המלצה לרסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
RoyK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,
אשמח לקבל המלצות לרסיבר שישמש בעיקר לקולנוע ביתי (צפייה בסרטים וגם קצת משחקי XBOX).

כרגע משתמש ברסיבר די ישן של ימאהה RVX-1000, רמקולים Paradigm Studio 40.
כמו-כן יש רמקולים אחוריים, סאב (של Paradigm) וסנטר.

אל הרסיבר מחוברים ממיר YES MAX TOTAL, XTREAMER, XBOX

המערכת ממוקמת במרתף שמשמש כחדר קולנוע, גודל 6X7 מטר (מקרן EPSON 8700UB).

התוכנית הרב-שנתית היא לשדרג את כל הרמקולים (פרטי לקידמיים שמהם אני מאוד מרוצה) ולהפוך את מערכת הסאונד ל"רב ערוצית אמיתית".

אני בנקודת החלטה, מצד אחד "חבר סטריאו מוזיקלי" שאני מאוד מעריך את יכולת השמע שלו ואת ה"טעם" שלו בסאונד טוען שהמגבר הנוכחי מספיק טוב וחבל להשקיע ברסיבר חדש כי השיפור לא יהיה משמעותי. מצד שני מעבר להיותו של הרסיבר הנוכחי ישן, הוא לא תומך HDMI ורק תומל ב 5 ערוצים.

הייתי מעוניין לקבל המלצות לרסיבר שיוכל לשמש אותי לשנים הקרובות, כך שאשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים ובנוסף האם מישהו יודע אם כדאי לרכוש בסינגפור (להביא עצמאית לארץ).

תקציב 5000-7000 ש"ח.

תודה מראש.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

לגבי סינגפור אני לא יודע , אבל מה שכן אני מסכים עם החבר שלך , אני לא חושב שבתקציב הזה תמצא רסיבר שישפר לך משמעותית את הסאונד , ועוד בכזה חלל גדול.לגבי סינגפור אני גם לא יודע אבל אני יכול להציע לך להביא מארה"ב עם חברת שילוח , הרבה חברים עשו את זה פה וזה מוזיל את העלות בצורה מאוד משמעותית,בתקציב כזה עם ייבוא מארה"ב אתה יכול לרכוש מגבר שיתמודד מצויין עם החלל הענק וייתן לך שיפור עצום , למשל אונקיו 3008 ופיוניר SC37

RoyK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

בחירת רסיבר - מארה"ב

שליחה #3 

תודה על העזרה.

בהנחה שיש לי תקציב של 2000 USD - איזה דגמים מומלצים להביא מארה"ב?
יש משמעות לרסיבר מעל 7 ערוצים?
מה התכונה/תכונות עיקריות שחשוב לא לוותר עליהן בקניית רסיבר חדש?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #4 

אני מבין שהתקציב הוא פשוט מה שרשמת בשקלים מומר לדולרים אז קח בחשבון כמה דברים:
רסיבר זה לא משהו שמבריחים במכס , צריך לשלם עליו כמו שצריך , גם המשלוח עולה יקר ואתה תצטרך שנאי מתאים.
כדי שתקבל סדר גודל קח בחשבון שכאשר אני בדקתי משלוח עלה בערך 350$ ושנאי עולה בערך 150$ מה שמשאיר אותך עם 1500$ שזה המכשיר+מכ"ס.
המכ"ס על מכשיר כזה הוא 33.4% שזה 375$ מה שאומר שהמכשיר שלך צריך לעלות עד 1125$ ואז הסה"כ הכולל יהיה 2000$.
במחיר הזה אתה יכול להכניס PIONEER SC-35 שדובר עליו כאן הרבה או אונקיו מהסדרה הבכירה אבל דגם משנה שעברה כי הדגמים החדשים עולים בערך 1300$ ואז הסה"כ יצא יותר יקר ממה שהקצבת.לפי מה שאני זוכר ימהה די יקרים והרמן קרדון לא מתחרים ברמות האלה כראוי , דנון גם יקרים . . .
אתה מוזמן גם לחפש באיביי וכו' ולראות מה תדוג.
אה וקח את כל המספרים שרשמתי בערבון מוגבל ,כבר מאוחר וקשה לחשב בראש

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”