שתשקיע בחיבור הVGA בפלאזמה.
לגבי הכבל 10 מטר לא נראה לי שתהייה ירידת איכות.
לגבי מפצל RGB זה לא משהו יקר חנויות מחשבים מחזיקות בדרך כלל מפצלים כאלה כדי לחבר שני מסכי מחשב לכרטיס המסך.
אתה תרגיש הבדל גדול בין חיבור SVIDEO לבין RGB בRGB האיכות מעולה ואתה תראה סרטי DVD באותו איכות כמו של מכשיר DVD לכן כדאי שתשקיע בחיבור הVGA בפלאזמה.