הוצאת תוכן מ-ממיר מקליט של YES
שלום,
יש לי 2 ממירים מקליטים של חברת YES:
הראשון יס מקס, והשני יס מקס טוטאל. את שניהם קיבלתי לאחרונה.
אני מעוניין להוציא (או להעתיק) תכנים וסרטים שהקלטתי ב 2 הממירים הללו - ולצפות בהם במחשב הביתי שלי.
האם זה אפשרי?
תודה לעוזרים/ות.
יש לי 2 ממירים מקליטים של חברת YES:
הראשון יס מקס, והשני יס מקס טוטאל. את שניהם קיבלתי לאחרונה.
אני מעוניין להוציא (או להעתיק) תכנים וסרטים שהקלטתי ב 2 הממירים הללו - ולצפות בהם במחשב הביתי שלי.
האם זה אפשרי?
תודה לעוזרים/ות.
כמובן . בשני המקרים ההקלטה מתבצעת בחיבור SCART בזמן אמת.
גם DVD מקליט פשוט ללא כונן קשיח יעשה את העבודה. צורבים לדיסק ומעתיקים למחשב.
דרך כרטיס טלוויזיה למחשב- גם אופציה, אך משבית לך את המחשב לפעולות אחרות בזמן ההקלטה.
גם DVD מקליט פשוט ללא כונן קשיח יעשה את העבודה. צורבים לדיסק ומעתיקים למחשב.
דרך כרטיס טלוויזיה למחשב- גם אופציה, אך משבית לך את המחשב לפעולות אחרות בזמן ההקלטה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אתה יכול לקנות במינימום כסף בכל חנות מחשבים כרטיס לכידה (לדוגמא ez grabber)
ולחבר אותו מצד אחד לממיר לנגן את מה שאתה רוצה לקליט ובאותו זמן "ללכוד" את התמונה במחשב.
ולחבר אותו מצד אחד לממיר לנגן את מה שאתה רוצה לקליט ובאותו זמן "ללכוד" את התמונה במחשב.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
האמת שיש עוד שתי אופציות, אבל אסור לדון בהן בפורום הזה (אף על פי שאחת מהן בכלל לא קשורה לקידוד של YES).
חשוב לציין שאיכות הלכידה של SCART/RCA היא כה גרועה, שאני מקווה שציוד הקצה שלך הוא טלווזית CRT מהדור המאוד ישן (אלו עם תותח האלקטרונים בצד האחורי...)
חשוב לציין שאיכות הלכידה של SCART/RCA היא כה גרועה, שאני מקווה שציוד הקצה שלך הוא טלווזית CRT מהדור המאוד ישן (אלו עם תותח האלקטרונים בצד האחורי...)
אני מקליט ב-RGB והאיכות מצויינת. גם ב-S-video.edebby כתב:האמת שיש עוד שתי אופציות, אבל אסור לדון בהן בפורום הזה (אף על פי שאחת מהן בכלל לא קשורה לקידוד של YES).
חשוב לציין שאיכות הלכידה של SCART/RCA היא כה גרועה, שאני מקווה שציוד הקצה שלך הוא טלווזית CRT מהדור המאוד ישן (אלו עם תותח האלקטרונים בצד האחורי...)...
הקלטה מ-HD נראית טוב יותר מכותר דיוידי.
אמרתי הקלטה דרך RCA/SCART...הקלטה של RGB (קומפוננט) היא אכן איכותית יותר לעומתן. "רוחב הפס" האנלוגי גדול פי שלושה אחרי הכל והרזולוציות הנתמכות מגיעות ל-1080i.asaf23 כתב:אני מקליט ב-RGB והאיכות מצויינת. גם ב-S-video.
הקלטה מ-HD נראית טוב יותר מכותר דיוידי....
אבל זו טעות לומר שהקלטה דרך SVHS, גם אם המקור הוא ב-HD, טובה יותר מכותר דיוידי...
ברמת ההגדרה SVHS היא שיטה אנלוגית התומכת אך ורק במסך מלא (4:3), ובשידור שזור (interlaced) כך שאין מה להשוות אותה לדיוידי שהוא מקור דיגיטלי (בכיווץ משמר) של סרט בפורמט מסך רחב בשידור פרוגרסיבי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אכן... וההבדל החשוב במקרה שלנו הוא בכלל עניין הרזולוציה בין RGB של SCART, לבין RGB של מחבר VGA
רשמתי 1080i כשזה ממש לא קרוב במציאות כשמדובר במחבר 21 פינים.
אבל עדיין RGB של SCART מסוגל לספק רזולוציה גבוהה יותר מהסטנדרט של דיוידי, אז התוצאה תהיה טובה יותר (אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית תומכת מסך רחב, והינה 1024x576i).
רשמתי 1080i כשזה ממש לא קרוב במציאות כשמדובר במחבר 21 פינים.
אבל עדיין RGB של SCART מסוגל לספק רזולוציה גבוהה יותר מהסטנדרט של דיוידי, אז התוצאה תהיה טובה יותר (אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית תומכת מסך רחב, והינה 1024x576i).
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
edebby
הייתי שמח אם היית שולח לי בפרטי את הדברים שאסור לדון בהם בפורום הזה בהקשר להעברת קבצי הקלטה מיס או הוט לקבצי מחשב.
הייתי שמח אם היית שולח לי בפרטי את הדברים שאסור לדון בהם בפורום הזה בהקשר להעברת קבצי הקלטה מיס או הוט לקבצי מחשב.
אני מקליט ב-S-video במסך רחב.edebby כתב:אמרתי הקלטה דרך RCA/SCART...הקלטה של RGB (קומפוננט) היא אכן איכותית יותר לעומתן. "רוחב הפס" האנלוגי גדול פי שלושה אחרי הכל והרזולוציות הנתמכות מגיעות ל-1080i.asaf23 כתב:אני מקליט ב-RGB והאיכות מצויינת. גם ב-S-video.
הקלטה מ-HD נראית טוב יותר מכותר דיוידי....
אבל זו טעות לומר שהקלטה דרך SVHS, גם אם המקור הוא ב-HD, טובה יותר מכותר דיוידי...
ברמת ההגדרה SVHS היא שיטה אנלוגית התומכת אך ורק במסך מלא (4:3), ובשידור שזור (interlaced) כך שאין מה להשוות אותה לדיוידי שהוא מקור דיגיטלי (בכיווץ משמר) של סרט בפורמט מסך רחב בשידור פרוגרסיבי....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
Svideo עדיף
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
נכון, חיבור SVIDEO לא מעביר אודיו,