למה חמוץ?
האם קליתה במתקן לקליית פופקורן?,האם זו הפעם הראשונה שאתה מקבל תוצאות כאלה?,האם אין פולים בתוך הקבוצה שלא ניקלו כייאות?,(שאלות של מה נשתנה).
לדעתי,כל הבעיה מתחילה ונגמרת באורך הזמן הקצר בתהליך הקליה,לא נראה לי הגיוני שבמספר דקות ניתן להגיע לרמת קליה נאותה ואחידה,והאצה של התהליך לא נראית לי כתורמת במיוחד,ולא משנה אם הגעתה לפיצוץ הרצוי מבחינתך.
תזיז את האחוריים ובוא לצפון,אני יסביר לך איך קולים בתנור בלי לכלוך ומעט ריח,והכי חשוב קליה טובה.
ויסלחו לי כל הקולים במכשיר הפופקורן.
לדעתי,כל הבעיה מתחילה ונגמרת באורך הזמן הקצר בתהליך הקליה,לא נראה לי הגיוני שבמספר דקות ניתן להגיע לרמת קליה נאותה ואחידה,והאצה של התהליך לא נראית לי כתורמת במיוחד,ולא משנה אם הגעתה לפיצוץ הרצוי מבחינתך.
תזיז את האחוריים ובוא לצפון,אני יסביר לך איך קולים בתנור בלי לכלוך ומעט ריח,והכי חשוב קליה טובה.
ויסלחו לי כל הקולים במכשיר הפופקורן.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני גם סבור שקליה מואצת בטמפרטורה גבוה יכןלה להביא לתוצעה שקיבלת...במיוחד עם נקלו בכמות קטנה.... חלק החיצוני קיבל סוג של כויה(כמו סגירת בשר) וחלק פנימי נשאר לח יחסית ו"טרי"...אולי זה מה שנתן את החמיצות הגדולה...
וואלה הסברתה את זה כפי שצריך.gedkoz כתב:אני גם סבור שקליה מואצת בטמפרטורה גבוה יכןלה להביא לתוצעה שקיבלת...במיוחד עם נקלו בכמות קטנה.... חלק החיצוני קיבל סוג של כויה(כמו סגירת בשר) וחלק פנימי נשאר לח יחסית ו"טרי"...אולי זה מה שנתן את החמיצות הגדולה......
דווקא זה מתאים יותר לגואטמלה ואני גם די בטוח שזכור לי שהוא יצא לי חמוץ לאללה בפופקורן כשקליתי אותו חד זני לתוך פיצוץ שני.
נראה שהקליה המהירה באמת לא מאפשרת מספיק זמן כדי שהחלק הפנימי יקלה כמו שצריך.
נראה שהקליה המהירה באמת לא מאפשרת מספיק זמן כדי שהחלק הפנימי יקלה כמו שצריך.
מילה של אקסטרימיסט.
תשמע,פולי קפה כמו כל דבר,צריכים את הזמן שלהם,ואת התהליך הנכון להגיע לקליה אופטימלית.Oferot כתב:דווקא זה מתאים יותר לגואטמלה ואני גם די בטוח שזכור לי שהוא יצא לי חמוץ לאללה בפופקורן כשקליתי אותו חד זני לתוך פיצוץ שני.
נראה שהקליה המהירה באמת לא מאפשרת מספיק זמן כדי שהחלק הפנימי יקלה כמו שצריך....
אם זמן קליה רגיל לוקח כ-18 דקות,כולל חימום הפולים,שינוי הצבע לקינמון,המשך התחממות והפרדות המוץ,פיצוץ ראשון שני וכן הלאה,ב-4 דקות קליה במכשיר פופ קורן,לא ניתן לעבור את כל השלבים במהירות כזאת מבלי לפספס,זה מתאים לבישול סיני בווק,לא לקליית קפה.