הריבית שוב עלתה: תעמוד על 3.25%

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

ליאור , אפשר לדעת מהיכן החתימה שלך ? :lol:
דבר שני , אני מסכים עם רוב דבריך אבל דבר אחד ויחיד אתה כנראה לא הבנת, אם לבנקים כאן הייתה האפשרות לאג"ח את המשכנתאות , אזי מצבם היה יותר טוב , מאידך הסיכון היה נופל על המשקיעים המוסדיים שזה אומר , קרנות פנסיה, קופות תגמולים , קרנות השתלמות , וקרנות לשוק ההון , כך שהיית מפסיד את כספך שם :lol:

אודי2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

אני מזכיר להבנקים מחויבים גם לשלם הוצאות מגורים למפוני המשכנתאות למשך זמן לא קצר. תכפילו את הסכומים במספר המפונים העתידיים...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #23 

truejoker, אם אתה חושב שמצבם של קרנות הפנסיה, קופות הגמל וכו' כזה טוב שזה היה מאפשר להם להשקיע באג"ח למשכנתאות אתה מה זה טועה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8136
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #24 

truejoker כתב:ליאור , אפשר לדעת מהיכן החתימה שלך ? :lol:
דבר שני , אני מסכים עם רוב דבריך אבל דבר אחד ויחיד אתה כנראה לא הבנת, אם לבנקים כאן הייתה האפשרות לאג"ח את המשכנתאות , אזי מצבם היה יותר טוב , מאידך הסיכון היה נופל על המשקיעים המוסדיים שזה אומר , קרנות פנסיה, קופות תגמולים , קרנות השתלמות , וקרנות לשוק ההון , כך שהיית מפסיד את כספך שם :lol:
...
ברור ,
בגלל זה נגיד הבנק ( וגם אלה שלפניו ) התנגדו נחרצות להנפקת אג"חים מהסוג הזה למרות שהכנסת היתה כבר במהלך חקיקה. מזל של כולנו שזה לא קרה. ללא קשר למצב אצלנו, אגח"ים מהסוג הזה היו מתרסקים יחד עם האגח"ים בארה"ב ב 2008. אז לא הינו מפסידים שליש מהכסף בקרנות הפנסיה, הינו נשארים עם שליש ..

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #25 

Catskinner כתב:truejoker, אם אתה חושב שמצבם של קרנות הפנסיה, קופות הגמל וכו' כזה טוב שזה היה מאפשר להם להשקיע באג"ח למשכנתאות אתה מה זה טועה.
...
יש לך מושג כמה שטויות הם קונים ? כי תאמין לי אתה לא רוצה לדעת :lol:
ולידיעתך אם מדברים על חיתום זהיר , על ידי אנשי בנקים שיודעים על אשראי , ושלא יוצאים מהקוד שלהם , דהיינו שומרים על משמעת עצמית , אזי זה היה יכול להיות אפיק השקעה טוב . כי בניגוד לבנקים שאופק השקעתם הוא בינוני , לקרנות הפנסיה אופק השקעה שמתאים לאורך חיים של משכנתה .
הבעיה היא יותר עם הגופים ואיך שהם מלווים כסף ואיך שהם מתנהגים כשהעסק צריך החלטות כואבות , ואת זה כולנו ראינו כשהיו הסדרי חובות בשנים 2008 -2009 . הם פשוט לא מסוגלים לתפקד

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”