בעיות בהתחברות לרשת אלחוטית עם אייפון 4
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
ביום שקיבלתי את המכשיר, אחד הדברים הראשונים שעשיתי זה להכניס את המכשיר לרשת האלחוטית בבית.
אתמול, אח שלי ביקר אותי וכשהוא ניסה להתחבר (ניסינו מספר פעמים. גם לו כמובן אייפון 4) הוא כל הזמן קיבל את ההודעה: "unable to join the network".
הייתי בטוח שהבעיה אצלו כ לי מהיום הראשון המכשיר כל הזמן מחובר לרשת הבייתית בלי בעיה.
היום החלטתי לבדוק את הנושא ואיך שפתחתי את הטלפון, בדקתי במסך ובאמת ראיתי שאני מחובר ל 3G ולא לרשת אלחוטית. ניסיתי להתחבר ידנית וקיבלתי את אותה ההודעה. קראתי קצת בגוגל ושם כתוב על כך שה WPA הוא הבעיה אבל זה מאוד לא ממוקד שם ואנשים כותבים כל מיני דברים. תוך כדי קריאה בגוגל המכשיר הצליח להתחבר לרשת האלחטית (הוא ממשיך לנסות לבד).
למישהו יש רעיון?
תודה
נ.ב.
עכשיו שמתי לב שהמכשיר שוב התחבר ל 3G ותוך כדי שראיתי את זה הוא שוב עשה DISCONNECT והתחבר לאלחוטי.
משהו פה בטוח לא עובד כמו שצריך.
אתמול, אח שלי ביקר אותי וכשהוא ניסה להתחבר (ניסינו מספר פעמים. גם לו כמובן אייפון 4) הוא כל הזמן קיבל את ההודעה: "unable to join the network".
הייתי בטוח שהבעיה אצלו כ לי מהיום הראשון המכשיר כל הזמן מחובר לרשת הבייתית בלי בעיה.
היום החלטתי לבדוק את הנושא ואיך שפתחתי את הטלפון, בדקתי במסך ובאמת ראיתי שאני מחובר ל 3G ולא לרשת אלחוטית. ניסיתי להתחבר ידנית וקיבלתי את אותה ההודעה. קראתי קצת בגוגל ושם כתוב על כך שה WPA הוא הבעיה אבל זה מאוד לא ממוקד שם ואנשים כותבים כל מיני דברים. תוך כדי קריאה בגוגל המכשיר הצליח להתחבר לרשת האלחטית (הוא ממשיך לנסות לבד).
למישהו יש רעיון?
תודה
נ.ב.
עכשיו שמתי לב שהמכשיר שוב התחבר ל 3G ותוך כדי שראיתי את זה הוא שוב עשה DISCONNECT והתחבר לאלחוטי.
משהו פה בטוח לא עובד כמו שצריך.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
נסה לשנות ערוץ בראוטר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תזכיר לי מה הערוץ הדיפולטי פה בארץ? 6?mp3lll כתב:נסה לשנות ערוץ בראוטר....
תודה
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
לא משנה, תשנה ל 11 נגיד ותבדוק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תראה, זה לא משתחזר לי כרגע אז אני לא יכול לבדוק אבל אני מבטיח לנסות בפעם הבאה ולעדכן פהmp3lll כתב:לא משנה, תשנה ל 11 נגיד ותבדוק....
תודה רבה
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אתה במקרה על 4.3.3?
היו דיווחים של משתמשים על בעיות התחברות לרשת בגרסא הזאת.
היו דיווחים של משתמשים על בעיות התחברות לרשת בגרסא הזאת.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אכן כן.nati-va כתב:אתה במקרה על 4.3.3?
היו דיווחים של משתמשים על בעיות התחברות לרשת בגרסא הזאת....
מידע חשוב
תודה
- nati-va
-
- חבר ותיק

בכל זאת הייתי מנסה כמה דברים:
כיבוי והדלקה של הראוטר
באייפון-
תשכח את הרשת ותתחבר מחדש
ואם לא עוזר אז איפוס הגדרות רשת.
כיבוי והדלקה של הראוטר
באייפון-
תשכח את הרשת ותתחבר מחדש
ואם לא עוזר אז איפוס הגדרות רשת.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם תודהnati-va כתב:בכל זאת הייתי מנסה כמה דברים:
כיבוי והדלקה של הראוטר
באייפון-
תשכח את הרשת ותתחבר מחדש
ואם לא עוזר אז איפוס הגדרות רשת....
כפי שכתבתי זה לא משתחזר. אם ישתחזר מחר אנסה הכל.
הבעיה התחילה מזה שאח שלי ניסה להתחבר ואצלו הרשת לא היתה מוגדרת מעולם ככה שלשכוח את הרשת ולהתחבר זה רעיון טוב.
עוד סיבה שבגללה לקחתי אייפון ולא אנדרואיד זה שאמרו לי שאייפון מוציאה עידכונים בקצב גבוה יותר, הם יותר אמינים בממוצע משל האנדרואיד והכי חשוב, אם הם כבר מוציאים עדכון עם באג, הם מתקנים אותו בזמן קצר מאוד מה שלא תמיד קורה באנדרואיד.
אם הבעיה באמת בעדכון האחרון, אני סומך עליהם שיוציאו תיקון בקרוב.
- nati-va
-
- חבר ותיק

ב6.6 יש מסיבת עיתונאים של אפל יכול להיות שתצא ios5 (אני בספק- אבל עם אפל אי אפשר לדעת).
אכן לאחרונה היו סדרה של עדכוני גרסא כל שבועיים שלושה (4.3.1, 4.3.2, 4.3.3), שבאו לתקן באגים שונים ומשונים, יכול מאוד להיות שאפל תוציא עדכון נוסף.
אכן לאחרונה היו סדרה של עדכוני גרסא כל שבועיים שלושה (4.3.1, 4.3.2, 4.3.3), שבאו לתקן באגים שונים ומשונים, יכול מאוד להיות שאפל תוציא עדכון נוסף.