דבר שני , אני מסכים עם רוב דבריך אבל דבר אחד ויחיד אתה כנראה לא הבנת, אם לבנקים כאן הייתה האפשרות לאג"ח את המשכנתאות , אזי מצבם היה יותר טוב , מאידך הסיכון היה נופל על המשקיעים המוסדיים שזה אומר , קרנות פנסיה, קופות תגמולים , קרנות השתלמות , וקרנות לשוק ההון , כך שהיית מפסיד את כספך שם
הריבית שוב עלתה: תעמוד על 3.25%
ליאור , אפשר לדעת מהיכן החתימה שלך ?
דבר שני , אני מסכים עם רוב דבריך אבל דבר אחד ויחיד אתה כנראה לא הבנת, אם לבנקים כאן הייתה האפשרות לאג"ח את המשכנתאות , אזי מצבם היה יותר טוב , מאידך הסיכון היה נופל על המשקיעים המוסדיים שזה אומר , קרנות פנסיה, קופות תגמולים , קרנות השתלמות , וקרנות לשוק ההון , כך שהיית מפסיד את כספך שם
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
truejoker, אם אתה חושב שמצבם של קרנות הפנסיה, קופות הגמל וכו' כזה טוב שזה היה מאפשר להם להשקיע באג"ח למשכנתאות אתה מה זה טועה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
ברור ,truejoker כתב:ליאור , אפשר לדעת מהיכן החתימה שלך ?![]()
דבר שני , אני מסכים עם רוב דבריך אבל דבר אחד ויחיד אתה כנראה לא הבנת, אם לבנקים כאן הייתה האפשרות לאג"ח את המשכנתאות , אזי מצבם היה יותר טוב , מאידך הסיכון היה נופל על המשקיעים המוסדיים שזה אומר , קרנות פנסיה, קופות תגמולים , קרנות השתלמות , וקרנות לשוק ההון , כך שהיית מפסיד את כספך שם...
בגלל זה נגיד הבנק ( וגם אלה שלפניו ) התנגדו נחרצות להנפקת אג"חים מהסוג הזה למרות שהכנסת היתה כבר במהלך חקיקה. מזל של כולנו שזה לא קרה. ללא קשר למצב אצלנו, אגח"ים מהסוג הזה היו מתרסקים יחד עם האגח"ים בארה"ב ב 2008. אז לא הינו מפסידים שליש מהכסף בקרנות הפנסיה, הינו נשארים עם שליש ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש לך מושג כמה שטויות הם קונים ? כי תאמין לי אתה לא רוצה לדעתCatskinner כתב:truejoker, אם אתה חושב שמצבם של קרנות הפנסיה, קופות הגמל וכו' כזה טוב שזה היה מאפשר להם להשקיע באג"ח למשכנתאות אתה מה זה טועה....
ולידיעתך אם מדברים על חיתום זהיר , על ידי אנשי בנקים שיודעים על אשראי , ושלא יוצאים מהקוד שלהם , דהיינו שומרים על משמעת עצמית , אזי זה היה יכול להיות אפיק השקעה טוב . כי בניגוד לבנקים שאופק השקעתם הוא בינוני , לקרנות הפנסיה אופק השקעה שמתאים לאורך חיים של משכנתה .
הבעיה היא יותר עם הגופים ואיך שהם מלווים כסף ואיך שהם מתנהגים כשהעסק צריך החלטות כואבות , ואת זה כולנו ראינו כשהיו הסדרי חובות בשנים 2008 -2009 . הם פשוט לא מסוגלים לתפקד